Тренировки в домашни условия - 120

• 65 110
  • 737
  •   2
Отговори
# 165
  • 1st floor
Аз отчитам вчера плуване, а днес трябваше да направя тренировка 3 от втора седмица на програмата, но до сега се заниманах да си поотупам от прахта CV-то и да го поизлъскам и допълня. Вчера късно вечерта ми предложиха интересна работа. Ако се харесаме взаимно и договоря по-висока заплата, от тази която вероятно ще ми предложат, бих я сменила с кеф. Сегашната доста ми омръзна...Не е зор да я сменям, но се пооглеждам за нещо различно. Само на мен ли ми омръзва да правя едно и също? Гледам хората стоят на едно работно място години наред, а на мен след третата много ми писва и на четвъртата-петата напускам.
Дано довечера успея да се наритам и да си направя тренировката.

# 166
Непо, стискам палци и на краката! И аз задължително сменям средата на няколко години. Не сменям работата като такава, но по този начин винаги е различно. Сменям клиента, и гостувам в друга фирма и офис.

# 167
Непо, успех!
Аз работя на едно място, откакто съм завършила:blush:
А и сега не мога да правя никакви резки промени в живота си, да изуча първо децата, че сам родител жена на две момчета е тегаво.
Иначе ужасно ми писна чисто физически седенето на едно място, искам работа с движение, по възможност на открито. Явно трябва да се ориентирам в земеделието Blush
Вчера ден 1 от третата седмица, тичах също, но и много ядох....

# 168
Подкрепям с две ръце това със сменянето на работата ,браво Непо! 💪
И аз искам ,но трябва да се самонапусна,периодично обаче поработвам за друго фирми just for 😊
Днес метнах една двайсет минутка от коледната на Карълайн,крака ,че е супер тясна квартирата и след малко яхвам коня към село😂

# 169
Здравейте мили хора! Първо да се представя на 56 години съм ,160см,50,5 кг. Последната година качих 2 килограма ,които се опитвам безуспешно да сваля. Но не в това  е проблема . От години се опитвам да тренирам редовно,но съм на приливи и отливи ,май повече на отливи.Все още минавам за слаба,но имам доста мазнинки по тялото.Действате ми много мотивиращо,затова реших да се запиша в темата.Ще се отчитам тук с цел да бъда по стриктна и редовна в тренировките.Започнах с Боди Революшън и съм на ден-5,но ми дойде трудно и реших да я правя на две части сутрин и ве4ер по 20 минути.Не знам дали е правилно,но се страхувам,че ако ми стане много трудно бързо ще се откажа . Ще разчитам на вашите съвети и препоръки.

# 170
Сандрела, ако искаш нещо по-кратко, jobs1 е по 20 минути, но боди революшън е хубава програма. Единственият проблем с разделянето е, че трябва да повтаряш загряването и разтягането. Иначе не виждам защо да не разделяш първите 2-3 седмици, докато свикнеш.
Аз се отчитам с керълайн(горна част) и хедър(корем), която в момента е пуснала нова програма от по 30 минути.
Виждам, че има нови програми на шон т във вконтакте. Едната(в25) май е само с колело, за който практикува.

# 171
Привет -вчера гръб и рамо ,за днес ще направя малко кардио на гребачката и цяло тяло от Iron .

# 172
  • 1st floor
Здравейте мили хора! Първо да се представя на 56 години съм ,160см,50,5 кг. Последната година качих 2 килограма ,които се опитвам безуспешно да сваля. Но не в това  е проблема . От години се опитвам да тренирам редовно,но съм на приливи и отливи ,май повече на отливи.Все още минавам за слаба,но имам доста мазнинки по тялото.Действате ми много мотивиращо,затова реших да се запиша в темата.Ще се отчитам тук с цел да бъда по стриктна и редовна в тренировките.Започнах с Боди Революшън и съм на ден-5,но ми дойде трудно и реших да я правя на две части сутрин и ве4ер по 20 минути.Не знам дали е правилно,но се страхувам,че ако ми стане много трудно бързо ще се откажа . Ще разчитам на вашите съвети и препоръки.
БР нали правиш по календар? Първите две седмици се редуват 1 и 2-ра тренировка + кардио 1. Модифицирай, ако ти е трудно. Или съкрати тернировките и удължи двете седмици, докато успееш да направиш всички упражнения. Никой не те гони и не ти е опрял пистолет в слепоочието. Simple Smile
Аз отчитам онзии ден тренировка по прогамата, вчера плуване. След боледуването ми е трудно бързото плуване, но ще си дойдат нещата на място...

