Тренировки в домашни условия - 120

• 65 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
И аз искам да изпратя виртуална прегръдка на Аманда! Дано тези болки да са отшумяли и не се завърнат. Звучат много неприятно и като стресова реакция, което е разбираемо. Момичетата са дали добри идеи. Подкрепям за 4 weeks for everybody, приятна програма без подскачания, в която може да се варират тежестите.

# 136
Благодаря ви за топлото посрещане!
Звезди, има ли ги някъде тези тренировки със свободен достъп, че само някакви ревюта намирам. То аз си почнах вече БР, ако видя, че става зор, ще спра.
Агентче, ходих при физиотерапевт, много обстоен преглед ми направи - един час и нещо. Той беше най-категоричен да си се връщам към тренировките. Каза ми, че имам по-здрав кръст от неговия Smile Според него има проблем в психиката, а не физически, като липсата на спорт може само да го задълбочи.

# 137
  • Там където
Нищо за отчитане в темата освен моите групови + хаотични тренировки от ю тюб, но наминавам да кажа (ако е от полза за някой), че в ЛИДЛ има пудовки от 4, 6 и 8 килограма по 17 лв., което си е супер ОК в сравнение със спортните сайтове и магазини

# 138
Неделен спининг клас във фитнес залата, след това 90 минути Hatha yoga. Хората в спининг класа винаги ме предизвикват да дам всичко от себе си. Всички са заклети колоездачи в невероятна форма и ни разказват играта на мен и няколко други случайно попаднали посетители. Йога класът беше ок, най-приятното беше, че имаше много малко хора и атмосферата беше задушевна.

Продължавам да следя основно протеина при храненето и другите макроси се насгласят интуитивно от само себе си.

Лека и спорТна седмица на всички 😘

# 139
За днес Айрън -цяло тяло+ 20 мин добавка за дупе с тежести на глезена.

# 140
  • 1st floor
Аз както си мислех Iron да похвана, така пуснах и започнах 4weeks for everyone.
Четвъртък - ден 1 от 4weeks + плуване
Петък - ден 2 от 4weeks
Събота - плуване
Неделя - плуване
Понеделник - ден 3 от 4 weeks
Вторник - на плуване съм довечера
Народните танци май ни отпаднаха, стигнахме някакво следващо ниво, там са по-трудни за запомняне и ММ нещо се напрегна. 😂 Каза, че ще търси пак начална група, ама едва ли...мързелът му е в повече.

# 141
Днес правих IRON - ден 7, горна част. Допълних с 20-минутно кардио с пудовки и беше прелест!
Утре е ред на ден 9 (цяло тяло). След това вероятно ще потичам на пътеката.
Четвъртък ще почивам с йога, а в петък ще направя ден 8 (глутеус и задно бедро) и ден 10 (гръб и бицепс).

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 21:34 от Vetrena

# 142
Вчера - бягане - не бях тичала около 2 седмици (след абсурдното ми падане последния път)
Днес сутринта - Sure thing - Week 4, Day 1.

# 143
Аз нямам отчет (много задачи имам тия дни), но се включвам да споделя, че съм приятно изненадана от уредите по софийските детски площадки

# 144
И аз почнах 4 weeks, днес първата тренировка. Предходните два дни нищо, че бях в командировка. Преди това си карах с БР 1 и 2.
Много ядох и пих тия дни. И то хаотично. Трябва да влизам в ритъм, че бързо свиквам да ям по много.
Смених работната позиция преди година и половина. И сега съм седнала по 6 часа на ден, което ми се отразява ужасно зле на врат и други части. Пак се старая да докарвам минимум 10 000 крачки, но това е търсено движение,  а не естествено, както ми се получаваше преди това.
Непо, вие и танцувате ли, браво! Много сте готини:kissing_heart:

# 145
Приключих четвърта седмица на Sure Thing. Надявам се следващите 4 да ги следвам по календар. Имам само едно кратко пътуване, което не би трябвало да ми наруши режима на трениране.

За днес - 2*20 йога с Бохо и една йога с Кино.

# 146
  • Някъде по Дунава
Привет, дами! Включвам се отново след двумесечна пауза. Бях започнала Съмъртайм файн 2023 и стигнах до трета седмица. Сега пак ги поднових като започнах отначало и отчитам първата седмица за приключена.
Лека вечер!

# 147
Добро утро, момичета Blush
Затишие цари в темата...
Много липсва ani_d - къде си, Ани ? Blush
Дези напоследък също не пуска обичайните си решителни, нахъсващи постове.
Аманда, как си през последната седмица?

Моят отчет - карам трета седмица на IRON от приложението на Карълайн.
Днес се "изкъртих" с ден 15 (гръб и задно рамо) и ден 13 (глутеуси и корем). Оттук до понеделник ми е тъмна Индия какво ще правя, защото утре любимият има РД, а фирмата - тиймбилдинг. Ще водим колегите в Трявна. Връщаме се в понеделник Там сме планирали разни игри на открито и би трябвало да имаме достатъчно движение, но ще се радвам, ако успея поне веднъж да се добера до фитнеса в хотела.
Прекрасен ден, прекрасни Heart

# 148
Болна съм като куче последните дни и лежах, но днес трябва да се стегна, че ме чака ужасно дълъг и зает ден.

# 149
Agent,  бързо оздравяване ти пожелавам!

Ветрена, Честит Рожден Ден на любимия!

Наистина голямо затишие в темата ... Аз тази седмица съм редовна със Sure Thing. В петък приключваме с футболния сезон на малкия син и може да успея да ходя по-често до фитнеса (йога класове, спиннинг и плуване).

Прегръдки на всички и се надявам, че сте добре и тренирате много Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт