Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 909
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, някой разполага ли с код за сака или поли?

# 331
Здравейте, някой разполага ли с код за сака или поли?

изпращам такъв за поли

# 332
Здравейте, някой разполага ли с код за маратонки Nike? Или поне за нов член? Благодаря.

# 333
Имам поръчка от 30.08.2023г. с 2 горнища в различни размери, още я няма. Хич не ми и трябва вече, но пише, че е изпратена. Писах им- много за заети, само автоматични отговори ми пращат. Намаления другаде ли имат, не знам, че са толкова натоварени. Тук е толкова замряло пазаруването ни.

# 334
  • Melmak
Предпоследната ми поръчка я пуснах на 12.09 и дойде седмица по-късно. Като цяло доставката я преживях, обаче номерата на дрехите нямат нищо общо с реалността. Поръчах две рокли, гледах размерите, доверих се на "съветника" в сайта и накрая дойдоха две торби... с два-три размера по-големи от моя. Мислех, че моделите са умалени и за това ми препоръчва такъв размер. Сега пуснах поръчка на ново, днес ще ходя до еконта да им върна другите две роклета.

https://www.aboutyou.bg/p/shyx/roklya-fina-8806087
https://www.aboutyou.bg/p/we-fashion/roklya-9437324

Дойде и тази чанта. Като цяло съм доволна и ще я запазя. Естествена кожа е, което ме привлече, защото ми писнаха чантите от Пронта, които са на почти същата цена и се съсипват много бързо.
https://www.aboutyou.bg/p/pieces/chanta-s-prezramki-sandra-9805940

# 335
Здравейте ,
Има ли код за вече намалени якета .
За първи път ще поръчвам от “абаут ю” и не знам  дали има код

# 336
Здравейте ,
Има ли код за вече намалени якета .
За първи път ще поръчвам от “абаут ю” и не знам  дали има код
Когато пише екстра  намалено мисля,че код не важи

# 337
В момента няма екстра намаление...или поне аз не го виждам...

# 338
Важи кодът, но взима като екстра по-нислия процент. Т.е, ако имате за 20%, реално ще платите повече.

# 339
  • София
Код:

# 340
  • София
В момента няма екстра намаление...или поне аз не го виждам...
Няма. Но понякога се появяват персонални намаления в профила. Преди време на дъщеря ми ѝ бяха дали 20%, а аз нямах. 

petra.k, кодовете отменят екстра намалението, а повечето са за 15 или 20 %, много рядко 25%. Ако екстрата е по-малка от кода, има полза, но в твоя случай ще намали цената. Иначе намаленията като на първото яке от 11%, които не са "екстри", могат да се комбинират с всички кодове, които пускат.

Имам код за 20% на блузи и туники, който подарявам.

# 341
  • София
Имам поръчка от 30.08.2023г. с 2 горнища в различни размери, още я няма. Хич не ми и трябва вече, но пише, че е изпратена. Писах им- много за заети, само автоматични отговори ми пращат. Намаления другаде ли имат, не знам, че са толкова натоварени. Тук е толкова замряло пазаруването ни.

Моята поръчка е от 29.08. Изпратена уж на 10.09 и още "пътува" няма я. Писах им преди няколко дни,само автоматични отговори до днес. Отговориха ми следното:

Благодаря ти, че се свърза с екипа на ABOUT YOU.
Съжалявам да разбера, че все още не си получила своята поръчка.
С радост ще ти съдействам.
 Тъй като в периода от края на август до началото на септември месец, бяхме уведомени за проблем касаещ обработването на поръчките. Това оказа забавяне на доставките. Ще те помоля да изчакаш най-късно до 25.09.2023 и ако доставката не се осъществи да се свържеш отново с нас.

В понеделник пак ще пиша, защото обувките със сигурност няма да се появят до тогава.....май ще пия една студена вода!

# 342
VIP поръчките се обработват и изпращат с приоритет.
Вероятно оттам идва забавянето.

Аз получих една празна кутия, в която трябваше да има обеци.
Обадих им се. Веднага ми пуснаха декларация за непристигнал артикул. Два дни след нейното подаване парите ми бяха преведени по сметка и получих ваучер за намаление, за да ги купя отново на същата цена.
Забавиха ми друга поръчка, която после се оказа изчерпана.
Получих 15% екстра намаление като компенсация.

Няма как да имам забележки към тях.

Имам два кода за ONLY - 20% и PIECES - 25%.
При желание пишете на ЛС.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 23:51 от 𝐌 ® 🍂

# 343
От Еконт не пращат ли вече есемеси? Скоро бях да си взема пратка документи и като си казах телефона се оказа, че имам и пратка от Абаут ю, никой не ми беше написал нищо.

# 344
Тая рулетка с кодове никъде не ми излиза (приложението използвам), а пред дни пускам поръчки 😫

Общи условия

Активация на акаунт