Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀(Тема 13)

• 20 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Каката е с кюнинктивит.

# 616
Момичета , получих най - накрая ведомост от нои , че ще получа пари за август Някой запознат ли е за следващите месеци кога ще плащат ,ще продължат ли да изплащат е началото на месеца около второ число или ще започна да взимам от датата , на която сега си ги получа?
Бързо оздравяване на болните!

# 617
Момичета , получих най - накрая ведомост от нои , че ще получа пари за август Някой запознат ли е за следващите месеци кога ще плащат ,ще продължат ли да изплащат е началото на месеца около второ число или ще започна да взимам от датата , на която сега си ги получа?
Бързо оздравяване на болните!
Първия работен вторник или четвъртък. Както беше досега.

# 618
  • Бургас / Славейков
Влязох да кажа и аз ,че имам ведомост за майчинство ,тя Орехче ме изпреварила:stuck_out_tongue_winking_eye:Следващо майчинство на 3.10,както е казала и Болибон вторник или четвъртък,както се падне в месеца.И тъй като сме на тази тема миналата седмица ми се обадиха от социалните ,тъй като взимам детски надбавки и ще ми преведът 148лв ,помощ заради това ,че тока е бил поскъпнал или нещо такова.Този месец пак трябва да подавам документи за детски надбавки ,дано нашето счетоводство ми изготви по бързо документа с доходите ,да не изпусна срока.
За режима все още сме на две дремки .Пробвала съм го и на една ,ама още му е рано.Той и рано си става и вечер се буди въобще при нас всички екстри.

# 619
Ай аз въобще не знам кога се подават документи за детски....  Подала съм ги първата седмица на септември, миналата година. Сигурно е трябвало този  месец или миналия, някой знае ли?

Аз днес съм тъжна, дядо ми си отиде!  Роднините ми казват да не ходя утре на погребението, заради суеверия, че имам малки деца или нещо такова, но мисля да ги оставя на баща им и да отида. Единственото, което ме спира да не отида с тях е, че хората ще плачат и ме е страх да не се травмират нещо. В суеверия не вярвам.

Влязох да кажа и аз ,че имам ведомост за майчинство ,тя Орехче ме изпреварила:stuck_out_tongue_winking_eye:Следващо майчинство на 3.10,както е казала и Болибон вторник или четвъртък,както се падне в месеца.И тъй като сме на тази тема миналата седмица ми се обадиха от социалните ,тъй като взимам детски надбавки и ще ми преведът 148лв ,помощ заради това ,че тока е бил поскъпнал или нещо такова.Този месец пак трябва да подавам документи за детски надбавки ,дано нашето счетоводство ми изготви по бързо документа с доходите ,да не изпусна срока.
За режима все още сме на две дремки .Пробвала съм го и на една ,ама още му е рано.Той и рано си става и вечер се буди въобще при нас всички екстри.

# 620
  • Варна
Съболезнования!

Направи както чувстваш за редно 🤗

# 621
Пупелина ще те черпя. Аз не знам за тази помощ,но и аз ще я получа😃Звъннах до социалните и съм в списъка,но хубаво че писа тук за да разбера😃😃☺
Лизи,децата вече не са пеленачета така,че аз бих отишла. Направи това което чувсвтваш и съболезнования!
Как е Сами всъщност?

# 622
Лизи щом си подала септември сега пак трябва септември да подадеш. Месеца след рождения им ден се подава. Съболезнования за дядо ти. И да има някакви суеверия за погребения и малки деца е до 40дни на децата или до 1г на децата. Твоите са минали и двата периода. Направи както го чувстваш ти.

# 623
Благодаря момичета, реших че ще отида, тоест, въобще не съм го и мислила, няма как да не отида.

Милото, каква помощ, сега видях че са ми преведени някакви 200 лв с детските? Какви да тези 200 лв, за какво ги превеждат? Не, че ще ги върна, но не съм подавала никакви документи и се чудя..

# 624
  • Бургас / Славейков
Лизи съболезнования за дядо ти.Както е казала Болибон щом си подала септември миналата година и този септември пак трябва да подадеш.А помоща е 148лв.Но може ти като си с близнаци да са повече незнам.

# 625
По какъв критерий дават детски? Чудя се миналата година като доход получавах “заплатата”, обаче сега като е по-малко, дали нямаме право и ние?
Аз имам превод за остатъка от август след термин, за септември няма нищо. Октомври за кой месец изплащат?
Намерих си сборника с рецепти по който готвят в детските кухни. Искате ли някакви рецепти да ви споделя/снимам?

# 626
По какъв критерий дават детски? Чудя се миналата година като доход получавах “заплатата”, обаче сега като е по-малко, дали нямаме право и ние?
Аз имам превод за остатъка от август след термин, за септември няма нищо. Октомври за кой месец изплащат?
Намерих си сборника с рецепти по който готвят в детските кухни. Искате ли някакви рецепти да ви споделя/снимам?
Октомври ще изплащат за септември. Аз искам да споделиш рецепти,каквито и да са.😃В неделя готвя аз. В смисъл купувам готови пюрета,но пак може да измайсторя нещо от рецептите☺

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 23:04 от Милото

# 627
Споделям две рецепти, избрани набързо.

# 628
Аз нямам приведени допълнително пари към детските, но аз трябва да подавам документи декември.

# 629
Nl_cl, запазих рецептите, моля когато имаш, повече време да снимаш още.

Сами е добре, още чакаме резултата от стерилна урина и акото, уж днес трябваше да е  готов, но не е. На диета е с безлактозно мляко, което хич не харесва, картофи и моркови, заради разстройство.
И през Яна минава някакъв вирус, вижда ми се доста отпаднала, през ноща не спа, плака много. Мен също продължава да ми се гади, та май всички сме пипнали нещо, а Сами дори няколко неща. Искаше ми се да не пие антибиотик, но за бактерия в урината, ще трябва, за сега още не сме почнали антибиотик, чакаме антибиограма утре.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 00:01 от Lizi:) :)

Общи условия

Активация на акаунт