Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 227

• 37 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Има интересни новини за сериала на Мурат.
Кастингът за сериала „Студена зима“, който се продуцира от MEG Yapım за TRT и платформата tabii, продължава.
И някои подробности за темата и за главния герой- прокурора, който се изпълнява от Мурат.
Сериалът е базиран на реални събития и разказва историята на прокурора Изет Акчал, станал известен по време на разрушителното земетресение в Ерзинджан през 1939 г. Трусовете с магнитуд 8 по Рихтер са продължили 52 секунди и са погубили 40 000 човека. Акчал е взел смело решение- позволил е на затворниците да излязат на свобода за един ден, за да помогнат на пострадалите.
В сериала ще участва и Улви Кахяоглу, който ще влезе в ролята на журналиста Начи Садула. Актрисата, която ще се превъплъти в съпругата на героя на Мурат Йълдъръм, ще е Ханде Догандемир.
Сценарият е написан от Meriç Demiraj и Cenk Boatur. Снимките ще започнат съвсем скоро.

Много се радвам за новата партньорка на Мурат. Харесвам Ханде от един от първите ми турски сериали- "В очакване на слънцето" и мисля, че ще станат добра екранна двойка. Историята е много интересна и е за период, в който сме виждали колко добре изглежда и представя образите Мурат. Горе-долу същото историческо време беше и това на "Азиз".

# 586
Здравейте следобедно!

Онче,благодаря за инфото. Flowers Hibiscus Те на час по лъжичка пускат.Миналата седмица писаха за сюжета и за актьорът Улви К.Сега новото е за Ханде Доаандемир.Харесвам я като актриса. И също съм я гледала във '' В очакване на слънцето'' преди 10 г. и във ''ВВ:Кьосем''.

Днес Туба се е показала, макар и не цялата, само малко крака си...Grinning

Сутринта отива някъде или се разхожда...

кратко видео...
https://vkvideo.ru/video-63875573_456247657

Има нова снимка от седмицата на модата в Париж...

🆕Мурат в рекламе Süvari.

🆕️ Мурат в рекламата за " Fuzul Holding "

Хубав зимен остатък от деня!

# 587
Да погледаме едно хубаво Симайче в образ от 60-те, който много и отива, че не се знае докога. Да, права си Злати, дадоха шанс на сериала, но не се знае докога. На мен така или иначе не ми харесва, но жалко за целия екип, винаги ме е яд, като спират рано- това е толкова труд.

Хубав неделен следобед! Nature Sunny

# 588
Здравейте следобедно!

Според най-голямата в света база данни IMDb #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн е номер 1 турска актриса тази седмица.
И 2100-то място сред повече от 15 милиона имена по света.

Още снимки от Седмицата на модата в Париж..

#DZMnews
Партито по откриването на TRT Tabii в Дубай ще се състои на 24 февруари.
Платформата TRT ще започне международното си пътуване с откриването в региона на Мена. Галавечерта, на която трябваше да участват видни личности от естрадата, беше отложена заради пожара в Болу, който дълбоко разтърси страната.
Обявена е нова дата и тя е понеделник, 24 февруари. Галавечерта, която ще се проведе в Grand Hyatt Dubai, няма да бъде многолюдна, както първоначално беше планирано. Събитието определено ще бъде посетено от актьори като Мурат Йълдъръм, Илхан Шен, Берк Октай и Серкан Чайоглу, участвали в проектите на платформата
От Анна Дзм

Приятен и спокоен следобед

# 589
Хубави новини, радвам се.

Още малко Симай зад кадър.

Хубав следобед! Blush

# 590
Здравейтее!

Онче Hug

От вчера следобед....
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün

От фотографи в Instagram #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн на шоуто на Elie Saab.

и колаж на Мурат с Ханде...в очакване ....

При нас сутринта валя сняг,после се показа слънцето и се стопи! Simple Smile

Приятен слънчев следобед!

# 591
И аз нося един красив колаж на Симай с екранния и партньор.

Още една красива партньорка- Айбюке.

И настоящата партьнорка- Ханде Догандемир с една своя симпатична колежка- Седа Тюркмен.

А тази снимка на Ханде не знам откъде е, много е хубава. Това, което пише знам, че означава "репетиция". май участваше в спектакъл, по-нататък ще проверим.

Хубав следобед! Blush

# 592
Следобеден привет!

Какъвто и празник да празнувате днес Св.Валентин или Трифон Зарезан,
нека да ви донесе радост,щастие,любов и прекрасни емоции!

Туба добави #TubaBüyüküstün към своята история в Instagram
#jmwestonofficial  Париж
https://vkvideo.ru/video-63875573_456247660
https://vkvideo.ru/video-63875573_456247661

2. От Instagram историята на Hazel Levent:
Майсторство на Туба
Френска компания за луксозни обувки, основана от Едуар Бланшар през 1891 г. в Лимож.
https://vkvideo.ru/video-63875573_456247662
Видеото на гифче,направено от Канти Hug,която пише в др. тема.

