Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 297
  • 790
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Кои мерки гледате?
На повечето модели в описанието пише с кой номер е облечен моделът и там са точни мерките за точно този номер.

# 676
  • плевен
Кои мерки гледате?
На повечето модели в описанието пише с кой номер е облечен моделът и там са точни мерките за точно този номер.
мерките са дадени за размер S, аз слагам по 2 см от номер до номер и така реших, че съм за Л.

# 677
Здравейте момичета. Имали ли сте забавяне с възстановяване на сума? Върнах едни маратонки, които са приети при тях на 13.01 и все още статуса е в процес на обработка. Казаха ми, че срока е 14 дни, но днес е 13-тия ден и все още нямам никаква информация. Седмица по-късно на 20.01 върнах друг продукт, за който вече получих мейл, че всичко е наред и да очаквам сумата до няколко работни дни.

# 678
  • Sofia
Имала съм забавяне веднъж, мисля че точно на 14-тия ден дойде. Досега не се е случило да не ми върнат парите, не бих се притеснявала.

# 679
Момичета, някой пазарувал ли е скоро в prm.com/bg. Поръчах маратонки и в последния момент видях, че няма преглед при доставката. Погледнах набързо тук, видях, че май не е ок  - на стр 15 и набързо анулирах поръчката. Доставят само до кутии и адрес. Оттам ми светна лампата, добре че бях сложила наложен платеж.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 23:05 от nikita1

# 680
Момичета, някой пазарувал ли е скоро в prm.com/bg. Поръчах маратонки и в последния момент видях, че няма преглед при доставката. Погледнах набързо тук, видях, че май не е ок  - на стр 15 и набързо анулирах поръчката. Доставят само до кутии и адрес. Оттам ми светна лампата, добре че бях сложила наложен платеж.
Аз пазарувах от тях покрай Коледа с доставка до кутия на Sameday. Маратонките дойдоха прекрасно опаковани, но бяха малки и ги върнах пак през кутия и получих парите си до 7-8 дни след слагането им в кутията (май 2 дни отне на Sameday да ги вземат). Междувременно поръчах по-големия размер (отново дойдоха добре опаковани в оригинална кутия), който вече ми пасна, и сега чакам да стане пролет, за да си ги нося. Grinning

# 681
И аз пазарувах покрай Коледа. Маратонките бяха прекрасно опаковани. Не съм имала никакъв проблем с доставката. Цените им са повече от добри. Доколкото видях и разбрах, имат нещо общо с Answear.

# 682
PRM и Answear са два сайта на един търговец, така както са Emag и Fashiondays, Obuvki и Modivo.

Скрит текст:
В общите условия го пише на съответните им сайтове:

Онлайн магазин www.prm.com/bg (по-нататък „Магазин”) се управляват от Answear.com Spółka Akcyjna със седалище в Краков, адрес: 31-564 Краков, Алея Покою 18,...

Онлайн магазин www.answear.bg и мобилно приложение за ползване на този магазин (по-нататък общо „Магазин”) се управляват от Answear.com Spółka Akcyjna със седалище в Краков, адрес: 31-564 Краков, Алея Покою 18, ...

Посочените адреси за рекламация или връщане също съвпадат, с разликата, че се уточнява за кой от магазините става въпрос

DC ANSWEAR – PRM РЕКЛАМАЦИЯ
Бул. "Ботевградско шосе" 491A, сградата на СТП
1839 София, България

Answear.bg,
1839 София, България
с бележка "ANSWEAR.bg - РЕКЛАМАЦИЯ"

DC ANSWEAR – PRM ВРЪЩАНЕ
1839 София, България

Answear.bg,
1839 София, България
с бележка "ANSWEAR.bg - ВРЪЩАНЕ"

Във футъра(най-долната част) и на двата сайта пише: Съдържанието на този сайт е защитено с авторски права и принадлежи на Answear.com S.A.

На въпросната страница 15 се споменава, че PRM e менте на Answear.

Само че в сайта-майка, answear.com, в секцията с история се споменава, че през 2023 година Answear придобива PRM

Скрит текст:
източник: https://about.answear.com

# 683
Здравейте, вече 15-ти ден нямам никаква информация за върната пратка. Нито мейл, нито пари. Пратката е пристигнала при тях на 13.01. Говорих днес с оператор, който ме увери, че всичко е наред. Щял да се свърже със склада, за да ми изпратят мейл още днес, че връщането е одобрено, но все още не съм получила нищо. Започвам да се изнервям.

# 684
  • Sofia
По кой начин върнахте пратката?

# 685
Куриер на Спиди дойде от адрес.

# 686
Благодаря за информацията за PRM. Видях, че е част от Ансуер и аз.  Странно ми се видя, че маратонките, които исках да поръчам на Адидас специал хандбал, само и единствено при тях имаха препоръка, че са уголемени и да се поръча по- малък номер. Как пък в толкова сайтове, които прерових, като ги търсех, вкл. и на Адидас, да не е споменато.Отделно от това, като прочетох там на стр 16 за ментетата  на стоките от потребители и невъзможността за поръчка до офис, анулирах поръчката и поръчах от друго място , съответно по- скъпо. Щом казвате, че всичко е ок, значи следващ път мога да рискувам, защото цените там, специално на Адидас са петдесетина лева по- ниски.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 21:53 от nikita1

# 687
  • София
Здравейте, тези дни си взех сникърси на KARL LAGERFELD  от сайта , но се наложи да ги върна, защото много ме стискаха отгоре на палците - има ли други с такива оплаквания, номерът ли е умален на този модел (марка) ? Нося 39 номер по принцип ..

# 688
На Karl винаги взимам номер нагоре за да ми станат.
Fcim  преди месец- два и аз имах такъв проблем с връщане. Не спирай да взъниш и да им нахалстваш. След месец разправии ми възстановиха парите. Не знам защо така се получава с определени връщания.

# 689
  • Варна
Има ли код за НЕнамалени неща?
Хлапетата са харесали маратонки от по 360лв. Sad

Общи условия

Активация на акаунт