Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 247
  • 790
  •   1
Отговори
# 750
Момичета, някоя случайно има ли код за answear. Много ще съм благодарна!

ansxmas24

Изчерпан е 😞

# 751
Сега има доста добро намаление -30% с код NEW, явно е за новите артикули. Току що поръчах маратонки.

# 752
Здравейте, дали имате информация относно връщаме на бански в две части? Продават се отделно и дали мога да върна горната или долната част, ако имам проблем с размера?

# 753
  • Пловдив
След като се продават отделно, не виждам проблем да се върне само едната част.

# 754
Здравейте, има ли активен код за намалени? Now не хваща, app също, а тази постоянна отстъпка от 15% нямам никаква идея как се прилага…А са махнали възможността за въпроси в страницата във ФБ Sad

# 755
Има ли сред вас някой поръчал new balance 9060 , интересува ме дали отговарят номерата

# 756
  • Пловдив
SummerStory, аз нося 37, поръчах 37.5 и са ми супер.
Като цяло всичките ми от New balance са с половин номер отгоре.

# 757
  • на пистата
Има ли сред вас някой поръчал new balance 9060 , интересува ме дали отговарят номерата
Лееко умалени.Но аз поръчах от ансуер и въобще не ми хареса изработката им.Имаме 2 чифта от другаде,ами нямат нищо общо.

# 758
Привет, дали имате код? Мерси предварително1

# 759

Мога да ви пратя 20% за артикули на редовна цена, пишете ми.

# 760

Мога да ви пратя 20% за артикули на редовна цена, пишете ми.

писах ви Simple Smile

# 761
Някой има ли код за ненамалени. Благодаря

# 762
  • София
Аз да попитам с кашончето на Answear, в което получавате пратката, ли връщате или само артикула в плика му? И също така като се генерира заявка през сайта, задължително ли е да се приложи и документът за връщане?

# 763
  • Пловдив
Пазя си резервни пликове в случай на връщане.
Стъпките за връщане са много подробно описани и винаги са точни и коректни.

# 764
Аз да попитам с кашончето на Answear, в което получавате пратката, ли връщате или само артикула в плика му? И също така като се генерира заявка през сайта, задължително ли е да се приложи и документът за връщане?
И аз се чудех тъкмо същото, защото поръчах 1 кутия обувки и 2 панталона до шкафче, като нормално очаквах да се съберат. Обаче бяха опаковали всичко в огромен кашон /3х обема на пратката ми/ над размера на клетките съответно ми я пренасочиха с куриер. Ще връщам само дрехите и определено искам шкафче, та се чудех същото мога ли да ги сложа в произволен общ плик, нямам техен. Не става ясно от инструкциите.

Общи условия

Активация на акаунт