ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 150
  • 376
  •   1
Отговори
# 270
Чистя всеки ден по един или два часа , но с 4-те бани времето лети, защото нашата вода е много варовита. За прозорците отделям един ден в месеца.

# 271
Не знам колко време ми отнема, защото никога не го чистя целия Simple Smile Винаги има някой, който маца след мен, затова целият да е чист е мисия невъзможна.

Най-трудна за поддържане ми е кухнята.

# 272
Старая се ежедневно да поддържам дома, така че да не се натрупва много за почистване. Та ми е сравнително бързо и  лесно. Най- много време ми отнема поддръжката на душ кабината, защото водата ни е ужасно твърда и  след всяко ползване на душа побелява.

# 273
  • Тук и там
Час, час и нещо. Най- трудно почиствам банята.

# 274
  • Mediterraneo
Различно време ми отнема, в зависимост колко време е минало от последното чистене. Гледам всекидневно да отмятам по нещо, за да не се натрупва. Най- трудно не знам кое ми е, но не обичам да чистя банята, заради котления камък( водата тук е много твърда).

# 275
Основно почистване да кажем цялостно ,а не само прахосмукачка и стирка е от 2 до 3 часа и то пак зависи дали през седмицата съм почиствала Simple Smile Не обичам да чистя банята и тоалетната понеже са по 2  Simple Smile

# 276
Почистването ми отнема около 2-3 часа , най-трудоемка ми е кухнята .

# 277
  • София
Около час и половина ми отнема почистването на дома, като най-много време отделям на банята и тоалетната. Не е най-приятното ми занимание, но няма как!

# 278
Ежедневното почиствне ми отнема около 30мин.
Веднъж седмично чиста сигурно по около 2 часа.
Най-трудно ми е да почиствам терасата, защото живеем на първи етаж и постоянно има прах и боклуци по нея.

# 279
Отнема ми час и половина-два. Най-трудно ми е да изчистя кухнята, защото все изниква някое непочистено кътче. Simple Smile

# 280
Най трудна за почистване ми е банята. Като цяло почистването на дома ми отнема 45 минути. Ако оставя всичко за уйкенда отиват приблизително 2 часа.
Успех на всички! 🍀🍀🍀🍀🍀

# 281
Ако е основно почистването ми отнема 1-2 дни. Иначе половин ден. Най-трудоемки са ми санитарните помещения и прозорците.

# 282
Ако е цялостно почистване, ще отнеме няколко дни. Иначе седмичното почистване ми е около 2 часа. Най-трудна ми е кухнята, печката, гръбчетата на плотовете. Прозорците също са ми доста трудни, защото са недостъпни отвън.

# 283
Стандартното почистване на дома ни ми отнема поне 2 часа. Най-много време ми отнема почистването на кухнята, понеже съм с 2 малки деца, който все са лепнали някоя мазна ръчички някъде, наронили са трохички другаде и така Simple Smile

# 284
Поддържам чистотата ежедневно, по малко, че иначе наведнъж всичко е мъка. Най-много мразя да чистя банята.

Общи условия

Активация на акаунт