Тренировки в домашни условия - 120

• 65 104
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Дух, аз бих препоръчала 10 rounds. Има безкрайно много програми, но ми прави впечатление, че почти всички пренебрегват горна част. Може би някаква всеобща тенденция, тъй като имам дори колеги с личен треньор, които са със зле оформени ръце, въпреки че нямат наднормено тегло.
Ако ти харесва Керълайн, доста препоръчват и fuel, но нямам лични впечатления.
Аз правя тренировки от различни треньори, последните дни Хедър и Роксан, а днес - Клоуи Тинг с една съвместна тренировка с Брет(the glute guy).
https://youtu.be/04VQNLLrmj4?si=n4o19cHF5RXaSQJY

# 211
Благодаря ви, момичета. Днес нямах време да избирам и се метнах на предложението на Гинес, направих ден едно от смф. Утре ще погледна предложенията ти, Звезди

# 212
Привет -последните дни
-40 Мин гребане
-Задна верига Iron
-Джиу Джицу
Почти всеки ден правя мобилити и йога сутрин или в офиса ,искам и вечер да сложа едно кратко разтягане преди сън ,но все нещо не успявам....
Свалила съм трайно още един кг ,имам три до идеалното тегло ,надявам се да паднат до ски сезона за мога да дръпна малко тази година.

# 213
  • Стара Загора
Приключих втора седмица на Fuel. За мене това е една много добра програма-динамична и разнообразна. За момента тренирам всеки ден.

# 214
И аз правя само йога напоследък,  че си снимах врата и положението е много, много зле. Неврологът ме предупреди никакви тежки натоварвания, само йога и пилатес, че работата си отива на дискова болест.

# 215
  • 1st floor
Аманда,  пази се!
Агент, надявам се, че малкият вече е добре.

Аз понеделнишки паднах по път за работа. Не знам какво стана, но бързах, като че ли нещо ми се похлъзна обувката и не успях да запазя равновесие. Пльоснах се на асфалта, подпирайки се на ръце. Опазих главата, но след 7-8  часа жестоко ме заболя всичко под китката. Пих аулин, правих домашни компреси с лук и зелеви листа Grinning, мажа с Репарил Гел. Сега болката е по-лека, но още я има и под китката е леко подуто. Най-вероятно разтегателен ставни връзки. Та всичко с ръце отпада, плуването също. Нещо за долна част + кростренажор ще правя довечера. Егати късмета!

# 216
Здравейте!

Продължавам с IRON App, днес - ден 28, тренировка за глутеуси. Все още правя упражненията от предизвикателството на Руми Илиева "Обичам корема си" - всеки ден по едно мини. Ходя по 8-10 000 крачки/ден. Работата ми е изключително статична - седяща на стол по 8-9 часа. Старая се да пия повече вода, което води до по-често посещение до стаята, в която е машината за вода, а и до едното място...така увеличавам движението си през работно време Simple Smile.

No_frame bitch, какви упражнения за мобилност правиш, конкретна програма/инструктор ли следваш? От много време искам да включа мобилност, но искам такава, която е водена от някого, а не аз да комбинирам движения и да следя таймер.

НеПоКоРнА, много неприятен инцидент. Бързо възстановяване!

Agent Provocateur, надявам се, че синът ти се възстановява бързо.

Поздрави и хубав ден!

# 217
Добро утро, в неделя: ден три от STF и един мини преход до Боянското езеро, което ми все душата. Вчера почивах, днес продължавам със Сидни.

# 218
Привет вчера от рамена ,днес крака...връщам се от изтрещял уикенд -много ядене ,пиене +дискотека до 6 сутринта -демиджа е голям ,но си заслужаваше всичко,no regrets 😜

# 219
Здравейте момичета, идвам контузена. Боли ме рамото, не мога да си търпя раницата на раменете, камо ли тежести да вдигам. Мисля, че го претоварих, но претоварването съвпадна и с едно падане по едни стълби вкъщи, така че, не съм сигурна от какво точно е болката.
Тренирам хаотично, все някакви неща за долна част с минимални тежести. Лошото е, че и при бягане ме боли.
Lower FIX Extremе правих онзи ден с четворки и си докарах брутална мускулна треска , нищо, че IRON крака правя с 15. За днес ще си търся нещо с хип тръстове. То общо взето за горна част не мога да правя нищо. Много бавно минава и това ме влудява.
Приемам всякакви съвети за тренировки, упражнения при болки в раменете.

