ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 152
  • 376
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? Kоя част от него почиствате най-трудно?

За да го изчистя така, както искам аз - около 2,5 часа. Чак и шкафовете отварям и подреждам.... За по-малко от два часа не мога да изчистя. Ако не разполагам с два часа си разделям работата за два, три дни да стане почистено. Най-трудно ми е почистването в пространствата около кухненски плот. Там където са лайсните и трябва нещо да пъхам, за да почистя. Също банята, в която ми е душ кабината. Полудявам докато я изчистя тази душ кабина...

# 241
Честно казано почистването на дома не ми е от най-любомите занимания, но няма как. Най-много за чистене време ми отнема кухнята и банята. Добре, че има препарати, че иначе няма спасение!
     Ползвала съм ваши продукти, много съм доволна, защото освен, че чистят до блясък, а и ухаят невероятно! Препоръчвам на всяка домакиня!

# 242
Чистя вкъщи ежедневно и рядко ми се натрупва по много време. Енергоемко и времеемко ми е миенето на прозорците, защото са много и големи. Може би поне два часа за цялата къща. Преди време ми беше трудно и с миене на банята и тоалетна, но след ремонта много неща успях да ги оптимизирам като поддръжка.

# 243
Обикновено около час. Най-трудните места са банята и кухнята.

# 244
Всеки ден почиствам около 1 час ми отнема. Събота и неделя малко повече време. Най много време ми отнема да почиствам кухнята.

# 245
През седмицата отделям около час на ден за почистване. Най-трудно ми е почистването на банята и тоалетната, заради варовитата вода.

# 246
  • София
Отнема ми 5-6 часа ( непоследователни) на седмица. Най-трудни са ми прозорците.

# 247
  • София
Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? Kоя част от него почиствате най-трудно? През два месеца правя по основно почистване, което ми отнема повече време, а после само поддръжам в рамките на 1 час.
Най-пипкави са ми прозорците и банята.

# 248
  • София
Здравейте!
 Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома?
 Поддръжката на дома ми отнема около час, но основното месечно почистване е около 3, 4 часа.
Kоя част от него почиствате най-трудно?
Най-трудно почиствам кухнята и банята.

# 249
Амиии колкото и да е смешно (с малко дете съм и само с мъжа ми си я гледаме) чистя в къщи всеки ден по 15-30 минути. Най-трудоемко ми е да изчистя прозорците, защото за тях ми трябва цял ден Simple Smile който трудно намирам.

# 250
Чистя всеки ден по малко и така не се налага да го правя в един ден от седмицата и да се изтощавам прекалено много. Ако трябва да го правя наведнъж, предполагам ще ми отнеме поне 5 часа.
Най-трудоемко ми е чистенето на мивката и банята от варовика.

# 251
Отнема ми около 3-4 часа, като най-трудно ми е да почиствам варовика навсякъде и обикновено най-много се бавя в банята. 🤯 🫧🥵

# 252
  • София
Доста ввреме ми отнема почистването. Най-трудно е в кухнята и банята.

# 253
Много време затова си разпределям дните, а не чистя всеки ден всичко наведнъж. Варовика в банята е най-трудната ми част!

# 254
Отнема ми около час - два на ден. Най-трудно почиствам плочките в банята и кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт