Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се изцеждам, ако приемам антибиотици и не кърмя?
Как да увелича производството на кърма?
Как да накарам бебето да суче от двете гърди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се изцеждам, ако приемам антибиотици и не кърмя?
-
Как да увелича производството на кърма?
Ключът към увеличаването на кърмата е редовното стимулиране на гърдите. Важно е да кърмите или изцеждате поне осем пъти за 24 часа, за да осигурите адекватно сучене или стимулация. Освен това консумирането на достатъчно протеини, калории и течности също допринася за увеличаване на производството на кърма. Нещо повече, стимулирането от самото бебе помага за увеличаване на количеството мляко.
-
Как да накарам бебето да суче от двете гърди?
-
Как мога да увелича производството на кърма?
-
Как мога да разбера дали кърмата ми е достатъчна?
отчаяна съм!

чая и това в кутията са от чехия ,но предполагам и тук ще ги има,това в кутията се разтваря с вода ,подпомага за производството на кърма и като цяло витамини за бременни и кърмачки ,но не мисля,че беше кой знае какво,в аптеката съм сигурна ,че имат нещо подобно. Истината е,че когато започнах да пия Лактил нещата взеха да се подобряват или просто погна всичко в съвкупност. Сутрин ставам правя си една голяма чаша чай за кърмачки след това от този прах в кутията изпивам още 1 чаша с лактила пия още 1 чаша вода или го изпивам заедно с чашата. Като цяло наистина пии много вода на мен ми се гадеше от вода вече ,но наестина е много важно да се насилиш да пиеш вода ,на ден пиех по 3-4 чая за кърмачки лактила мисля ,че беше по 3 на ден и предлагах често да суче макар за по 1 минута ,предлагах ,отделно цедях с помпа дори да е напразно цеда 2-3 минути колкото да стумулирам и до 2 седмици възвърнах количеството кърма ,което имах. Сигурна съм,че и при теб ще се оправят нещата. Може да си вземеш чая на Хип за кърмачки и друг който също е за кърмачки и така да ги редуваш 2 чаши от единия чай 2 чаши от другия като това да ти е за целия ден,защото мисля,че на опаковката пишеше примерно по 3 чая на ден такаче можеш да вземеш 2 вида . Общо взето купи си лактил и започни да го приемаш възможно най-скоро,много чай за кърмачки и цедене+сучене,желая ти успех пиши какво е станало 💋 забравих да напиша че освен чаайовете трябва да пиеш и вода ,стреми се поне литър и половина ако не можеш повече
Някакви съвети?
В първия коментар има контакти