Български брандове и бутици -Тема 3

• 103 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Как са като качество чантите и обувките на Гидо?

# 226
  • Бургас
Имам скромен опит с 2-3 чифта боти и ботуши от преди няколко години.Според мен са добри, но единствено при българските обувки не ми харесват твърдите стелки вътре.Винаги се налага да слагам допълнителна стелка за омекотяване.Последните ми боти от тях са едни кубинки от този тип, които още нося.

# 227
  • София
На Гидо имам едни високи ботуши тип кубинки, които нося рядко и затова ги имам повече от 15 години и все сърце не ми дава да ги хвърля. Дебела кожа, ако джапаш във вода (не сняг), може мъъничко да пропуснат, но пазят краката топли.
С колежка поръчахме съвместно. За 50 лв. са екстра, тя си хареса обувките, но аз обмислям дали да заменя само моите. На кутията пише istanbul, та се замислям дали не са турски. Определено отговарят на номера, дори може да са уголемени с половин номер.
Чантите са ОК, с подплата, плътна кожа, само дето нямат вътрешни прегради. Но за 50 лв. обувки и чанта е добре.
Галчудо, повечето предложени кубинки са с капси и катарами, но са прекалили с количеството.
Доста неща вече са изчерпани, но промоцията още е в сила.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 18:18 от Cuckoo

# 228
  • София
Харесвам боти и кубинки на български марки, имам напоследък попадения. Наскоро се влюбих в тези от търговския център при нас, на бул. Сливница, но не виждам марка да имат, само пише, че са произведени в Габрово. Отвътре са меки и топли:

# 229
  • Варна
Как са като качество чантите и обувките на Гидо?

На късмет са.
Била съм във фирмения им магазин, поръчвала съм - понякога им се получава, а друг път не.

Тези, които поръчах, не ми харесаха - прекалено мека, огъваща се, тънка кожа, която съответно и лесно се деформира.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 19:00 от Тайга

# 230
  • Бургас
Cuckoo, моите имат минимум 4-5 години.Не са точно същите моите, имат тънки лентички, не такава широка лента, но тогава явно са били модерни с подобна визия, защото имаше различни варианти.Имат цип и не се налага да откопчават-закопчават т.е украсата е декоративна.

# 231
Почти целият ми гардероб се състои от дрехи на български модни марки. Някои от тях особено добре ми пасват като кройка и се чувствам изключително удобно с тях. Купувам дрехи на български брандове и на дъщерите си, които живеят в чужбина, и са ми споделяли, че редовно получават комплименти за тях и стила си Simple Smile При обувките положението е по-различно, но имам доста и от български фирми. Последните ми придобивки са вълнено палто от Avenew и кецове на Bianki. Изключително ми харесват дизайните на Ephos,но за съжаление при тях дори и най-малкият размер ми е леко голям. Често си купувах дрехи от Kensol и страхотно ми пасваха, но тази година са уголемили размерите и се получи същото - дори и малките номера са ми големи.

# 232
Момичета, Авин ми се струва, че почнаха леко да прекаляват с цените на бодитата им. Струва ми се че 170 лева за това са “изхвърляне”:
https://avinonline.com/produkt/bodi-black-opium/?fbclid=IwAR0SCH … 9GuXjiUXjrfekhDPU

Иначе съм им фен, харесват ми нещата им, но преди две години почти същото боди беше 90-110 лева, което беше съвсем приемливо като облекло за повод. Един предмет струва толкова, колкото някой е готов да плати за него де, но просто споделям, че май няма да си взимам нещо от тях за предстоящите празници.

# 233
Инфото за Еphos ми е много полезно, мерси countessinna, защото отдавна се чудя дали да не си взема нещо от тях, а принципно съм XS - S Grinning

Avin леко ми поомръзнаха и реших да разнообразя с други български марки. Отзиви за тях може би по-късно Grinning

# 234
Авин повишиха цените, но за съжаление аз вече имам 3 неща с не особено добро качество. Последно си взех камел клина и докато го обувах се разши предния шев, докато го издърпвах нагоре… 49 кг съм, не съм го напънала кой знае колко, просто качеството си е такова…И тъй като беше първо обуване се разочаровах и реших да не пазарувам от тях, по е не и докато ми мине …

# 235
  • София
А свързахте ли се с тях? Според мен един бранд се доказва в точно такъв тип ситуации. Струва ми се че реагират адекватно на забележки 👍🏻
Аз исках карго панталона и го изтървах в сайта. Иначе си получих тъкмо зимния клин, но не съм го пробвала още.

# 236
Авин повишиха цените, но за съжаление аз вече имам 3 неща с не особено добро качество. Последно си взех камел клина и докато го обувах се разши предния шев, докато го издърпвах нагоре… 49 кг съм, не съм го напънала кой знае колко, просто качеството си е такова…И тъй като беше първо обуване се разочаровах и реших да не пазарувам от тях, по е не и докато ми мине …

Пробвайте да се свържете с тях, може да реагират адекватно.
Друго, което забравих да кажа, е че не ми допада как почти всичките им бодита са много разголени. Аз смея да твърдя, че бюста ми е много хубав, стегнати и големи гърди имам, все едно съм си правила изкуствен бюст. Спокойно мога да нося бодита с дълбоко деколте без сутиен, но някакси ми е неудбно на коледно събиране с колегите да се разголвам така и да ги пъча така, макар че не е в офиса и ще сме на ресторант/дискотека. Не мога да намеря нещо, което да не е прекалено елегантно и натруфено, да не е прекалено ежедневно и да не е прекалено разголено за празниците по никоя от българските марки.

# 237
За мен цените на Авин са безбожно скъпи и не бих си купила нищо от тях. Та то на луксозна марка някое боди ще е с тази цена Flushed . Но направиха си име, слагат известни лица за реклама, хубави снимки и нещата се получават. А относно обувки Гидо, аз имам боти от 8г и ги чакам да се разпаднат, но не, държат Laughing , слагам ги много рядко вече, но нямат нито една забележка.

# 238
А свързахте ли се с тях? Според мен един бранд се доказва в точно такъв тип ситуации. Струва ми се че реагират адекватно на забележки 👍🏻
Аз исках карго панталона и го изтървах в сайта. Иначе си получих тъкмо зимния клин, но не съм го пробвала още.

Не съм, а трябваше.. Ако трябва да съм честна, лятото си купих едни панталонки, на които забелязах дефект, чак когато се прибрах вкъщи. Свързах се с тях и ми ги поправиха за тяхна сметка, но сега е друго - обвинявам се, че сама съм виновна…, макар за първо обуване… Не знам…

# 239
Аз за събирания и партита се обличам от Луци всканги намирам какво, макар ще преди време имаха някакъв проблем с дизайна. Гледаш чудна дреха, обличаш я  не седи, май са се правили в последно време. Пкне има размери на вска дреха.

Общи условия

Активация на акаунт