Препоръка за качествен моп.

• 717
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте!Моля, препоръчайте  ми качествен моп, който не замазва и почиства добре.Ще се ползва за ламинат  и плочки.Благодаря:)

# 1
# 2
Аз съм доволна от Leifheit Piccolo Micro Duo.

# 3
Ползвам най-обикновен китайски, с двойно изстискване само да е. Сменям на 3-4 месеца без да го мисля.
https://www.home-max.bg/mop-s-dve-rolki/

# 4
  • Велико Търново
Следя. Аз също ползвам с  микрофибърна кърпа и съм доволна,  но все пак бих провала и други варианти

# 5
От 2 месеца ползвам Суифър моп и съм много, много доволна. След почистването с мокрите кърпички ухае приятно и свежо в стаята на лимон.

# 6
От 2 месеца ползвам Суифър моп и съм много, много доволна. След почистването с мокрите кърпички ухае приятно и свежо в стаята на лимон.
А откъде го купувате?

# 7
С десетина кърпи на Суифър, мопа може и да почисти пода. Бързо изсъхват. Подведена по рекламата и аз закупих, но не съм доволна. Същият го има в ДМ на много по- ниска цена, отделно стирка, отделно моп, отделно кърпи.

# 8
С десетина кърпи на Суифър, мопа може и да почисти пода. Бързо изсъхват. Подведена по рекламата и аз закупих, но не съм доволна. Същият го има в ДМ на много по- ниска цена, отделно стирка, отделно моп, отделно кърпи.

А, ако използвате обикновен моп не го ли почиствате? Или минавате цялата къща без да го измиете?
Не е вярно, че кърпите съхнат бавно, не заблуждавайте аудиторията. Има сухи и мокри, имам и от двата вида. Първо обирам със сухите, а после минавам с мокрите. Да, с уговорката, че няма как да мина цял апартамент с една кърпа било то суха или мокра. И с още една уговорка, че у нас се чисти постоянно и не се налага да използвам една кутия мокри кърпи, зо да изчистя.
Моите ги купих от емаг на голяма промоция. Общо взето 2 кашона сухи, 2 кашона мокри кърпи и суифъра за 60 и няколко лева.

# 9
Aз моя моп си го пера - мина десет квадрата, бух в легена, после пак.

# 10
Aз моя моп си го пера - мина десет квадрата, бух в легена, после пак.

Аз не се занимавам с леген. Директно в кофата във вода + някоя капка миещ препарат. После изстисквам лесно, слагам друга вода с 3-4 капки белина софт и го оставям за около10 мин.
После на слънце на терасата.
Ръчичките не пипат нищо 🙂

# 11
Аз ползвам или спрей моп с микрофибърна кърпа (има много варианти на пазара) или Суифър с мокри кърпи за под. И двата варианта ми вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт