Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 326
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
Поръчвате с куриер Спиди и като получите известие кога ще дойде, пренасочвате в офис .

# 646
  • София
Да, така правех преди, за да си го пренасочвам до офис тъй като исках да е с наложен. Но ако е до автомат на Спиди няма ли да ме уведомят когато вече е доставено там?

# 647
  • Somewhere far away
ще те . получава се смс или съобщение във вайбър

# 648
  • София
Благодаря много!

# 649
  • Somewhere far away
Пратките до автомат на спиди се пазят до три дни обаче, после се пренасочват до най-близкия офис, имайте го предвид.

# 650
Здравейте! Този телефон, който е даден за контакти импулсен ли е?
Пише, че цената се определя от тарифата на оператора, но знам ли как ще ме таксува ако се обадя.

# 651
Момичета как са стоките в Answear? От други сайтове съм пазарила Modivo ,Fashion days и не съм много доволна сякаш са от колхозният.🤣А и цените им пък не са толкова евтини та дори и с код.Струват ли си как е качеството им??Благодаря предварително за информацията !

# 652
  • Варна
Момичета как са стоките в Answear? От други сайтове съм пазарила Modivo ,Fashion days и не съм много доволна сякаш са от колхозният.🤣А и цените им пък не са толкова евтини та дори и с код.Струват ли си как е качеството им??Благодаря предварително за информацията !
Всички изброени по-горе сайтове продават оригинални стоки. Answear също продават оригиналн стоки. Друг е въпроса, че качеството на марките рязко намаля.

# 653
Всички изброени по-горе сайтове продават оригинални стоки. Answear също продават оригиналн стоки. Друг е въпроса, че качеството на марките рязко намаля.
    Цитат на: Kqtt [list
    Е Е не са чак оригинални защото пристигат от Камбоджа ,Тунис и Пакистан  та и качеството е много ниско.[/list]link=topic=1578780.msg49106075#msg49106075 date=1736150622]

# 654
    • София

Ами аз съм доволна и редовно от там си пазарувах. Има доста отстъпки и като натрупаш точки намалят цената. Само се оляха с доставката да е 8.90 и да е с определени опции за доставка...

# 655
    • Варна
      Цитат на: Kqtt [list
      Е Е не са чак оригинални защото пристигат от Камбоджа ,Тунис и Пакистан  та и качеството е много ниско.[/list]link=topic=1578780.msg49106075#msg49106075 date=1736150622]
      А, те защото неща на Прада не се произвеждаха доскоро в с. Крън Казанлъшко. И то от най-луксозните им колекции. Производство на ишлеме, чували сте предполагам. Това не ги прави ниско качество, естествено.
      Тази тема е доста изтъркана, няма смисъл да ми отговаряте. Ако искате винаги може да си пазарувате от сайтовете на марките ако това ще ви направи щастлива.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 21:15 от Toni_baraboni

# 656
      • Пловдив
      Стартирала е новата програма за лоялност:

В момента тече намаление до 60% и допълнително с различни проценти, което се отразява в кошницата.
      На мен ми дава ниво silver, което е 10%. Прилага се автоматично и съответно не ми отразява по-висок процент, ако на изделието пише, че се отразява в кошницата. Нещо не ми се връзва...

# 657
      • София
      Абе нещо жестоко скапаха нещата с Answear…

# 658
      • Варна
      Преди повечето ми поръчки бяха от тях. Сравнение с другите сайтове, цената беше най изгодна.
      Не съм поръчвала от юни 2024 г.
      Цените на нещата, които сравнявам вече не са с най изгодна цена.

# 659
      • София
      Стартирала е новата програма за лоялност:

В момента тече намаление до 60% и допълнително с различни проценти, което се отразява в кошницата.
      На мен ми дава ниво silver, което е 10%. Прилага се автоматично и съответно не ми отразява по-висок процент, ако на изделието пише, че се отразява в кошницата. Нещо не ми се връзва...
      А това къде се вижда? Аз не виждам в приложението да съм отбелязана като някакво ниво.

Общи условия

Активация на акаунт