Тренировки в домашни условия - 120

• 65 094
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Ехее Звезди супер е Дан, и аз много го харесах Heart Eyes , мерси че, сподели Hug. За първи път го виждам. Тъкмо се чудех с какво да разнообразя като се оправи рамото напълно, което вече ме преболява само, когато правя флайс.
LITE series подкарах с минимални тежести докато се оправя напълно и после го почвам Дан.
Много ме усъмни, че за тази контузия допринесе и новия вариант на ковид, който прекарах наскоро.

# 226
Дан е абсолютен eye candy 😍 Ако тренирам с него само ще го зяпам 🤣. Но определено и мен не заинтригува и в някакъв момент ще п тренирам с него ☺️

Започнах Ignite с Coach Ali, който съвсем не е eye candy по моите стандарти, но програмата ми харесва.  Направих 2 тренировки тези седмица, утре е последната. За съжаление, на работа е някаква пълна лудница и не успявам да правя гребането ...

# 227
Да, симпатяга е Дан и има доста подходящи като за мен тренировки(повече повторения с не много големи тежести, защото нямам кой знае колко тежки, въпреки че все пак придобих едни седмици).
Спринкълс, аз погледнах ignite на али, като спомена, че ще го правиш, и ми хареса, но с моите тежести само ще си загубя времето с тази програма. Там трябват по-сериозни.
Всъщност минавам само да отбележа, че във вконтакте са пуснали новата програма на оутъм, healthy obsession, която трябва да е нещо като продължение на 80do.

# 228
Благодаря, Звезди, ще я преслушам healthy obsession. Погледнах го и Дан от чисто женско любопитство да оплакна Ачи.

Иначе и мен ме стовари новия Ковид и от три седмици не съм мърдала. Яд ме е, че съм млада, здрава и права, но ей на - още го влача. Хремава съм и се чувствам като желе. Надявам се другата седмица да се върна към тренировките полека, но се опасявам, че ще ми е доста трудно.

Иначе ви следя и чета редовно. Арсен, дано рамото се оправи скоро. Все пак смятам за похвално, че намираш начини за трениране.

# 229
  • Бургас/Пз
Привет на всички.
Напоследък само хвърлям по едно око на темата, че нещо много ми е натоварено. Все още успявам да тренирам по 3-4 пъти седмично. Вдигнах тежестите малко, че поне да натоварвам повече, като е по-рядко.
Продължавам да тренирам от приложението на Каролин, по последния Айрън, макар и малко хаотично в сравнение с това, което тя пуска, но съм много доволна от тренировките в тази програма. За храненето няма да пиша нищо, защото е никакво, едва стигам до 80-90 грама протеин, но това е в момента.
Всички с болежки да се възстановяват бързо. Прегръдки. Two Hearts

# 230
Привет момичета! ❤️
И аз си тренирам с Iron апа и съм много доволна ,движа се 10 -15 тренировки назад ,защото вкарвам кардио -дни на уредите и Джиу джицуто и така....Понеделник съм на индивидуална про един пич дето коригирал с упражнения и движение мускулно дисбаланси ,изкривявания и т.н. ще пиша допълнително как е .....айде и пишете повече ,липсва ми темата ...бай 😘

# 231
  • MUC
Здравейте и от мен.
И аз в отбора на липсващите заради болежки.
След почти 3 месеца ходене по мъките заради зверски болки и схващания във врата и раменете съм пак редовна с тренировките.  Правя Beastmode по апликацията и съм супер доволна. Малко ми липсват предложенията на КГ за  допълнителните тренировки. Та от вчера почнах и двуседмичното предизвикателство на Дан, за който споделихте тук. За което много ви благодаря Hug:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL2NpXBzdtNamI0UmG_iCS7pbGW6Uccdkm

Поздрави и бъдете здрави!

# 232
Здравейте момичета. Реално и предният път си останах с намеренията да вписвам тренировките си тук за мотивация, но с тези тренировъчни карти ки отнема много време да пиша упражненията или да ги превеждам и се отказах. Сега обаче се върнах към тичането. Днес ми е ден 5 без да пропускам. Тичам сутрин в около 6 часа за 15 до 30 минути и се чувствам преродена. Joy просто една сутрин не издържах и си взех маратонките и казах на мъжа ми, че съкращавам сутрешното гласене и вместо това отивам да тичам и  да гледа детето за 15на минути. Няма такъв кеф да тичаш сутрин рано, менталното ми здраве е дори след 5 тичания на съвсем различно ниво. Всяка сутрин очаквам с нетърпение да дойде моето време за тичане. Нищо не може да го замени за мен.

Така че ще вписвам по-често. Днес 25 минути тичане. Не знам колко км, ще почна да засичам и с часовника. Предполагам съм доста зле към момента. Едва ли ще тичам повече от 30 минути дневно поради ограничено време, но за сега ми стигат.

