Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 064
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 230
Групичка влизам да се похваля с ваучер от 7 days,от години не съм печелила такава награда и много се развълнувах като видях честито…Може ли да ми кажете дали пристигат бързо и кой куриер ги разнася ?

# 1 231
Групичка влизам да се похваля с ваучер от 7 days,от години не съм печелила такава награда и много се развълнувах като видях честито…Може ли да ми кажете дали пристигат бързо и кой куриер ги разнася ?
Европът , чакам от първите дни на играта и още не е пристигнал

# 1 232
  • София, Дружба 2
И аз съм с канче от Хел. Simple Smile
Обаче милка, морени, емека, КК, швепс..... пълна трагедия с доста участия.

# 1 233
И аз печеля от Хел - колонка. Изобщо не очаквах.
Бележката я регнах вчера, че цяла седмица не намирам продуктите в Кауфланд, та купих от квартален магазин.

# 1 234
КК са увеличили шансовете за печалба за  кенчето термус, и са написали, че е поради техническа грешка, но защо си мисля, че и аудио системата беше 1/1500

# 1 235
Смарт Телевизора и Аудио системата имаха само грешки - за термУса нямаха грешка, но е хубаво че шансът е по-голям за печалба

# 1 236
Много ми харесват игрите на Хел. Наградите са малки, но пък има за почти всички участници. Сега съм с канче и съм доволна. В списъка са последните цифри на телефонния номер, някой по-нагоре питаше.

# 1 237

Новите Седмични награди в Coca-Cola App за периода - 28.08 - 10.09.2023г. ( 2 седмици ) 🥤🎁

Скрит текст:

💥 3бр. Smart TV Samsung - ( 1 от 1000 билети печели - Общо 3000 билета за участие ) - ( 6 🪙 & 50 💎 )

💥3бр. Премиум Аудио система Logitech - ( 1 от 800 билета печели - Общо 2400 билета за участие ) - ( 6 🪙 & 50 💎 )

💥 3бр. Интелигентен мултикукър Tefal - ( 1 от 600 билета печели - Общо 1800 билета за участие ) - ( 3 🪙 & 50 💎 )

💥 3бр. Кафе Машина Krups Dolce Gusto - ( 1 от 1000 билета печели - Общо 3000 билета за участие ) - ( 2 🪙 & 50 💎 )

💥 30бр. "Кен" чаша термос - ( 1 от 2000 билета печели - Общо 30000 билета за участие ) - ( 1 🪙 & 50 💎 )

-
Всё пак е имало грешка и при термоса
П. П. Тъй като в КК е написано термУс реших, че грешката е в мен и реших да го изпиша така. Благодаря за забележката 🙂

# 1 238
https://nlforyou.bg/
Тук има колело с награди.

# 1 239
Да ви кажа каква смешна работа е тази КелеШчиева! Преглеждам къде съм участвала и харесах мненията на потребителките, които са писали на Горение под поста с "печелившата" и същата ме е блокирала! 😂😂😂 Без да съм писала нещо, без да съм коментирала, само заради лайкването. 🤪 Сега цяла нощ ще поплача и ще си разплета десния чорап. Смешки!

# 1 240
Регистрирах касова бележка в Милка и преди да мога да избера за каква награда да участвам, сайта се бъгна. После вече изписваше, че бележката е регистрирана.
Някой знае ли имейл, на който да им пиша за проблема?!

# 1 241
По кое време се печели в 7days

# 1 242
Регистрирах касова бележка в Милка и преди да мога да избера за каква награда да участвам, сайта се бъгна. После вече изписваше, че бележката е регистрирана.
Някой знае ли имейл, на който да им пиша за проблема?!

Най-добре звъннете на телефона, свързан с играта - 0882618984. От там би трябвало да ви съдействат.

# 1 243
Явно всички знаят тайната,щом никой не пита.Чаках,чаках,ще взема да питам накрая Grinning Чести благодарности към ma6kata за спечелени награди ,постоянно печели от всички моментни награди ,та каква е тайната или поне подскажете нещо ?Надали е само със следене колко награди са изтеглени  за деня?Аз не участвам много с покупка и обикновено пускам по 1 бележка ,пък каквото стане,но ми е любопитно дали има по-лесен и сигурен начин.. Grinning

# 1 244
Явно всички знаят тайната,щом никой не пита.
Ами не всички знаем. Според мен е въпрос на късмет. В игрите с моментни награди не ми върви и това е. А се постарах със 7 дейс. Ще си пробвам късмета за последно през септември, когато взема заплата😅. Нали казват, че "пари, при пари отиват" 😂

Общи условия

Активация на акаунт