#DZMnews
❥ Мурат Йълдъръм и съпругата му Иман в реклама за часовник Versace от Saat be Saat.
https://vk.com/murayildirim?w=wall-132999259_2291592

#DZMnews
💥Мустафа Кирантепе в сериала "Черна зима" на канала TRT Tabii
Мустафа Кирантепе наскоро се присъедини към актьорския състав на сериала. Той ще играе служител на затворнически пазач в сериала. Снимките на сериала ще се проведат в Ерзурум и Истанбул.
Сграда, напомняща за затвор от този период в Ерзурум, се преустройва в затвор. Снимките на сериала трябва да започнат около 27 февруари.
Актьорът съм го гледала в сериала ''Чукур/Ямата''.

Приятен следобед! HeartWine Glass

# 593
Прекрасната ни колежка Айбюке.

С любимия си Фуркан Андъч. Събраха се отново след дълга раздяла и обявиха това в Деня на влюбените. Sparkling Heart

# 594
Здравейте следобедно!

Нов клип с Туба от днес...
https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_236671
Tuba добави #TubaBüyüküstün към Instagram
Беше ден като всеки друг, докато не се превърна в ден за запомняне.

Приятен следобед,макар при нас да е дъждовен!

# 595
Сериалът на Симай "Не плачи, Истанбул" просто го свалят от ефир след 8 серия! Hushed
Въпреки че такива неща са се случвали, пак не мога да им се начудя- добре де, толкова ли нямаше възможност поне 1 серия да пуснат, да има финал? Не знам впрочем, но предполагам, че така са останали нещата, защото не се знаеше и взеха решението след излъчването на серията. Съчувствам на актьорите и на екипа и дано имат успех в следващи проекти!

Хубав ден, макар и мокър! Hug

# 596
Привет следобедно!

Онче,жалко за сериала! Да и при други сериали е ставало така!

Вчера сутринта Туба пусна снимка и се разбра,че е в Истанбул.Децата са във ваканция.

Според най-голямата в света база данни IMDb #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн е на 2-ро място сред турските актьори тази седмица.
И се нарежда на 1783-то място от повече от 15 милиона имена по света.

А вечерта се появи новината,че Туба ще се снима във филм с Баръш Ардуч.

Новината от Birsen Altuntas ...
Експлозивната среща, нашумяла във филма "Dehçet Bey"... Туба Бююкюстюн и Баръш Ардуч стават партньори.
Подготовката за снимките на дългоочаквания филм "Dehçet Bey" от O3 Media е в разгара си.
Към нашумелите проекти на O3 Media се присъединява още един нов. Комиксът на писателя-ветеран Мурат Ментеш, който разказва за приключенията на един от феноменалните герои на "Dehçet Bey", се превръща в поредица от филми.
Филмът, в който Баръш Ардуч, който в момента завладява Netflix и световните кина с филма си „Остави го на вятъра“, ще играе „Дехчет Бей“, изключително интелигентен и учтив бивш полицай, който работи като бодигард, е режисиран от Мехмет Ада Йозтекин, едно от най-добрите имена в своята област.
Разкриха дългоочакваната актриса от филма. Туба Бююкюстюн, една от световноизвестните женски звезди с уникалната си красота и зрелищна игра, стисна ръката на „Дехчет бей“

и още от др. сайт

Нощна бомба - Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн си партнират в новия филм "Mr. Horrible"🔥
Проектът, който разказва историята на пенсиониран полицай-интелектуалец, е филмова адаптация на едноименната поредица от комикси „Mr Horrible“ на писателя Мурат Ментеш.
Създателите обещават, че турското кино ще има своя Джон Уик.
Филмова компания: "OZ Medya".
Режисьор: Мехмет Ада Йозтекин.
Сценарист: Мурат Ментеш.
Жанр: криминален, трилър.

🆕️ Мурат в рекламата за "Fuzul Holding "

Спокоен следобед,макар и дъждовен все още! Flowers Four Leaf Clover

# 597
Прощаване със сериала "Не плачи, Истанбул".

Красивата и елегантна Симай в стила на 60-те.

Хубава вечер! Tropical Drink

# 598
Здравейте следобедно!

Онче Hug
Скрит текст:
Нали започват рибите...
Днес ММ е рожденик!Да ми жив и здрав! HugBlue Heart
Скромна почерпка...Simple Smile

Имаме нова снимка на Туба с фенка...
От Instagramа на Сабина #TubaBüyüküstün
Любима снимка с Tuba Büyüküstün...

и друга от Джеда

В Истанбул наваля много сняг.А Туба пусна тези снимки вчера.

Скрит текст:

От днес е пуснала клипче от Кападокия..
https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_236888
Туба добави #TubaBüyüküstün към своята история в Instagram
Avantgarde Refined/Хотел
Кападокия

Не намерих ново за Мурат за това колажи...

Спокоен следобед!

# 599
В Х вече има колажи за новия сериал на Мурат. И аз го чакам с нетърпение.

А този колаж ще ни върне в един прекрасен сериал. В него аз харесах играта на Мурат и се появих тук. Blush И Симай харесах в "Азиз".

И още един, който пък гледах по твоя препоръка, Злати Hug и също много харесах.

Злати,
Скрит текст:
да е здрав съпругът ти и да му предстоят много хубави неща! Flowers Four Leaf Clover
Хубава вечер! Tropical Drink

Общи условия

Активация на акаунт