Звездни компромати - Август' 23

• 363 927
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 105
Ваня Джаферович и той се е "изказал" за момичето от Стара Загора. Такива жени, не били много умни.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15028628?fbclid=IwAR3u3_ … XtKQ4-TUB59fLdOD0

Това бил фалшив профил.

Пак турбо селска визия на сватба от Магиту
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 16:36 от alethea

# 106
  • гр.Пловдив
Той затова ли Веждито си прави операция на носа за смаляване ?

# 107
  • Sofia
Нона Йотова. Чак й завидях за непукизма да си публикува фотоса.
Скрит текст:

# 108
Нона Йотова. Чак й завидях за непукизма да си публикува фотоса.
Скрит текст:
И аз

# 109
Нона добре си изглежда за възрастта. Никакви излишни кг-ми. Сега, кожата се отпуска и не може вече да е стегната, без значение диети и спорт.
Напомня ми на подобни снимки на Шарън Стоун.

# 110
Изумена съм от Тити. А Тото винаги ми е бил анти.

# 111
  • Sofia
Нона добре си изглежда за възрастта. Никакви излишни кг-ми. Сега, кожата се отпуска и не може вече да е стегната, без значение диети и спорт.
Напомня ми на подобни снимки на Шарън Стоун.
О, далеч ми се струва на мен от Стоун, но не само заради дребните детайли, които е решила да сподели с аудиторията. Всеки път като я видя и се сещам за нейното 'тюркУазено" и претенцията й на велик, но недооценен творец.

# 112
  • Пловдив
На мен Тити ми беше симпатичен. Ама сега - пълно разочарование.

# 113
Аз пък от Тото. Спечели ББ с причина. Имаше един период в който беше изключително адекватен, приятен и пишеше смислени текстове. След раздялата с Яна, и последвалата деградация, явно нищо не може да помогне срещу самозабравянето, обзелото го чувство за величие и безнаказаност. Като резултат може да го видим клатейки одобрително глава, когато гостите му (също така самозабравили се и живеещи с чувството за безнаказаност), разказват потресаващи истории за насилие, или правят неуважителни или обидни коментари; можем да го видим да краде цяла песен + текста и да я представя за своя; можем да видим, че е толкова опашен от мнението на хората, че отдавна не позволява никой да коментира това, което прави.... Наско Колев преди време обвини Слави Клашъра, че е откраднал идеята на Тото. Даже и да е така, съм сигурна, че откраднатата идея, ще я реализира по много по-интелигентен начин...

# 114
  • ВАРНА
Видях,че Йонислав е лице на Пепси.Чудна реклама за продуктите им!Минавам на Дерби кола.

# 115
Ваня Джаферович и той се е "изказал" за момичето от Стара Загора. Такива жени, не били много умни.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15028628?fbclid=IwAR3u3_ … XtKQ4-TUB59fLdOD0

Това бил фалшив профил.

Пак турбо селска визия на сватба от Магиту
Скрит текст:
Г-н Сидеров не осъзнава ли, че на тази възраст както и да изглеждаш, това не е адекватно облекло. 🤨

# 116
  • Rock & Roll feeling ...
Май ще се окаже, че историята на Тити е била извадена на късо видео със заглавие :

Скрит текст:

От онези видеа, които са кратки откъси като рекламки, преди да излезне цялото интервю.

Това, значи, че Тото и екипа му не просто са се смяли тъпо на това нелепие, ами даже са решили да привличат аудитория. Съвсем умишлено този разказ е изваден и използван.
Хайде сега ми обяснявай как от него не зависело и бла, бла, бла...

# 117
  • Glasgow
Активен ли му е профилът сега? Бих го репортнала пак, бих и активизирала и други да репортнат.

# 118
  • Rock & Roll feeling ...
Нека да изтече репорта и тогава пак, който си устоява позицията да репортне.
Много интересна история, как един човек прави нещо против волята на друг и описателно разказва как другия крещи и се мъчи и се съпротивлява... Да избухнем всички в смях на 3 ... 1...2 ... 3 Кретени!
И дори не искам да намесвам половата тема, дори хора от един пол да си го причиняват пак не е редно и приемливо.

# 119
Сам си бил свалил видеата.

Общи условия

Активация на акаунт