Случаят „Дебора“

• 281 772
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 245
В разговора с Цанов, Дебора казва, че никога не се е напивала. Може ли линк към това видео, в което се вижда че е пияна? Или само някъде е написано, че съществува такъв запис, без да е публикуван такъв?

Minnie.Mouse, да кажеш, че не пиеш и че не си се напивал, са две различни неща. Тя не отрича, че пие. Между една изпита чаша алкохол и четири изпити такива има разлика и в това как понася всеки организъм. Един може да се напие още след първата чаша, друг може чак след 5-тата.
Аз пия вино от време на време, ама толкова малко, че не стигам и до веселата част .Wine Glass
Ами аз много точно съм написала, че тя казва, че не се е напивала. Не съм казвала, че е твърдяла, че не е пила алкохол. В поста, който коментирам, се казва че има видео, в което е пияна.

Thank you, благодаря. Ще прегледам коментарите.

# 4 246
На мен по принцип алкохолът ми е чужд, но мноого рядко ми се услажда и си пийвам до степен да ми се върти света, но ако някой ме пита  дали пие- не, не пия, само по изключение.

# 4 247
За мен въпрос от типа - пиеш ли/пушиш ли/ взимаш ли наркотици има само 2 отговора - да/не.
Няма аз понякога, няма от време на време, няма по изключение/повод.

# 4 248
И пак стигаме до въпроса- ако е пила, има ли оправдание да я режат? Защо тогава не режем поредния убиец на пътя? Търси се под вол теле.

# 4 249
Какво общо има пиенето ?

# 4 250
  • Варна
За мен въпрос от типа - пиеш ли/пушиш ли/ взимаш ли наркотици има само 2 отговора - да/не.
Няма аз понякога, няма от време на време, няма по изключение/повод.
Не е баш така. Помня майка  ми в компания че е палила цигара преди години.
За 74 години е палила три пъти сигурно. Ако ме питат пуши ли, ами не, не пуши.

# 4 251
  • София
Ами аз пуша по 2-3 цигара в седмицата. Обаче може да ми се случи някъде да изпуша 5-7 цигари на едно излизане.
Дори го считам за положително - че мога да се въздържам и лесно ми се отпушва (обратно на допушва). НО и не бих твърдяла, че изобщо не пуша.

# 4 252
И пак стигаме до въпроса- ако е пила, има ли оправдание да я режат? Защо тогава не режем поредния убиец на пътя? Търси се под вол теле.

Естествено , че не се оправдава този изрод.
Моят коментар е към потребителката преди мен.
Надявам се, че няма да се изредят всички в темата да пишат кога пият, кога са палили цигара и т.н.

# 4 253
  • Street of Dreams
Въобще не е въпросът дали пие, а дали е изцяло искрена в това, което разказва.

# 4 254
Понеже коментирахме случая с изчезналата в Истанбул жена и двете деца, прочетох информация от МВР, че са установени на територията на друга държава. Не се споменава коя, само че са живи и здрави и че съпругът е уведомен.

# 4 255
Понеже коментирахме случая с изчезналата в Истанбул жена и двете деца, прочетох информация от МВР, че са установени на територията на друга държава. Не се споменава коя, само че са живи и здрави и че съпругът е уведомен.

Може ли линк?

# 4 256
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Може ли линк?
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15387106?fbclid=IwAR2Ag6 … yikG1m3JK_Oh2IeJU
 В Беларус си е. Вероятно го е организирала предварително.
 Турците са го покрили, или поне не са си дали зор да търсят в началото, за да има време да излезе от държавата.

# 4 257

Може ли линк?
https://offnews.bg/obshtestvo/elena-koiato-izchezna-s-dvete-si-d … t-maz-808010.html

# 4 258
Звучи като да е избягала с децата. За съжаление много типично в смесени бракове - жената или мъжът бягат с децата в друга държава. Най-вероятно си е в Беларус или в Русия на път за Беларус.

Защо е избягала знаят само тя и мъжът й. А може и само тя.

# 4 259
А за кое лъже Дебора? Това е интервю. Аз не съм разследващ орган, та да доказва каквото и да е. Нарязана е и е пострадала, очевидно е. Ако полицията и прокуратурата си бяха свършили съвестно, адекватно и навреме работата, нямаше да има нито интервю, нито съмнение, нито натиск,даже Дебора нямаше да е пострадала, защото рецидивиста щеше да е зад решетките

Общи условия

Активация на акаунт