Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 153
  • 760
  •   2
Отговори
# 330
Фрау, аз също нищо не купувам на Глис освен течните секундни маски. Просто не съм доволна вече нито от маски, нито от шампоани и балсами на тяхната марка. Чудя се на новите нощни еликсири, но още не съм ги пробвала.

# 331
Предложете ми моля, от къде мога да намеря хубаво козметично огледало.
Ако не ти трябва огледало с осветление, това е много хубаво и удобно
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-mirrors/trensum-ogledalo/24524485

За шампоаните и балсамите на Тресеме какви са ви отзивите?

# 332
  • Deutschland
Janice, аз отдавна се чудя на нощните им серуми, но все чакам отзиви тук в темата, а не от блогъри.

Тресеме са хубави, ползвала съм кератиновата серия.

# 333
Фрау, аз също нищо не купувам на Глис освен течните секундни маски. Просто не съм доволна вече нито от маски, нито от шампоани и балсами на тяхната марка. Чудя се на новите нощни еликсири, но още не съм ги пробвала.
Точно от 7 секундните черната си взех от Лили 1+1, много добре излиза като цена. Ще имам за доста време, аз я ползвам веднъж на няколко измивания, а и косата ми не е някоя много голяма грива и ми изкарват дълго.
Друго от тази марка и аз не използвам. Преди години съм вземала от балсамите им без отмиване, спрейовете. Но не са впечатляващи и от 2-3 години минах на Балеа.

# 334
Вкъщи от 2-3 години нонстоп има спрей на Глис или Елсев. Купувам за детето, а лятото и аз използвам често.

# 335
Глис, Елсев и Тресеме харесвам и аз.

# 336
  • София
Ползвам балсам за суха коса на Глис и съм много доволна от него.

# 337
Момичета, търся безопасен рол-он,
моля за препоръки 💜

# 338
Здравейте, момичета, препоръчайте крем/серум за деколте, който да е хидратиращ..В момента се колебая между тези на Ларош, Евелин или Виши

# 339
Ще видя и аз тези продукти на Глис.  Сетих се да попитам и за нещо друго -  добра, безвредна по възможност слънцезащита за цяло тяло, а може и отделни. И добри д. превр тип нощни, ползвам евърбел по принцип, но бих пробвала и др.

# 340
  • София
Здравейте, момичета, препоръчайте крем/серум за деколте, който да е хидратиращ..В момента се колебая между тези на Ларош, Евелин или Виши
Всеки, от който си доволна за лицето ти, ще стане.

# 341
Здравейте, момичета, препоръчайте крем/серум за деколте, който да е хидратиращ..
Този крем за мен е чудо! Разкошен е.
https://shop.lillydrogerie.bg/medi-peel-naite-thread-krem-za-shi … tidi-100ml-539090

# 342
  • Ланкър, планините Овнерог
....
И друго - някой ползвай ли е спрей или нещо друго за почистване на ушна кал, освен клечки?
Последно февруари ходих на УНГ за чистене, защото за пореден път се прецаках с клечките, а със спрейове се доподредих. Лекарят каза с нищо вече да не бъркам, със спрейове пък хич. Ушите се самопочистват, само отгоре-отгоре с клечка.

# 343
Виждали ли сте парфюмния дезодорант на Балеа, лилавия, който имитира Извънземното на Мъглър?
Във Варна миналата седмица имаше в магазина на Зимно кино Тракия, а днес видях и в магазина във Владиславово, имаше и от розовия, който май наподобява La vie est belle -Lancome.

# 344
Благодаря ти за информацията!
А дали някой е засичал във Варна маслото на Алверде с портокал?

Общи условия

Активация на акаунт