ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 151
  • 376
  •   1
Отговори
# 255
Почистването ми отнема около час. Най- много време отделям за банята.

# 256
Различно време отнема почистването на дома. Обикновено в рамките на час- час и половина.

Най- трудно почиствам банята!

# 257
  • Русе
Нямам никаква представа колко време ми отнема почистването.
Разпределям в различни дни от седмицата отделните помещения.

# 258
По един час на ден.

# 259
Различно време ми отнема почистването на дома. Обикновено около час и половина. Най-натоварените места - кухня и санитарен възел почиствам неколко пъти през седмицата.

# 260
Кухнята ми отнема най-много от времето, особено ако трябва да изчистя фурната основно. С накисването и търкането за около 3 часа съм готова. Следват банята и тоалетната, но там се справям по-бързичко.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 23:23 от RosMar

# 261
По- основно почистване с прахосмукачка,  миене на пода и баните ми отнема около 2 часа веднъж седмично. Почти ежедневно се налага почистване на пода и диваните от трохите на децата с ръчна прахосмукачка или робот.
Най- много време отнема чистенето на душ кабината и на прозорците- с две малки деца последното се случва много рядко Heart Eyes

# 262
Всеки път различно отнема, зависи. Най-много време отнема банята и кухнята.

# 263
Няколко часа отнема почистването на дома. Най- трудно е почистването на банята и кухнята.

# 264
  • София
Около 2-3 часа ми отнема почистването, като най-много ме затрудняват кухнята и банята.

# 265
Почистването на дома ми отнема около 2 часа,гледам да си го рязделям на зони, всеки ден по малко. Най - трудно ми е чистенето на банята.

# 266
Почистване на дома час и половина!
Най-трудно и бавно банята!

# 267
Почистването отнема различно време, според зоната, която ще чистя. Най-много трудности ми създава банята.

# 268
Всяка седмица правим основно почистване като го разпределям за два дни. Най - много време ми отнемат банята и кухнята.

# 269
Ако правя основно почистване, ми отнема няколко часа. Иначе през няколко дни чистя под час. Най-трудоемка и неприятна за почистване ми е банята.

Общи условия

Активация на акаунт