Тренировки в домашни условия - 120

• 65 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • 1st floor
И аз бях болна 5 дни и нищо не отчитам. За днес Ден 1 от втора седмица на 4 weeks for everybody.

# 151
Здравейте!

Наистина не сме активни в темата напоследък. На болните пожелавам бързо оздравяване и възстановяване, на празнувалите - да са живи и здрави!

Аз продължавам с IRON App и много ми харесва. Днес правих ден 15 - гръб и заден делтовиден мускул. Тази седмица 4 от тренировките бях кръгови (което не е често срещан прийом в методиката на Карълайн), но бяха чудесни. Програмата е доста подобна на тази в Youtube, но аз намирам и надграждане - не само по отношение на тежестите, а и на подхода към упражненията (напр.за първи път прилага изпълнение на РДЛ с повдигнати пръсти). С нетърпение очаквам да видя какво още е подготвила. Като добавки към тренировките правя последното предизвикателство "Обичам корема си" на Руми Илиева. Продължавам да поддържам дневните си крачки между 8-10 000. Храната ми е сравнително добре - гледам да консумирам по около 2гр./кг тегло протеин, традиционно си хапвам доста зеленчуци и малко плодове, всеки ден по  блокчета черен шоколад и се стремя към над 2 литра вода.

Поздрави и успешен ден!

# 152
Привет и ХелоУ! Нещо много е замряла темата😅 Не съм влизала от седмица някъде ,че са ме изхвърлили от профила и като исках пак да се логна с ФБ както винаги ми иска парола ,пък аз естествено хич не  я помня и докато се наканя да я сменяяяя....чак днес ...
Тренирам си аз с Карълайнчето ,три дена съм в София и ходих на Джиу джицу вчера ,днес на един луксозен джим 🤣 големи айляци тука ...направят една серия на машина и седнат да си цъкат 5 минути на телефона да си лафят и да се селфят...туй у наше село го нЕма ,блъскат като животни до откат...Един седя над два часа - аз тренирах един час и един час пих кафе навън тоя още си клатеше краката по уредите 😅
Утре съм на pole dance хаха изобщо добра фитнес ваканция се получи командировката[video][/video]

# 153
Аз си завърших втората седмица от програмата, вчера ходих и на йога.
Ветрена, уж добре, не мога обаче да разбера дали пък причината за моите проблеми не е някоя дискова херния на шийни прешлени, трябва да се престраша на ЯМР. Имам едно замайване, може и проблемите с преглъщането дори да идват от това. И работата ми не предполага да е особено добре положението с врата, защото много часове наред съм наведена пред лаптопа.
Разказвам го, защото не смея да тренирам с по-сериозни тежести, ползвам си тройките и една пудовка от осем килограма. То с тая лека програма и леки тежести голям ефект няма да има, ще разчитам, че собствената ми тежест не е малка:smiles:
Най-добре се чувствам чисто психически от кардио, от тичане, комбинирано с ходене, но само кардио не ми харесва как се отразява на тялото ми. Тичам си - тази седмица няколко пъти след работа, че бях луднала от напрежение и исках да го махна, да ми почине главата.
Агент, дано вече си добре.
Дребното и то се разболя в началото на учебната година, чудно тръгва всичко. С отсъствия от самото начало. А и Ковид е плъзнал навсякъде, колеги го карат за не знам кой пореден път.

# 154
  • Бургас/Пз
Ветрена 😘😘😘
Само успявам да хвърля по един поглед в темата, но ми е ужасно натоварено и супер изнервено. Тренирам с Айрън от приложението и много ми харесва. Винаги добавям нещо, за да направя тренировката 60мин. Две седмици влачих мускулни трески на различни групи, но вече влязох в ритъм и съм доволна. Големите паузи не са хубаво нещо и с годините все по-трудно се връща формата. Затова постоянството е най-сигурният начин за постигането на някакъв успех Simple Smile

# 155
  • Някъде по Дунава
Привет! Приключих втората седмица от Summertime Fine 2023. Тренировките са кратки, по около 30 мин, но пък самият работен интервал е по 1 мин за да упражнение, което различава програмата от другите Summertime. Тренирам сутрин, а вечер все се каня да добавям по нещо допълнително, но петокласникът докато влезе в час се занимавам с него.

# 156
  • Там където
Ами освен сериозен спад в тонуса тази година (пак тренирам всеки ден с малки изкючения, ама някак си на 50% power Sad )  имам и софтуерни и хардуерни проблеми Simple Smile Ползвах за всичко служебния лаптоп, но от около 6 месеца и повече не може да се отваря нищо освен служебните линкове, системи, пощи и т.н. Не ми се купуваше лаптоп и си взех таблет - за ю тюб си е ОК, но не знам защо не ми отваря нищо от Яндекс... Наточила се бях за няколко от новите програми на бийч боди, ама на .... Сепември нещо заради почивки, здравословни и служебни промени карах на хаотични тренировки между дните ми с групови. От 2-3 дни следвам една 2 седм IGNITE на новата ми любимка Michelle Briehler. Иначе ви чета редовно и с интерес.

# 157
Аз приключих седмица 5 от Sure Thing. Вчера разходка в планината. Днес йога.

Прегръдки на всички с пожелание скоро да оздравеете, да превъзмогнете проблемите и да овладеете стреса! Лично на мен, тренировките бяха едно от нещата, които ми помогнаха да превъзмогна катаклизмите от изминалата година. Е, остана ми целулит от преживяния стрес, но ще се "справя" и с него постепенно.

# 158
Аз започнах Sure Thing за втори път днес, след почивката от две седмици. Трудно е да се мотивира човек отново, но не става и без движение и се опитвам да си напомня, че като влезна пак в ритъм, ще се чувствам чудесно. Отпечатах си и един tracking sheet да си следя тежестите този път. Не мисля, че може да има някакво голямо надграждане, но все пак.

Пожелавам и аз на всички да няма катаклизми, стрес и болести. И мен ме очаква такъв период и се чудя как да си помогна психически от сега.

# 159
Sure Thing - седмица 5, ден 1 + йога с Бохо. Доста съм позанемарила йогата в последно време, ще се опитам да съм по-постоянна. Кино има 6 дневно ащанга йога предизвикателство след 2 седмици и смятам да го направя . Ето информацията ако на някой му е интересно: https://youtu.be/edvW8-xKV-A?feature=shared

Започнах да пия колаген на прах преди около 2 седмици - опит за увеличаване на белтъчините, които приемам. С протеин на прах така и не успях да свикна. Има ли някакво правило дали трябва да се правят почивки при приемането на колаген?

Спорна седмица!

# 160
  • Бургас
Не е нужно да се правят почивки от колагена, но може да редуваш различни видове, като приключиш с опаковката. За приема - доколкото съм запозната е най-добре да се приема на гладно само с вода, час преди хранене.

# 161
Здравейте, тъкмо завършвам Beastmode на Каролин и мисля да почвам и Iron от приложението. Колко време е хубаво да дам почивка (с бягане на пътека и йога) между двете програми  - около 2 седмици дали ще е достатъчно?

# 162
Здравейте, тъкмо завършвам Beastmode на Каролин и мисля да почвам и Iron от приложението. Колко време е хубаво да дам почивка (с бягане на пътека и йога) между двете програми  - около 2 седмици дали ще е достатъчно?

Една седмица е напълно достатъчна - т.нар. deload week.
Йога е страхотна идея, ходене на пътека, както и калистеника.

Ани, благодаря, че се "обади" Heart Важното е, че си тук и се справяш! Нервният период ще премине, силата ще остане с теб Kissing Heart
Аманда, прегръдки Hug Защо се притесняваш от ЯМР? Правили са ми точно на глава и шия, не е страшно! Бъди спокойна! Радвам се, че тренираш, а на този етап ефектът върху духа е по-важен от ефекта върху физиката.

Тъкмо се прибрахме от фирмения тиймбилдинг. За 4-те дни направих само две тренировки, но пък имахме много натоварващи и приятни физически предизвикателства в градска и природна среда. Ориентиране, търсене и намиране, тичане по баири, интелектуални и логически задачи... Лошото е, че и хапването беше повече от приличното, пък и виното вечер никак не беше малко. От днес влизам в режим, а от утре продължавам с IRON.

# 163
Привет! Тренирам си кротко, и съм изгубила хъс да се отчитам.
Завърнах се към йога, опитвам се да вдигна километража, но не разполагам с такова време вече.
Много ми харесва Fuel, и си вървя по нея, като допълнение.

Аманда, добре завърнала се! 🌹Стискам палци да намериш подходящите тренировки. 🍀
Ветрена, 🤗🍻

# 164
Аз нямам практически нищо за отчитане. Една тренировка за горна част направих миналата седмица. Тази започнах с долна част, но кротко, защото имам над 10 пауза от последната такава тренировка, а там губя форма по-бързо. Правих тренировка от bodyweight bootcamp програмата на openfit. Само със собствено тегло е и в общи линии е като по-продължителна загрявка.
Insanity групата във вконтакте в момента е отворена. Ако някой иска да се присъедини, може да я потърси. Имат доста програми. Трябва обаче да сложи някакъв аватар в профила.

Общи условия

Активация на акаунт