Хитринки за всякакъв случай - 36

• 41 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Използвам малко по- скъпия вариант на този. Страхотен е.
Благодаря! Видях препарата в дрогерия Лили и си го набелязах,защото цената му беше по-приемлива.
А има  ли остра миризма подобно на Савото ?
Аз го имам, от както направихме ремонт забелязах, че фугите хващат мухъл, а чистя основно на 2 седмици 1 път и пак имаше.😁 Ами според мен е добър, ползвах го точно 2 пъти, сега чистя с нормален препарат за баня, мухъл не се появява! Обаче има миризма някаква странна, може би леко остра.

И аз идвам с въпрос, как се справяте с петната от храна по дрехите, имам бебе ма 1г2м. и разбира се постоянно има по някое петно, че даже и по моите дрехи. Понякога не се изпират дори след като съм напръскала с обезмаслител или препарат за петна (един в цикламена тубичка) а ги оставям да престоят поне няколко часа напръскани преди да пера.
И друг въпрос, кажете някоя хитринка за почистване на камък на бижута, носих го при златар дори, но камъкът още ми мътнее, не знам какъв точно беше, но е истински. Искам да си е лъскав и прозрачен 😁
Това е :

# 76
За камъка - ултразвукова вана за почистване. При златар най-добре. Но не всички ателиета разполагат с такава.

За петна от всякакъв вид, пръскам със Спот на Перилис, престоява двайсетина минути и пускам в пералнята.

Скрит текст:
Благодаря! Видях препарата в дрогерия Лили и си го набелязах,защото цената му беше по-приемлива.
А има  ли остра миризма подобно на Савото ?
Аз го имам, от както направихме ремонт забелязах, че фугите хващат мухъл, а чистя основно на 2 седмици 1 път и пак имаше.😁 Ами според мен е добър, ползвах го точно 2 пъти, сега чистя с нормален препарат за баня, мухъл не се появява! Обаче има миризма някаква странна, може би леко остра.

И аз идвам с въпрос, как се справяте с петната от храна по дрехите, имам бебе ма 1г2м. и разбира се постоянно има по някое петно, че даже и по моите дрехи. Понякога не се изпират дори след като съм напръскала с обезмаслител или препарат за петна (един в цикламена тубичка) а ги оставям да престоят поне няколко часа напръскани преди да пера.
И друг въпрос, кажете някоя хитринка за почистване на камък на бижута, носих го при златар дори, но камъкът още ми мътнее, не знам какъв точно беше, но е истински. Искам да си е лъскав и прозрачен 😁
Това е :

# 77
За камъка - ултразвукова вана за почистване. При златар най-добре. Но не всички ателиета разполагат с такава.

За петна от всякакъв вид, пръскам със Спот на Перилис, престоява двайсетина минути и пускам в пералнята.

Скрит текст:
А има  ли остра миризма подобно на Савото ?

Това е :

Ясно, явно и този, при който го оставил не е имал такава 😁 щом си мътнееше пак.

# 78
КАГ, снимай вратичката на фурната. Цялата, заедно с пантите.

# 79
Clo-Camille , сега "Спот"-а отстранява ли петна от мазнина , шоколад и горски плодове?
Аз го ползвах , когато детето беше по- малко и бях очарована, защото отстраняваше всякакви петна.
И в един момент просто спря да действа, на това беше преди години.
Сега отново ли е добър за всякакви източници на петна?

# 80
За горски плодове, малини, череши - заливам петната с вряла вода, леко търкам. Ако не падне поръсвам петното с лимонтузу. Особено боровинки. Те без лимонтузу не се изпират.

А колкото до Спот, забелязах, че когато го купувам от ДМ действа. Купен от кварталното магазинче за домашни потреби - все едно не съм третирала петното с нищо.

# 81
За плодове, трева, шоколад, ръжда, вино и не помня още какво - Клири 1 или 2.

# 82
  • Велико Търново
Спот се произвежда в България, от фирма перилис. Не е логично и възможно качеството му да е различно в нашата търговска мрежа - било то традиционна и модерна.

# 83
На друг препарат на Перилис много често сменяха дизайна на опаковката. (Фаянс)
Тогава се говореше, че има менте гаражно производство, с много ниско качество.

# 84
КАГ, снимай вратичката на фурната. Цялата, заедно с пантите.

Няма как да се свали.  
Снимки
Скрит текст:
Ето зацапването между двете стъкла - вляво от надписа Беко.  Не е много, но е дразнещо. Горе вдясно не е зацапано, а е отражение на светлина от прозореца.  

Вратата отвътре.

Отворите отгоре:

# 85
  • На брега на реката
K.A.G. кой модел е фурната. Снимай етикета, който се вижда като отвориш вратата. 
Не е ясна снимката, но сякаш може да се свали от пантите.

# 86
  • Стара Загора
Предполагам повечето Беко са на един принцип. Поне на моята се сваля точно така.
цък. 26-27 стр

# 87
Не ми става ясно от снимките, но и според мен може да се откачи от пантите. После пръскаш обезмаслител и миеш в банята с подвижен душ.

# 88
Благодаря за отговорите!  Имам указание и ще го разгледам обстойно.   Но не се наемам сама да откачвам вратата. Ще  помоля синовете ми  за помощ.

# 89
Здравейте,
зимата си купих боти, естествена кожа отвън, отвътре ортопедична стелка, Гортекс, супер удобни и леки.
Започнаха да миришат обаче. Веднъж ги прах, изсъхнаха и след второто обуване пак се започна. Пръсках ароматизатор за обувки, не става, стои си миризмата.
Определено не ми миришат краката, а и само тези обувки се вмирисват.
Сега пак стоят на балкона изпрани, но усещам, че започват пак да миришат.
Искам да ги нося, ама как да се отърва от тая миризма?

Общи условия

Активация на акаунт