Вечерта 15 минути ръце+гърди+рамо с тежести.

# 233
5.11: днес, ден 6 от ,,тичай всеки ден" предизвикателството ми. Grinning

Сутрин: 6:20-6:41 ч: 21 мин тичане, бързо темпо, баири
Вечер: 7 минути напади, клекове, лицеви, раменна преса: всичко без лицевите с с 2х5 кг

Коментар: не съм си заредила часовника още, не съм го ползвала последните дни и не знам все още колко км минавам за това време, но от утре почвам да засичам. Вечерта тренировката ми беше протоколна само, нещо като раздвижване, но да го усетя, че работи, а и да не си прецаквам streak-a.

# 234
Звезди, аз също не вдигам много високи тежести, но каквото-такова. Ще я изкарам програмата, а от януари ще се радвам да си намеря съмишленици в групата и да направим нещо заедно 😀

Днес щях да почивам, но времето беше прекрасно и реших да тичам. След това ми се правеше още нещо - гребах, танцувах, правих йога ♥️

Набелязах си няколко половин маратона за другата година. Сега си търся съмишленици 🏃‍♀️ Утре пак Coach Ali ♥️

Редактирам да си отчета тренировката с Али - седмица 2, тренировка 1. От доста време тренирам само 30 минути на ден и определено ми е полезна промяната... Надявам се 😀

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 16:16 от Анонимен

# 235
Привет, спортни!

Моите пътешествия приключиха (Мароко и Крит), и се върнах към тренировките в петък, с лека долна част с акцент предно бедро.
Сега едва ходя, въпреки че подходих доста предпазливо.
В събота тичах малко, за регенерация на краците, в неделя малко йога.
Довечера ме чака глутеус и трицепс, може би малко гръб. Ще пиша след тренировката.

Планът е да възобновя тичането, дано вече без контузии.

# 236
6.11. Ден 7 ,,тичане всеки ден"
Сутрин 6:30 до 6:53ч: 23 минути тичане бързо темпо, сравнително стръмен терен, но пак не засичах км.

Вечерта ме домързя да правя силова. Утре се очертава мъжът ми да излиза рано сутрин преди 6 часа и ако тичам, ще е или в 5, или следобед. Ден 8 ще е предизвикателство за гъвкавост.
Бележка към себе си: когато те домързи да работиш над целите си, игнорирай мързела и свърши работа. После ще се радваш.

# 237
Ехооо, здравейте Hug
Отчитам три дни с тренировки. Ще си направя ротацийка от Каролината и Дан. Ето как ги подредих.
Ден1 40 MIN COMPLETE LOWER BODY WORKOUT WITH DUMBBELLS | 6 WEEK SHRED - DAY 1 с Дан Heart Eyes Чудничка тренировка, и аз съм от заплесите Grinning налагаше се от време на време да връщам видеото назад Grinning ако си облече една тениска ще е по лесно ...сега сериозно много ми хареса тренировката.
Ден 2 40 MIN COMPLETE UPPER BODY DUMBBELL WORKOUT | 6 WEEK SHRED - DAY 2 леко вдигнах тежестите за горна част, но още съм далеч от възможностите си...абе едно раздвижване се получи общо взето, ама няма как, много ме е страх да не прецакам рамото пак, като знам каква болка беше...иначе самата тренировка е разкошна за горна част.
Ден 3 IRON Series 30 Min Glute Workout - Dumbbell Lower Body | 3 и довечера ще направя 30 MIN TOTAL BODY HIIT CARDIO WORKOUT + ABS | 6 WEEK SHRED
Утре почивка.

# 238
7.11., ден 8 от ,,тичай всеки ден"

Welcome to reality. Не може да се тича всеки ден понякога. Joy нищо, утре пак. Ядох и торта. Но имах душевна радост с приятели.

Вечер обаче: 15 мин долна част с тежести почти без почивка: клекове, напади, ритници с тежести за крака, степ ъпс

# 239
  • 1st floor
Аз завърших 4 weeks for everybody вчера, като от два дена включих и 14-дневното предизвикателство за корем. За програмата нищо не мога да кажа - прекъснвах заради вирус, после заради китката, която ударих, после започнах, но с мноооогооо модификации, за да я пазя. И в крайна сметка реших да я повторя. От днес стартирам. Smiley
Освен плуването, от вчера се върнах и на народните танци, но отново от ниво начинаещи (ММ го мързи да учи сложни хора, а май и мен също Grin) .
Трябва  да се сложа спешно на диета, защото за този един месец качих 2 кг. Worried
Скрит текст:
С предложението за работа съм в застой - нито съм отхвърлена, нито приета, нещо се изчаква...

Общи условия

Активация на акаунт