Тренировки в домашни условия - 120

• 65 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Аз си следвам програмата, ден 4 от третата седмица.  Този път под съпровода на големия ми син, че това са измишльотини за 40 плюс годишни- да вярват, че нещо правят. Чисто кардио си било, не разбирал защо са тия усложнени упражнения, вместо да си наблегна на ръцете, се вкарвал корем, задник и накрая едно голямо нищо. Да съм си тръгнала на фитнес и да не се лигавя:confused:

# 181
  • на брега на морето
Аз и 1 месец да не правя нищо ми се отразява. Пак съм слаба, но коремът ми се отпуска някак си... Затова гледам поне 3-4 дена от седмицата да тренирам по половин час. Със Златка- корем и дупе. Та съм задържала " форма", без да имам изразени мускули. Като приключа сезона ми се иска да увелича тренировките, но да видим...

# 182
Здравейте момичета. За трети път правя 80 дневното предизвикателство на Отъм. Може ли да ми препоръчате програма подобна на тази. Много ме радва дърдоренето на Отъм. Благодаря ви.
Евентуално двете свързани програми на оутъм: a little obsessed и a little more obsessed. Първата е по-лека и кратка. Втората е със същата трудност, малко по-кратки тренировки и май за месец.

# 183
  • 1st floor
Добро утро! Днес отчитам четвърта тернировка от втората седимца - кардио. Довечера съм на плуване. Усещам как силовите ме изморяват и се отразяват на плуването, ама ще гледам да свикна с тях. Преди имах такива проблеми след уикендите и планинските преходи и никога не плувах в понеделник. Сега вече ходя да разпускам и в същия ден след тях, ако се приберем преди седем. И ми действа супер. Smile

Ходих вчера на интервю, взаимно се харесахме, но бях първа в списъка и има още седем човека, сред които и такъв с опит (аз съм без - както винаги, обичам да сменям кардинално и бранш, и всичко) Laughing Пък и си поставих условие за заплатата (eстествено) Laughing Другата седмица ще се разбере резултатът... какъвто и да е, здрави да сме само! На мнение съм, че в столицата има работа за всички желаещи. А и не съм принудена от нищо да бързам да напускам. Скука само ме гони...Smiley

# 184
Добро утро!

Аз продължавам с IRON от приложението на Карълайн - днес правих ден 20, рамене. За трети път правя предизвикателството на Румяна Илиева "обичам корема си", но този път без да добавям смутито към него. Сега е пуснала нова програма "обичам тялото си", в която на края на всяка тренировка, след разтягането, отделя около 3 минути за соматични упражнения. Когато ми остане малко време след работата по програмата на К.и корема от предизвикателството, правя и тези упражнения...наистина усещам отпускане и освобождаване на напрежението, но не съм сигурна дали искам това да се случва сутринта, когато тренирам и следва цял работен ден. Решила съм да опитам да ги правя вечер, преди сън, за са видя как ще ми се отразят.

За съжаление напоследък стресът ми е в повече, а сънят ми и като цяло възстановяването не са на ниво. Наскоро настаниха един студент-чужденец в съседния на нашия апартамент и този човек става активен след 12 часа, когато се започва едно тропане и тряскане, разговори (чувам ясно всяка дума, толкова силно говори), купони да сутринта. ММ му направи забележка, че трябва да спазва правилата, свързани с вътрешния ред и той се извини, и обеща, че няма да продължава така...което обаче много ме съмнява, че ще спази.

Аз от 2005-та съм на настоящата си работа, но тя е във фамилна фирма и няма вариант да я напусна. Разнообразие има, тъй като сферата ни на дейност е свързана най-общо казано с инвестиционно проектиране и имоти, та всеки случай е специфичен. Тъй като търсим да назначим специалисти и ми попадат различни автобиографии, забелязвам, че повечето от кандидатите са сменяли работата си средно на 3-5 години. За нас конкретно това не е вариант, защото е нужно доста време, за да бъде обучен един нов човек, работата е специфична и изисква постоянство и непрекъснато развитие.

Хубав ден и благодаря, че обърнахте внимание на "чаршафа", който написах!

# 185
Здравейте, момичета. Да попитам има ли някой, който да съчетава дископатия и тренировки? Не посмях да попитам невролога, защото е пълничък мъж, като го гледам, е доста далече от спортните теми... Май ще трябва да търся физиотерапевт.
Тежестите ми за тренировки се леки, неслучайно. Ако имам проблем в момента, не тренирам. Но ако не се движа дълго време, става по-зле.
Пожелавам си специалист, който не забранява спорта, за да се презастрахова, а може да даде изчерпателна препоръка. Докато попадна на такъв, явно ще е проба-грешка.

# 186
Здравейте, момичета. Да попитам има ли някой, който да съчетава дископатия и тренировки? Не посмях да попитам невролога, защото е пълничък мъж, като го гледам, е доста далече от спортните теми... Май ще трябва да търся физиотерапевт.

Здравейте! Познавам хора с дископатии и дискови хернии, които тренират редовно.
Внимателно съобразяват тренировките с моментното си състояние. За съжаление, повечето от невролозите в България дават препоръки за "пълна почивка" и никакво натоварване.
Не зная къде сте, но ако имате възможност за преглед в Пловдив, горещо мога да препоръчам двама специалисти:
- доц. Любомир Спасов, специалист по физикална и рехабилитационна медицина, който буквално лекува с движение (да не се бърка със скандално известния напоследък професор със същото име!)
- д-р Елка Тодорова, невролог, при която "ходят" много спортисти

# 187
Благодаря, Vetrena.
Скрит текст:
За София става дума.
Това и правя, тренирам винаги, когато мога. Съобразявам се, въпросът е дали го правя правилно...
Засега съм на принципа, че щом не ме боли, значи е правилно.

# 188
Приключих седмица 5 от Sure Thing по график и заминавам на "град" в почивните дни да се срещна с едни дружки 😊 А бях се зарекла 6 месеца да не излизам от щата 🙄 издържах 1.3 месеца 😂

Непо, успех с работата!

И аз съм в групата от работещите за и "над" себе си. Няма какво да напускам, но клиентите се менят, служителите също, та не е като да няма промени. Наскоро си търсех нов офис мениджър и избягвах кандидати с чести промени... искам някой, който да работи за мен докато се пенсионирам. 😉 Но отчитам, че за определени длъжности, честите смени са възможност да се учат нови неща и да няма застой ...

# 189
Тренирам 3-4 дни седмично по малко, че програмата е малко по-истерична, отколкото ми се иска и насмогвам, но сега ще вкарам едно гребане преди мача на дребния... онзи ден се добрах и до мач на сестра му (единственият гол беше нейният!)
Скрит текст:
....
PS Апропо, на Нетфликс има документален сериал за Бекъм - аз, разбира се, го гледам заради Виктория, но е ужасно интересно! Страхотна продукция!
https://www.netflix.com/tudum/articles/david-beckham-documentary-show-details

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 14:05 от Agent Provocateur

# 190
Агент, няма ли как да те включат като съдия(страничен, да не е все пак постоянно тичане)? Това ти е едно гарантирано стабилно кардио за седмицата.
Аз успях да направя 6 последователни тренировки, макар и кратки. Не  знам защо така се получава, но след пауза винаги имам мускулна треска на дупе, колкото и леки тренировки да подбирам. При всички останали мускулни групи го няма този ефект, а ги товаря значително по-безцеремонно.
Непо, успех. В София наистина има много възможности и ми прави впечатление, че дори за слабо квалифицирани позиции вече да вдигнали заплатите, така че мисля, че си права да поставяш условия в това отношение. Аз не променям от години, но при мен постоянно има нови проекти, нови екипи, т.е. няма много рутина.
За днес -корем с Роксан.
https://youtu.be/tG4d0Be02lk?si=82W3mNloqvKOj36T

# 191
  • Стара Загора
Аз завърших IRON и сега съм се насочила към Fuel. И имам спешна нужда да престана с боклуците. Вчера се улях направо.

# 192
Здравейте, момичета! Отдавна не съм се включвала,но има много новости около мен. На 26.09 родих едно прекрасно момче. През първите три месеца от бременността се пазих много и не тренирах, правих дълги разходки. Слава Богу беше хубава и лека бременност, навлизайки в 4 месец, говорих с двамата следящи лекари, които ме увериха, че няма проблем да съм умерено активна. Правих тренировки всеки ден с продължителност 30-40 Мин - пилатес, Сидни Къмингс, Хедър Робъртсън с по-леки тежести (3 и 4 кг.). Открих един канал с упражнения специално разработени за бременни, както и канал с леки кардио упражнения. Тренирах буквално до последно (в неделя тренирах, във вторник родих). Бебето е родено с цезарово сечение и до колкото четох е хубаво да си почина два месеца преди да предприема каквото и да е. Обаче сърце юнашко не трае, много ме болеше лявата ръка и реших да я раздвижа онзи ден, та направих една лека тренировка за ръце с гири 1 кг. Приемам всякакви съвети и насоки кога, какво и как да се завърна към любимите домашни упражнения.

# 193
  • Някъде по Дунава
Добър вечер! Приключих третата седмица на Summertime Fine 2023. Утре продължавам с ден 16, който е тренировка за цяло тяло.

# 194
  • Стара Загора
Вчера писах писах и изчезна всичко.Та днес на компютъра.Вчера правих първата тренировка от Fuel.Много интересна за мене и нов подход в тренировките при Каролин .И да е имало нещо такова са били единички тренировки и не помня.Сетове с по 4 упражнения-силови , със собствено тегло и последното упражнение динамично ( нещо от сорта на бърпи вариация) .Всяко упражнение по 30 сек.Струва ми се ,че цялата програма ще е доста динамична и интересна.Повечето добавки до колкото видях са абс и ще гледам да ги правя.

Общи условия

Активация на акаунт