# 173
Отчет за вчера БР 6 ,беше ми по-лека от 5 и си я направих цялата. Днес е ден за кардио2. Утре ще почивам,мисля да правя почивка  на всеки 3 тренировки,а не както е по календара на Джилиън. Преди 2,3 години пак я мъчих тази програма и тогава стигнах до 8 тренировка и последните 4 не можах.По принцип първите 4 са ми много лесни и си ги правих  целите без прекъсване ,но от 5 нататък се затрудневам повече и губя мотивация,затова съм решила да разделям тези ,които ми се опъват.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 09:55 от Сандрела

# 174
Разписвам се, колкото да не ме забравите Blush Тренирам спорадично, но се надявам да поразкарам стреса и да вляза в ритъм отново.
То и на мен ми идва да се самонапусна, честно!
Скрит текст:
Обаче съм толкова креативна порода, че ще пукна ако не рисувам или измислям нещо ново всеки ден. Лошото е, че сама съм си шеф и всичко от връзка с клиенти, до купуване на материали, опаковане, транспортиране (това куриерите са като мобилните оператори да си нямаш работа с тях ако нещо се обърка) минава през мен. Работата намаля, клиентите стават все по-взискателни, оцеляване с малък бизнес не е лесно.
Къщата и тя само мен чака, че и градината. Всички са свикнали, че щом работя от къщи съм нон-стоп на тяхно разположение. Тъй, оплаках ви се Heart

Голямата от тази година е в ново училище. Добре че учи здраво, а и се учи да готви, защото е супер мързел и иначе не я виждам как ще оцелее.
Вече втори вирус носи в къщи от началото на учебната година (21 август започнаха тук). В момента сме болни всички, въпреки че всеки ден пием прясно изцедени сокове, билков чай, че и моите напитки с ферментация (шипки, малини, билки, мед, ябълки т.н.).
И за капак миналата седмица си прецаках ръката като разчиствах в градината, нещо в рамото. Няколко дни почти не можех да я мърдам.
Непо, успех! Всичко да се нареди и да е за добро HugKissing Heart

# 175
  • Там където
От вторник и мен ме застигна вирусът, който циркулира здраво из София и не само. Както съм си вечно с главоболие сега главата ми е като изгнила Simple Smile + хрема и кашлица. Въобще висок клас оборудване Simple Smile Вчера само не тренирах, защото се наложи да ходя на погребение на мой млад братовчед и това в добавка към главоболието направо ме довърши психически.  И все пак както пееше Гошето Христов "черни и бели редуват се дните"- нещо стана и мога да отварям програмите от Яндекса на моя таблет. Мисля от ноември да почна 4WEB пък после и нещо друго. Този месец купих един пакет от центъра по масаж, в който ходя за ЕМS тренировки да пробвам Simple Smile Дано не се изпържа като Ханибал Лектър.

# 176
Би, ама пък и градината, и къщата са ти бижу. Heart Eyes
Да се оправят всички болни. Върлува си вируса и около мен, дано ме подмине поне следващите седмици.

Qaki, да разкажеш за . При нас тези студиа са винаги с открит прозорец, не знам защо. Имаме едно точно под нас. Редовно ги гледам с "неопрен" и жици как са в поза клек например.

Аз съм още на първа седмица от Sure Thing. Брех, защо си мислех, че започва лесно и се бях настроила за леки тренировки. Или аз издишам, или не помня правилно.

Във VK са ми блокирали профила, че уж ми бил хакнат. Дали пускат там супер блоковете на Beachbody?

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 18:07 от D_ana

# 177
Дана, тези на Шон Т са всъщност суперблокове. В момента insanity май все още е със свободен достъп. Направо направи нов профил, ако възстановяването на стария е твърде трудно.
Бързо възстановяване на всички болни. Мен пък ме плашат с въшки от яслата. Дано се размине.
Иначе за днес - emom за горна част с джус и тоя.
https://youtu.be/uvUJKoudsnk?si=1kC26cAJe5S29TO4

# 178
  • София
Здравейте момичета. За трети път правя 80 дневното предизвикателство на Отъм. Може ли да ми препоръчате програма подобна на тази. Много ме радва дърдоренето на Отъм. Благодаря ви.

# 179
Та значи, равносметка за последните 4 месеца.
Нищо не тренирах, по важни (драматични) лични причини.
Бях стигнала 48 кила, не по желание. Нямах сили за нищо.
Съответно тялото отговори. Загубих мускул. И на 49-50 кила, без тренировки,  се образуваха мини тлъстинки ! Мерките бяха намалени, но имаше отпускане.
От две седмици възстанових някаква активност. Мини байк и мини гребане.

Пак обичайните ми 30 мин. дневно.
Забелязвам резултати.
Извод - 3-4 месеца без нищо се отразяват.

Общи условия

Активация на акаунт