ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 144
  • 376
  •   1
Отговори
# 300
Около 2часа чистя целия апартамент. Най-много време ми отнема кухнята и банята.

# 301
Отнема ми два дни. Най - бавно чистя банята.

# 302
  • София
Седмично - два часа. Най - трудно ми е с банята.

# 303
От 2 до 3 часа, като най-много време ми отнема почистването на банята.

# 304
  • някъде
Всеки път е различно.
Банята отнема най-много време.

# 305
  • Хасково
4-5 часа седмично ми отнема почистването. Най-трудоемко е почистването на банята поради недоброто качество на "питейната" вода.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 07:55 от NadiaNGX

# 306
Почиствам редовно и поради тази причина чистенето не ми отнема много време. Може би за санитарните помещения ми е нужно малко повече време.

# 307
Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? Kоя част от него почиствате най-трудно?
Най-трудно и времево почиствам санитарните помещения. Бих те радвала на препарат изискващ по-малко търкане сследнанасяне на препарата.

# 308
Живеем в двуетажна къща с голям двор, дете на 4г., куче, коте и заек !
Чистим заедно с мъжа за около 3-4 часа с косенето, като понякога единия поема вътрешното почистване, другия външното, а понякога си ги разделяме. Определено кухнята и баните отнемат доста време, както бърсането на прах особено лятото, когато са отворени всички прозорци. Космите от домашните любимци, пролетно и есенно време, също добавят време към почистването на меката мебел.

# 309
Няколко часа ми отнема ежеседмичното почистване.
Най - трудоемоко е в кухнята.
Ако не съм успяла да си помогна през седмицата, отделям доста време и в хола, тъй като имам дългокосмест и пъргав домашен любимец и оставя следи навсякъде Simple Smile

# 310
Най-трудно и продължително ми отнема почистването на банята, затова трябва препаратите, които се използват да бъдат качествени!

# 311
Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? Kоя част от него почиствате най-трудно?

Почистването на цялата къща отнема около 3 часа всяка седмица. Най-трудно и най-бавно почиствам кухнята и банята

# 312
4 часа основно почистване.
Най много време ми отнема кухнята и основно фурна и котлони.

# 313
  • София
Почистването ми отнема няколко часа. Най-много време отнема кухнята, защото се ползва постоянно и винаги има за чистене.

# 314
Много време ми отнема.
Всяко спестено време бих прекарала по-приятно отколкото в чистене.
Най-трудоемко е чистенето на банята и тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт