ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 148
  • 376
  •   1
Отговори
# 285
Чистотата в дома е свързана с много работа и добри препарати. При мен най- трудоемки за почистване са банята и кухнята! Мисля , че това се дължи на факта, че немога да намеря подходящи марки препарати .Ако чистя основно целия апартамент може би 6-8 часа. Ако почиствам набързо прах и леко освежаване на апартамент около 2 часа.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 19:07 от Елена Иванова 740237

# 286
  • Варна
Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? - обикновено един ден през уикенда отделям за това
Kоя част от него почиствате най-трудно?- банята

# 287
Почистването ми отнема около час и половина по два пъти в седмицата. Най-трудно почиствам фугите на банята.

# 288
Почистването на дома ми отнема около 2 часа, но най-трудно ми е с кухнята и банята.

# 289
  • София
Доста време отделям за почистване на дома. Най-трудно почиствам ваната.

# 290
Почистването ми отнема около час ежедневно.
 Седмично мия банята - 30 мин. Най-трудно ми е с фурната- седмично само тя ми е 1ч.+;  все още издирвам магическия препарат с който да се изчиства за 15мин.

# 291
  • Монтана
Отнема ми час и половина-два. Най-трудно ми е да изчистя банята.

# 292
С малки деца съм и домашен любимец - куче, така че чистенето си е предизвикателство за мен. Отнема ми 6 - 10 часа на седмица приблизително. Някой места ги минавам по два пъти, за други не остава време. Най - трудно ми е за поддръжка кухнята- все има някъде нещо сложено или пипано с ръчички. Банята ми е по трудоемка за почистване.

# 293
Почистването ми отнема всеки път различно време, но не по-малко от 2-3 часа. Най- много ме затруднява чистенето на кухнята и варовитите отлагания в банята.

# 294
Почистването на дома ми отнема доста време,защото през седмицата нямам такова и всичко върша през почивните дни.Най-трудно се справям с банята,защото много трудно попадам на препарат,който чисти добре.

# 295
  • Пловдив
Почистването на дома ми отнема около 2 часа.
Повече  усилия ми костват за банята.

# 296
Около час и половина ми отнема почистването  на дома ни като най-трудно ми е почистването на банята.

# 297
Много време ми отнема почистването, затова чистя на части. Най-много се бавя в кухнята.

# 298
Около няколко часа ми отнема време да почистят. Много време ми отнема да почистят кухнята и банята.

# 299
Зависи колко основно почиствам мога и за половин час да изчистя целия апартамент, но понякога и 3 не ми стигат.
Най-много време ми отнема миенето на прозорци

Общи условия

Активация на акаунт