Тренировки в домашни условия - 120

• 65 092
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Snow white, браво за предизвикателството! Успех с постоянството!

Непо, успех с работата, танците и татко възстановяването от травмите!

Днес сутринта - бягане, после цял ден работа, вечерта ходих на салса,  но изкарах само час и се прибрах. Трябва ми повече сън 😕

# 241
Аз карам всеки ден на йога с Тоня, пилатес-избирам различни тренировки от you tube, и около 20 минути велоергометър. Странното е, че заслабнах леко от това.
За ръцете съм го измислила съвсем да не се размекнат, докато пазя шията  -правя разни неща с гирите в легнало положение.

# 242
Здравейте!

Отдавна не съм се включвала тук, но ви следя, когато имам възможност.
Действам си по IRON App и в момента съм на седмица 9. Програмата много ми допада и вероятно, ако Карълайн не предложи нещо ново, ще я повторя. Тренировките са с много добра структура и продължителност от 30-40 минути, което за момента ме устройва чудесно. Новото за мен са клъстър сетовете, които са вмъкнати в някои от тренировките. Храненето ми е добро, ходя по 7 - 10 000крачки, но сънят ми, след като върнахме стрелките назад, е под всякаква критика...Бях прекъснала приема на магнезий, но от няколко дни го започнах пак и тази нощ успях да спя без прекъсване.

Поздрави от мен!

# 243
Привет, момичета Hug
И аз не съм се записвала отдавна. Миналия петък се завърнахме от Япония. Две седмици без тренировки, но пък с по над 20 000 крачки всеки ден в разкошно есенно време и прекрасни места, които цял живот мечтая да посетя Heart Eyes
Събота и неделя бяха за адаптация и релакс с двуразови йога сесии и разходки из есенен Пловдив.
От понеделник пак подхванах IRON. Вече съм три седмици назад от програмата.
Ден 31 - крака с дроп серии - само като прочетох описанието, разбрах, че ще е голям зор Grinning  Карълайн работеше с 2 Х 15, а аз скромно смъкнах на 2 х 10, като само за румънската тяга ползвах 2 Х 15. Докарах си впечатляваща мускулна треска (а аз изключително рядко имам такава). Горната част на следващия ден беше доста по-поносима.
Аз също много харесвам IRON - много мой тип програма. Допълвам с бързо ходене по наклон или тичане на пътеката, кратички тренировки за корем и т.н.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 12:24 от Vetrena

# 244
  • Стара Загора
Да се разпиша и аз .На финала на Fuel съм. Имам още 3 тренировки.В тази програма в няколко от тренировките има клъстър сетове.На мене са ми много забавни.
И да се оплача много ме болят тазобедрените ставички.И имам чувството, че точно се засили болката като започнах Анимал флекса.

# 245
8.11. Ден 9.
Сутрин 3.24 км тичане за 21 мин 10 сек., среден пулс 168 Joy , средно темпо 6:45 😅мин/км. Бях с часовника, който мери пулс, но без колан под гърдите. С колана е по-точно според мен. Въпреки това се вижда, че съм абсолютно извън форма по отношение на тичането.
А, сигурно играе роля и теренът, има дълги стръмни участъци където тичам, но преди минавах това разстояние с много по-нисък пулс и много по-бързо.

Въпреки това беше супер и съм пристрастена.

# 246
Хелоу.Хелоу .....охооооо какво раздвижване Satisfied
И аз тренирам Айряна ,но едва докарвам 3 тренировки на седмица ,джиу дж.и кардио.....новото при мен е ,че започнах да ходя на мобилити при един пич ,страшно съм доволна ,работим индивидуално сега само за отваряне на гръбнака назад ,че от работата съм доста крива и изгърбена...намалям драстично още тежестите ,докато не оправя тези неща...

# 247
Аз продължавам с Дан и леки забежки с Хедър, Клоуи Тинг и Зузка Лайт. Отдавна не бях тренирала със Зузка, но днес беше ред на долна част и намерих нейна тренировка с пудовка, която в крайна сметка ме разочарова с липсата на разнообразие.
Нфб, една от причините да не вдигам тежестите е, че ме страх за стави и сухожилия. Мускулите могат още, но гръбнакът ми вече скърца страховито. Лошото е, че откъм горна част вече има привикване и трябва повече натоварване, а няма как да го осигуря.
П.п. за добавки Хедър Робъртсън има подходяща серия от 10-минутни тренировки. Не са особено интензивни, но ако се правят след основната, предполагам, че това не е проблем.
https://youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOpzZHrFcq2-k8U6l-lG … =81inw2Em-UEADHA4

# 248
9.11, ден 10
Сутрин: 3.49 км, 23:54 мин, предимно интервали, също стръмен терен от части интервали на стръмно, среден пулс 170... трябва да вкарам някаква структура в тия тичания преди да се контузя.

Вечер: 15 мин дупе и крака с тежести за крака 1 и 3 кг на постелка и клекове с 2х 15 кг.

# 249
No frame, кой е пичът за мобилити и какво правите?

Аз се завърнах полека към тренировките, засега само 3, но пък с порядъчна мускулна треска след тях.

# 250
Здравейте момичета, за първи път пиша, чета ви доста, но сега съм с молба. Предложете някой треньор с цели програми, харесвам когато си тръгна да си следвам днес това утре другото. Не съм начинаеща, даже съм си доста напреднала, тренирах доста години с Румяна Илиева, даже с всичките и програми, но стигнах до момент дето искам нещо различно, а и тялото иска май, защото минах на Каролин на епик 3 към края съм и някакси имам различни резултати, но някакси ми идва много базови упражнения все едно и също хубави са, ама ако имате нещо още по-добро ще се радвам да разгледам. Малко дългичко, но ....

# 251
  • Стара Загора

MargaritaK , добре дошла.Погледни в първият пост.Има доста предложения - и треньори и програми.

# 252
Здравейте, аз продължавам с 6 WEEK SHRED. Опасявах се, понеже е мъж, да не набляга прекалено много на горна част, но не, програмата е много балансирана, абсолютно подходяща и за жени. Като трудност бих я определила за средно-напреднали. Много добре ми идва като натоварване в момента...понеже по едно време се бях докарала до там, сутрин да ставам с болежки всеки ден от натоварване.
Вчера беше ден 5 - 30 MIN FULL BODY HIIT DUMBBELL WORKOUT, днес 40 MIN ARMS AND ABS WORKOUT.
MargaritaK, ако искаш погледни програмата, която правя аз в момента. https://www.youtube.com/playlist?list=PL2NpXBzdtNam-M_8y6FFypSf7ae8Ph4_6
IRON и FUEL  на Каролин не ти ли допадат? Епик и на мен ми беше досадно в един момент, но IRON я направих 4 пъти,  а FUEL 2-3 не помня точно, допаднаха ми изключително много.
Cathe Friedrich, Sydney Cummings и Autumn Calabrese също ти препоръчвам като треньори. На първа страничка има линкове.

# 253
  • Бургас/Пз
Маргарита, аз също като Арсен бих препоръчала да видиш Айрън или Фюел. За мен са страхотни програми. Епик Ендгейм също е много хубава.

# 254
Маргарита, аз бих препоръчала и heather robertson.  Малко по-лека като натоварване като цяло, но има доста разнообразие в тренировките и добре балансирано натоварване на различните части на тялото. Напр. Glow up, hr2. Много са.
Днес - горна част с Дан. Харесва ми, че има разнообразие при него, не върти едни и същи упражнения. Дори виждам някои нови за мен, въпреки че години наред се занимавам.
https://youtu.be/OXmo07BNEQI?si=zCSJO8e1M24QgL-a

Общи условия

Активация на акаунт