Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
# 316
# 317
спортните обувки на UNDER ARMOUR отговарят ли на размера си?
а REEBOK и NEW BALANCE?

# 318
Reebok според мен са леко умалени, може би половин номер.

# 319
UNDER ARMOUR според мен отговарят.Аз взимам по-голям,но съм със широк крак и кокалче на левия.

# 320
Някой код за тениски по голям от 20% да има? Reebok си отговарят точно на номерата - при нормален крак.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 21:42 от vlbs

# 321
Under armour имам различни модели и всички си отговарят.

# 322
New Balance според мен са умалени. Кракът ми е широк, ако това има значение. Отзивите, които съм чела за марката са, че са умалени.
Поръчах едно спортно бюстие на Under Armour, любими са ми:
https://m.aboutyou.bg/p/under-armour/sporten-sutien-infinity-8585902
За мен са от най- сполучливите и бюджетни спортни бюстиета. Чакам ги на намаление, разбира се, имам доста от тях със закопчалка отзад- тип сутиен. Не са евтини, но за сравнение с моделите на Триумф, според мен са по- добри, поддържат страхотно голям бюст. А цените в последно време както на всичко са 😩

# 323
Здравейте, някой има ли код за отстъпка за маратонки или за Adidas, който няма да ползва?

# 324
New Balance според мен са умалени. Кракът ми е широк, ако това има значение. Отзивите, които съм чела за марката са, че са умалени.
Поръчах едно спортно бюстие на Under Armour, любими са ми:
https://m.aboutyou.bg/p/under-armour/sporten-sutien-infinity-8585902
За мен са от най- сполучливите и бюджетни спортни бюстиета. Чакам ги на намаление, разбира се, имам доста от тях със закопчалка отзад- тип сутиен. Не са евтини, но за сравнение с моделите на Триумф, според мен са по- добри, поддържат страхотно голям бюст. А цените в последно време както на всичко са 😩
Това бюстие кой размер е подходящ, при положение, че съм 75В ? Хс или С?

# 325
Здравейте, някой има ли код за отстъпка за маратонки или за Adidas, който няма да ползва?

IVAM20 - 20% над 100лв сваля

# 326
Някой има ли код за вече намалени неща?

# 327
РуСа- Мамма, нямам идея...аз съм 85-С,Д, поръчвам Л. Имам и една М- Ка, която леееко теснее, но за час- два физическа активност бива...бях поотслабнала и ми беше ОК. За други размери не мога да дам акъл...

# 328
  • София
Не знам какво става с тази поръчка и с моите прословути обувки.....
Поръчах ги на 29.08, получих имейл че са ги изпратили чак на 9.09 и сега проверих днес 18.09 все още не са влезнали в БГ.....чак такова чакане никога не съм имала.
И ако отново са ми изпратили грешни......

# 329
Нормалния ми номер е 40 за обувки, на New balance и Nike нося 40,5.

Общи условия

Активация на акаунт