Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нездравословно ли е да стоите по корем след операция за уголемяване на гърдите?
Може ли да се спи по корем след операция за уголемяване на гърдите?
Колко време след операцията е безопасно да летите със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нездравословно ли е да стоите по корем след операция за уголемяване на гърдите?
-
Може ли да се спи по корем след операция за уголемяване на гърдите?
-
Колко време след операцията е безопасно да летите със самолет?
-
Какви са препоръките за носене и избор на сутиен след увеличаване на бюста?
-
Какви са мненията за операциите за уголемяване на гърдите в Турция?
)) Малко се притеснявам да питам защото не съм сигурна дали да е като отговор или пост отделен. Някой оперирал ли се е във Viva Clinic Слънчев Бряг? Какви са ви впечетленията и цялото преживяване от там? Докторката на която съм се спряла има свободен час за тази клиника, но не намирам почти никакви отзиви за самото място. Благодаря предварително!

се загнезди в главата ми идеята да си сложа силикон, но тъй като това си е сериозна операция с пълна упойка и не много лесно възстановяване, все е надделявал страхът. Но сега, 10 години по-късно, мисля, че най-накрая започнах да се престрашавам. Тъй като има мнооооооого изписано по темите, ще съм изключително благодарна, ако ми напишете от кой доктор сте доволни, къде е по-добре да се направи такава процедура - България или Турция (спрямо качество, професионализъм, риск и цена, разбира се, като бих искала да наблегна на качество и минимален риск). Също така има ли някакви противопоказания за кърмене с импланти (не съм раждала още, но смятам все някога да го направя). Благодаря ви предварително!
Mara4ever, Аз се включвам само по отношение на това с рака. Макар, че писах и на лично, ще го напиша и тук - Имплантите не причиняват рак, те всъщност са били създадени първоначално и изначално да подпомагат именно пациентките с рак на гърда - да бъдат протези, тъй че - без паника по отношение на това. Козметичният бум идва по- късно.