ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 142
  • 376
  •   1
Отговори
# 315
Не ми отнема повече от 1 час, когато е ежедневно. Най-трудно ми е почистването на фурната на печката, прозорците и килимите, заради космите на кучето ни.

# 316
Почистването ми отнема около 4-5 часа седмично. Банята отнема най-много време.

# 317
Всеки път е различно.
Кухнята  ми отнема най-много време .

# 318
  • На морето!
Около 3 часа ми отнема седмичното чистене, ако нямам помощници. Най-бавно и с най-много търкане ми е кухнята, кухненските шкафове, хладилник, печки...

# 319
  • Елхово
Различно време отнема почистването на дома. Обикновено около час. Но най-натоватените места - кухня и санитарен възел почиствам неколкократно през седмицата.

# 320
  • София
Различно време ми отнема. Най-трудно почиствам банята.

# 321
Всеки път е различно, около 4-5 часа на седница.
Банята отнема най-много време, както и почистването на печката.

# 322
Около 2 часа ми отнема. Банята и тоалетната ми отнемат повече време и са най-трудоемки.

# 323
  • Перник
Имам чувството, че чистенето ми отнема целият уикенд. Най трудно ми е почистването на фурната.

# 324
  • В царството на мечтите
Май много време ми отнема кухнята.

# 325
  • Велико Търново
Отнема ми различно време за почистване на апартамента и най-трудната част ми е банята. Колкото и да подсушавам след къпане, фугите винаги  се зацапват и плочките имат следи от сапун.

# 326
Почистването ми отнема около час. Най-трудно мия банята.

# 327
На първия въпрос - Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? отговарям: дневно около 30-45 мин., мивките, банята след душ, минаване с моп коридори и кухня, а веднъж седмично 2-3 часа за основно почистване, а
на втория въпрос - Kоя част от него почиствате най-трудно?-това е кухнята. колкото и да почиствам след всяко готвене, мазнините остават.

# 328
Няколко часа ми отнема почистването на дома. Най- трудно ми е почистването на банята.

# 329
Няколко часа .Банята .

Общи условия

Активация на акаунт