# 220
Здравейте, за момичета раждали секцио препоръчвам Lauren Fitter.
Оставам линк с нейната програма за възстановяване след секцио или някаква операция.
Програмата се състой от 10 тренировки, като всеки ден се изпълнява 2-3 пъти (според мен 3 пъти е оптимално или докато спрете да чувствате дискомфорт) през ден-два и тогава се преминава към следващия ден. Всяка следваща тренировка е с надграждане.
*** Много е важно да имате зелена светлина от вашия АГ за започване на трениране.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLesXpiYXIf1GmnyqQpt3AGJ4JDUwNidvA

# 221
Арсен, много неприятно. Бързо възстановяване. Като премине, можеш да почнеш с леки боксови тренировки без тежести за влизане във форма. Джилиън е пуснала някаква програма в приложението си. Има я в групата Фитнес тренировки дома с Джиллиан Майклс (с ограничен достъп, но приемат лесно).
Аз тази седмица съм едва на втора тренировка. Правих я с мъжкия еквивалент на керълайн - цяло тяло (но повече горна част). Човекът много ми хареса и като подбор упражнения, и като дължина на интервалите. Мислех утре да съм с горна, но май ще се преориентирам към нещо за долна, защото усещам доста рамена, бицепси и трицепси.
https://youtu.be/dTFJ9DswayQ?si=URDNdw28RCkHLBBL

# 222
Как сте, момичета? Надявам се, че тренирате усилено и се забавлявате в стил No Frame Simple Smile Аз преди 2 седмици имах подобен бурен уикенд с добри приятелки в NYC - no regrets, just fabulous memories.

Болните да оздравяват!

Аз приключих с Sure Thing. Отне ми 3 месеца вместо 2. Много ми хареса програмата - беше това, от което имах нужда. Препоръчвам за тези, които търсят нещо разнообразно около 30 минути на ден.

На мен определено ми трябва нещо по-натоварващо в момента и затова от понеделник ще започна Ignite - Coach Ali. Някой тук май беше правил тази програма ... 3 тренировки на седмица са. Смятам да ги правя вечер, когато съм хапнала нещо. Сутрините (тъй като съм свикнала нещо да правя и ме тонизира за деня), мисля да правя йога или гребане.

# 223
  • Там където
Sprinkles, аз преди време правех ignite на Алито Simple Smile Аз него много го харесвам- като тип упражнения, техника, натоварване и т.н.
Ох, аз както много знам Simple Smile нищо по програма не правя в момента... Ами не ми се следва нещо програма и това си е. Ходя си на груповите, ходя на EMS, избирам си нещо според настроението от ю тюб и така. Другата седмица ще пробвам в студиото дето ходя на масажи и ЕМС тренировки новият им уред b-moove. Една подвижна платформа , уж Мадона тренирала на такава. Въобще при мен засега положението е la donna e mobile Simple Smile Хубав уикенд на всички и да сте здрави!

# 224
Аз продължавам да тренирам с Дан, който продължава много да им харесва. Днес -цяло тяло, а пускам и една тренировка за долна част, която е чудесна за дупе и задно бедро.
Интересното е, че въпреки намаленото време на тренировки (рядко минават 30 минути) силата и издръжливостта ми са се покачили, както констатирах наскоро, когато правих една стара тренировка с пудовка от програмата на Ског. Тя и преди не ми беше много трудна, но сега ми е много лесна с 8 кг, което се води за средно ниво. За сметка на това, кардиото не е това, което беше. На фит теста на sure thing правя по-малко бърпита (и то по-лесни като вариант) отколкото на инсенити някога. Но пък бицепсови сгъвания и седене на стена (тоест пак сила и издръжливост) не са никакъв проблем.

https://youtu.be/pHu1qU-BEic?si=V-TkBp9Z1XgkU-AR
https://youtu.be/j6BUtLxlut8?si=nLHkRkufs2aQef4p

Общи условия

Активация на акаунт