Тренировки в домашни условия - 120

• 65 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Паганне, честито бебче!
Аз на първия месец след второто секцио излязох да едночасова разходка с количката (на равен път, без да я вдигам) и на вечерта едвам мърдах от болки.
После обаче малко по малко възобнових заниманията с йога, които имах по онова време и на шестия месец даже на състезание ходих.
Та много е индивидуално. Почваш с по-кратки и ненатоварващи неща и според това как се чувстваш, засилваш. Все пак е добре да изчакаш месец, според мен, няма да загубиш кой знае колко от формата.

# 196
Паганне, честито бебе.
На първа страница има програми за след раждане (в скрит текст). Аз съм правила тези на оутъм (тя е реално само една тренировка)и Джилиън(там са три, предвидени за около месец). Бях без секцио и почнах с тренировките около 2,5 месеца след раждането, като поне половин година изключвах класически упражнения за корем. Преди да премина към каквито и да е тренировки  - много разходки с количката и специални упражнения за корем и тазово дъно с физиотерапевта.

# 197
  • Там където
Привет! Никаква нова програма не съм почнала, ама ще драсна 2 реда тук за ЕМС тренировките, защото някой питаше. Ходих на 2 досега- не е нещо уоу, ама е интересно като различен тип натоварване. Мислех, че няма да ми е ОК това с импулсите и контракциите, но не е така. Иначе, самият костюм тежи, та ако не е от импулсите от допълнителното тегло файда ще има Simple Smile
Покрай този вирус, който изкарах на крак и за кратко съм без сили, ама тренирам всеки ден колкото мога...

# 198
  • 1st floor

Покрай този вирус, който изкарах на крак и за кратко съм без сили, ама тренирам всеки ден колкото мога...
Същата работа съм и аз! Тренировките ги изкарвам, ама на плуването доста забавих темпото. Като правим през уикенда преходи, нагоре ми е проблем. А в събота съм на скоростното изкачване на Копитото и много ме е яд. Ще ходя и имах амбиция да си подобря миналогодишното време, но със сигурност няма да се получи. Еми, квото - такова.
За тази седмица отчитам първа и втора тренировка от трета седмица от 4WFE + плуване понеделник и сряда. Днес и утре мисля да пропусна тренировките, само едно плуване ще вместя, за да имам сили за Копитото в събота. Дано поне да успея да се кача! Laughing

# 199
  • Стара Загора
До момента съм изкарала 4 тренировки от Fuel. До момента много ми харесва програмата - динамична, с комплекси и кръгове има.Има и добавки.Някои ги правя, някои не - според времето с което разполагам. Бих я повторила някой ден.
Имам някакъв бегъл спомен, че някоя от вас ползваше Анимал флекс за стави.Ако може да се включи и да сподели отзиви.

# 200
Аз преполвих енимъл флекса и съм страшно доволна ...за мен нищо друго не си заслужава...
Отчитам
 понеделник: долна част _Iron
вт.Джиу джицу
ср.40 мин гребане
днес -гърди+трицепс +довечера Джиу джицу

# 201
Идвам да се надъхам и мотивирам, не съм тренирала месеци и ми личи.

# 202
  • Стара Загора
Аз преполвих енимъл флекса и съм страшно доволна ...за мен нищо друго не си заслужава...
По схема ли ги пиеш? Аз си получих кутийката и скоро почвам.

# 203
По схема ли ги пиеш? Аз си получих кутийката и скоро почвам.
Не ....не съм се замисляла за схема...пия един пакет хапове на ден -много са ,около 6 и повече и са големи ,това е тегавото,но вече свикнах...

# 204
  • 1st floor
Да се похваля, че си подобрих рекорда от миналата  година с 1 секунда и съм на 25 място от двеста-и-не-знам-си-колко-жени на Скоростното изкачване на Копитото. Можеше и малко по-бърза да бъда (малко!), но не дадох всичко от себе си, защото реших, че не е много ОК след този Ковид и предвид, че още нямам сили... Накрая и пулсът ми взе да прескача 175 и правех кратки 10 секундни почивки на най-стръмните места. В крайна сметка за първи път горе на равното се чувствах ОК и тичах към финала. Предишни години просто ходех бързо, защото краката ми ставаха като от бетон... Определено и сега се изморих, но не чак толкова. Горе даже не се наложи да се  преобличам. Smile
Днес съм на плуване и един кратък, но стръмен преход по Трънско.
От както се върнах към силовите тренировки вкъщи, жесток глад ме гони. Съответно ям и много!

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 06:36 от НеПоКоРнА

# 205
Браво, Непо!

Остават ми две седмици го края на Sure Thing 😊 След това смятах да правя LiftMoore, но се замислям за Ignite на Coach Ali ...

С храната съм ОК, да не кажа голяма приказка...

# 206
Браво ти е малко, Непо! Hug Гордеем се с теб!

Вчера дребният се опита да счупи нос по време на футболна игра (фрактурата се размина, но изглеждаше чутовно зле, дори ако пренебрегнем половин литър кръв, която се изля), та самоконтролът ми отиде по дяволите, но стрес се лекува най-добре с въглехидрати след като си поседял в Бърза Помощ, нали Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 17:32 от Agent Provocateur

# 207
Ехо, чувството е като да съм си у дома Simple Smile много е хубаво. Липсвахте ми.
Не помня какво тренирах, беше нещо на Сидни, не успях да направя последните 10 минути поради липса на време, но май стана по добре. Не сйм тренирала месеци и усещането беше като да си докарам лоша контузия. Сякаш нещо се късаше. Знам, че утре ще ме боли.
Оглеждам се за хубава програма до 30-40 минути и приемам предложения.

# 208
  • Някъде по Дунава
Привет! Завърших първия месец от Summertime Fine 2023. Започнах пета седмица, наречена от Сидни "огнена". Има защо. Макар и кратки по продължителност тренировките запалват, защото се изпълняват по три упражнения от по минута в серии без почивка между упражненията.
Дух, именно в тази програма тренировките не надвишават 35 Мин със загряване и разтягане.

# 209
Дух, Хедър Робъртсън пусна нова програма наскоро - HR12 weeks Express. Тренировките ѝ не са така натоварващи като на Сидни или Керълайн, но пък понякога човек има нужда от нещо по-леко, за да влезе плавно във форма. Аз мисля 2-3 месеца след секциото да започна именно с нея.

Общи условия

Активация на акаунт