Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 910
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Рулетката си излиза.
Преди малко поръчах.

# 346
Честит празник и Благодаря за информацията Simple Smile

В момента няма екстра намаление...или поне аз не го виждам...
Няма. Но понякога се появяват персонални намаления в профила. Преди време на дъщеря ми ѝ бяха дали 20%, а аз нямах. 

petra.k, кодовете отменят екстра намалението, а повечето са за 15 или 20 %, много рядко 25%. Ако екстрата е по-малка от кода, има полза, но в твоя случай ще намали цената. Иначе намаленията като на първото яке от 11%, които не са "екстри", могат да се комбинират с всички кодове, които пускат.

Имам код за 20% на блузи и туники, който подарявам.

# 347
Винаги получавам SMS от Еконт за пратки от АЮ и рулетката си излиза в приложението.

# 348
Оставям няколко кода. Някой може да са изтекли на скоро или скоро да изтичат. Някой важат за мъжките категории.

ragwear 25% - b4a19138
поли 25% - caf06330
дамски суичъри 15% - bf81bc8a
костюми 20% - 186be3a8
аксесоари 15% - 957ca0c7
levis 20% - 6a5fb4a7
бельо 25% - c7df0d4f
бельо 15% - 79500305
jack jones 30% - de8c07ee
about you 20% - e4daae8a
hollister 20% - 57e9c079
hollister 20% - b301281a

IVAM20 за поръчки над 100лв сваля 20%

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 11:55 от vlbs

# 349
  • гр. София
Аз получавам СМС от Еконт всеки път. Другата седмица ще си взема последната поръчка и ще дам отзиви.

# 350
Три поръчки ми дойдоха без да получа смс от еконт, добре че си проверявам приложението. По съвет на момичета от групата си свалих приложението на еконт.

# 351
  • Melmak
Поръчка пусната на 19.09 пише, че се предава към еконт. Предполагам другата седмица ще дойде. Какви са тези вип поръчки?

Аз от еконт си получавам смс и мейл.
Вчера оставих в еконт роклите, които се оказаха огромни. Сега видях, че в профила ми в абаут ю излиза, че е иницирано връщането и сумата се очаква до 03.10. Явно въпреки, че е почивен ден днес, пратката е изпратена към склада.

# 352
Нали мога да върна само 1 продукт от 3 в едната поръчка? Нищо не маркирам в бланката за връщане- то се вижда какво връщам?

# 353
Нали мога да върна само 1 продукт от 3 в едната поръчка? Нищо не маркирам в бланката за връщане- то се вижда какво връщам?
Да може. Аз нали съм си изпълнителна Simple Smile слагам едно чекче  срещу продукта. Знам, че не необходимо.

# 354
  • Melmak
И аз подчертавам това, което връщам. Май в ХМ май се подчертаваше… за абаут ю не е нужно, но си признавам, че го правя. 😂

# 355
  • Пловдив
Аз нищо не отбелязвам. Слагам документа за връщане в плика/кашона и това е.

# 356
Тая рулетка с кодове никъде не ми излиза (приложението използвам), а пред дни пускам поръчки 😫
Излиза, но като пуснеш поръчка и видиш потвърждението, трябва да скролнеш надолу на екрана, под него. Явно е направено за да няма много потребители с активни кодове. Повечето вероятно просто го затварят след поръчка.

# 357
Напротив. Те печелят от тези кодове. Направено е с цел е за да има повече поръчки с тези примамливи до някъде кодове. Дори пращат на имейл,подсещат кога изтича и т.н.

# 358
  • София
Имам 20% за бельо. Ако на някой му трябва, да ми пише.

# 359
Здравейте!
Искам да споделя колко съм доволна, че сагата с превеждането на пари по върната от мен поръчка  най- сетне приключи!
Става дума за палто, в профила ми регистрираха връщането, по- късно отбелязаха, че възстановяването на сумата е извършено, но пари в банковата ми сметка нямаше.
След близо два месеца главоболя, поне 10 имейла до обслужване на клиенти, поне 10 телефонни разговора (научих имената на операторките им дори), имам преведени пари. Алилуя!

Ако някой имам проблеми с тях, просто да настоява, до нахалство дори, явно така се случват нещата.

Бях решила повече да не поръчвам от АЮ, но този блейзър толкова ми хареса, че не устоях.. Моля се да е както на снимката и да ми пасне точно, че да не се налага да го връщам Simple Smile

https://www.aboutyou.bg/p/lascana/bleyzar-9076646

Общи условия

Активация на акаунт