Откъде да купя инвестиционно злато?

• 79 341
  • 524
  •   5
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте 🙂 Добър период ли е за купуване?
Попринцип не съм запозната... Целта е запазване на средства, не ,,удар,, 😁🙂.

# 211
  • София
Който отговори вярно, има шанс да стане милионер.
Точно няколко реда по-горе коментирахме.
Не се знае как ще се развият нещата.
В момента цената е най-висока от когато и да е, но не се знае дали няма да скочи още. Или да падне.
Аз в момента се въздържам от покупки.

# 212
  • Варна
Понеже не съм запозната, колкото и да чета и все се чудя ... Така се чудех и преди 1г 😁😁😁
Обмислям 50гр кюлче на Valcambi, но се чудя дали цяло или разделимо... Виждам,че цяло е с по ниска цена

# 213
Да, и аз така преди 2 г се чудех защото ми изглеждаше златото в пик, но реших, че пик не пик..искам дългосрочна да остане за децата някой ден и ще купувам. И добре, че купих. За момента съм + 10К най-малко. За 2 години. Точно сега не бих купила защото вече имам някаква наличност и нямам чак толкоз кеш за спасяване. А и съм се прицелила към акции сега. Малко за баланс.

# 214
Бихте ли споделили за закупуване на акции кой посредник ползвате?

# 215
За момента Револют, но си направих и акаунт в Трейдинг 212.

# 216
На мен в момента ми минава психологическата граница за купуване. Но никой не знае на къде ще тръгне цената. Може да разделите парите на три и примерно да сложите част в злато, част в акции, част в депозит примерно. Нещо такова. Или да изчакате. Никой не може да Ви даде правилен съвет.

# 217
  • София
Отговори на много въпроси Blush

# 218
Отговори на много въпроси Blush

Има ли го синтезирано? Час и отгоре е много за гледане.

# 219
  • София
Самото интервю е синтезирано, четенето ще ви отнеме повече време Blush

# 220
Тавекс са ок. Помислете обаче за съхранението на златото.
Именно, заради съхранението се отказах от Тавекс. Отидох в ДСК и попитах за еврова сметка (златна).. така се нарича и за момента там запазих сумс пари.

# 221
  • София
...Отидох в ДСК и попитах за еврова сметка (златна).. така се нарича и за момента там запазих сумс пари.
Това тяхната инвестиция в безналично злато ли е?
https://dskbank.bg/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1 … ROKgaAlCNEALw_wcB

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 18:01 от Exter

# 222
  • София
Само за статистиката

И един въпрос с повишена трудност – какво ще се случи с цената при евентуално стабилизиране курса на долара?

# 223
Какво ще се случва с цената на златото? Да купуваме или да изчакаме?

# 224
  • София
Да оставим още една моментна снимка за статистиката Blush
Месец след горната графика отбелязваме ръст от 10%, което никак не е малко. Сега вече може да се отговори и на горния въпрос: около 09.04 е минала корекцията под $3000 и е било подходящо за закупуване:

Може би скоро ще има още една корекция. След месец ще видим пак как се е движил курса и кога е било подходящо за покупка Blush

Общи условия

Активация на акаунт