Съпруги на военнослужещи - 32

• 39 227
  • 722
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Сети, и на каката и сега с малката имам такива проблеми с кръвотечение от носа. Особено при топло време. Каката го израстна. Сега малката е на ред. Ползвам едно мазило Емофикс - за слаби капиляри. Помага. Нашата сутрин ми е изкарвала акъла - влизам в банята всичко в кръв, тя спи с тампон в носа, будя за училище - тя обяснява - ви, не исках да те притеснявам, мамо. Понякога и по три четири носни кърпички от хартиените напоява.

# 721
Здравейте, момичета! Аз от Егейско море се преместих на нашето черноморие. Много ми харесва така. Радвам се като ученик на ваканцията. А тя минава все по-бързо. Но децата ми казват, че трябва да направя някои неща, преди да навършат 50 години и сега съм се заела с тази задача. Засега се справям.Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета, пожелавам ви да сте доволни от новото си работно място, хубаво е, че е по ваше желание. Знам, че ще справите.
Фло, ти ще имаш ли ваканция?
Желая ви хубави почивни дни!

# 722
Здравейте,

Понеже днес имам време да седна на лаптопа, а темата ни е вече на 49 страница, публикувам новата, понеже в следващите дни не знам как и дали ще стигна до компютър, а от телефона е по-бавноо Simple Smile

Много положителни и прекрасни неща да споделяме! Радвам се, че ви познавам всички, някои дори само задочно от тук Simple Smile

Ще ви разкажа в новата тема и при мен как са нещата... всичко е много, много объркано... на толкова много лоши неща едно след друго, поне едно беше положително, та ще ви разкажа Simple Smile

Ето и линка към новата Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1679815

Общи условия

Активация на акаунт