Случаят „Дебора“

• 281 289
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 335
Вероятно ще разберем след 2-3 години. В България сме все пак. Тук делата се точат с години.

# 4 336
  • При семейството си
Ама те още не са внесли обвинителен акт/обвинителни актове в съда, ако правилно разбирам?!
Дано поне за 3 месеца и половина наистина са събрали достатъчно доказателства и са си свършили работата както трябва.

# 4 337
Радвам се, но искам да знам какво точно наказание ще изтърпи садиста.
Ще научите след 10 години когато приключи делото на всички инстанции.

# 4 338
Вие да не се надявате да го мъчат нещо в затвора.
Като нищо ще стане тартор на някоя групичка и той ще си задоволява върху някой желанията за рязане и други неща.

# 4 339
На Георги вече му е внесен обвинителен акт.
Очаквам справедлив процес и тежка присъда.

# 4 340
  • София
Къде е Магдена да защитава съдиите?

# 4 341
  • гр.София
Слушахте ли песента на Дебора в дует с Лидия, която излезна днес. На мен лично ми харесва много https://youtu.be/H0_Hwql-GbU?si=Aswdd0j1u1sC1Uq0

# 4 342
Вие да не се надявате да го мъчат нещо в затвора.
Като нищо ще стане тартор на някоя групичка и той ще си задоволява върху някой желанията за рязане и други неща.
Нека, но като бивш затворник няма да се ползва с много привилегии в обществото след това.
Хубава е песента, но можеше да се постъпи по-умно и да изчака с поп фолка според мен.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 11:28 от Velma125

# 4 343
Слушахте ли песента на Дебора в дует с Лидия, която излезна днес. На мен лично ми харесва много https://youtu.be/H0_Hwql-GbU?si=Aswdd0j1u1sC1Uq0

Гнусотия. За чалгия друга дума нямам.

# 4 344
Няма и да си я пусна. Жалко, че момичето е решило така да се изрази.

Да е жива и здрава и щастлива й желая !

# 4 345
Четох коментарите, от жанра нищо не разбирам, но има над 800 уау. И излиза, че Кредисимо е спонсор, пък в коментарите някакъв Галин споменават.
За мен момичето избърза преди края на делото да си осъществява мечтата, с това ще даде козове на защитата на Георги.
Много съм раздвоена и дори леко разстроена.

# 4 346
Галин е продуцентът .

# 4 347
Таис, защо ще дава козове на защитата?

# 4 348
Едва ли решението е нейно. По-вероятно е създателите на песента да са решили да използват шума около Дебора за реклама и да лансират песента, докато хората не са я забравили.
Ако са ѝ поставили условие „сега или никога“... А и тя едва ли е способна да прецени как би се отразила изявата ѝ върху резултата от делото. Адвокатът ѝ защо се е съгласил, само той си знае. Ако го е питал някой, де.

# 4 349
Таис, защо ще дава козове на защитата?
Защото се доказва причинна връзка между деянието и  неимуществните  вреди.
Сложна тема. Дано греша. Ама пък и текстът е за някакъв мъж, типична посрествена чалгарска  история.
Извинете ме , че хейтя.

Общи условия

Активация на акаунт