Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 224
  • 837
  •   1
Отговори
# 150
Таня гледа на име и рожденна дата. В сайта я пишеше Таня от Южните квартали, май може и онлайн. 15 мин- 15 лв, 30 мин-30 лв ... Тя е сляпа жена. Аз взех телефона й от тук, няма как някой да не я познава..

# 151
Здравейте, нещо се случи на баща ми взе, да има халюцинации и осъзнава, че това не е реално... Привиждат му се различни попове, животни, хора, деца, икони, светии, светлини, някой как го мачка вечер и сяда върху краката му, също и майка ми която е починала как плаче и се крие в гардвроба и ту го отваря, ту го затваря, и когато аз погледна на там към него или се приближа гърдероба се затваря около нея било светло виждал много хора познати и непознати, живи и мъртви, които ту го викат, ту с жестове му казват да чака... Има едни хора с които имаме връжда, и постояно разпитват близките ни,как е баща ми, преди време бяха ни хвърлили, конска опашка с пера от кокошки и патки и др. По-късно имахме карфици на прозорците ни, след това открих една жаба отново с пера. Сега ми минават съвсем различни неща, из главата... Сещате ли се за някои читав човек, които би могъл, да ни гледа и помогне ,по някакъв начин до 50 километра от Пловдив?

Описаното звучи много сериозно.
Първо се консултирайте с психиатър. Хубавото е, че баща ви осъзнава, че тези видения не са реални.

Иначе звучи като наистина да има енергийна намеса в дома ви, от там и тези преживявания на баща ви, който изглежда е с по-чувствителни сетива.
Моят съвет е :
1.Поръсете сол на прага на дома, и във всяко помещение по ъглите сол. След 24 часа солта от ъглите събирате и изхвърляте в тоалетната. Солта на прага да стои.
2.Запалете църковна свещ, ако сте християни, във всяка стая по едно и също време. След това запалвате тамян и прикадявате хубаво целият дом, килер, маза - всичко. На следващия ден, ако имате суха лавандула, розмарин, пелин, запалвате ги и опушвате хубаво пак навсякъде.
3.Ако горното не помогне, може да викнете свещеник да направи маслосвет.

За човек, който има дарба да гледа, не се наемам да кажа. И аз търся читав.

Правила съм горните неща, които ти пиша. Живея в апартамент и преди развода ми, често пъти съм виждала входната ни врата напръскана с нещо, като капки вода. Странното е, че влизайки си вкъщи моментално ме обземаше необяснимо чувство на тревожност, без конкретна причина. В момента, в който излизах за работа или друго, край, успокоявах се и всичко нормално. Нямам проблеми със съседи до степен да се мразим, но знае ли човек какво става в главите на другите.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 13:48 от Somebody happy

# 152
  • гр. София
Здравейте, някой да има впечатления от Таня от кв. Иван Вазов, София? Позна ми едно нещо и предрече нещо, което не е хубаво за това питам..

На какво гледа? Дайте малко повече информация
Мисля, че тази Таня е незрящата жена, която е близо до входа на Южния парк, на края на Витошка, където завива трамвая. Млада жена е, тогава беше с малко детенце. Ходила съм при нея преди около две години. Приема в офисче в един блок. Май само името искаше. За съжаление нищичко не се случи от нещата, които каза. Срокове отдавна изтекоха. Не си давайте парите.

# 153
Vanda17 благодаря Ви за обратната връзка! Да, точно тя е... каза не хубави неща за вбъдеще и рухнах.. Благодаря още веднъж! 🌻

# 154
Здравейте! Някой чувал ли е за Мария от сухата река в София

# 155
И на мен  този потребител ми писа на лично. Ясно е с цел реклама и клиентела.
Да си предлага услугите публично, като е толкова вещ и успешен. За мен такова мишкуване е супер отблъскващо и creepy.

# 156
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой, който гледа на Таро?

Марина от  Изпратено с любов в ютуб. Пишете и 🤗

Мисля да се допитам до нея. Познала ли ви е нещо?

Какво точно ви е познала? Ситуации, хора, срокове? Благодаря.

Винаги ми познава

# 157
ВОСЪКОЛЕЕНЕ за изчистване на негативните въздействие и чужди вмешателства върху тялото и психиката на човек също и негативни житейски проблеми - може да се работи и дистанционно. Работя само с чист пчелен восък защото свещите са от парафин и няма ефект.
Регресия, Хипнотерапия, Енерготерапия.
Резултатите са видими веднага след приключване на сеанса
Тел; 0887456546

Защо не се представите публично, а ми пишете на лично?! Не благодаря, аз по баячки, врачки и вампири чакащи по мазета и тавани вече избягвам да ходя! А и восък според мен се лее в крайни случаи, а не ей така профилактично, защото чисти и поема не само негативи, а и позитивни неща! Може би и на други е писано, знам ли, аз нямам интерес, благодаря!

Здравейте, бихте ли обяснили за восъка - това, че поемал позитивни неща. Аз не съм много запозната и до колкото знам обира само негативни неща от аурата на човека. Как така поема позитивни? Благодаря

# 158

Какво точно ви е познала? Ситуации, хора, срокове? Благодаря.

Винаги ми познава

# 159
Здравейте на всички, надявам се да сте добре:) и аз съм получила два пъти съобщението за восъколеенето, не му обърнах внимание. Имам един малко деликатен въпрос към вас и ще се радвам някой да ми отговори, извинявам се предварително ако е било дискутирано вече. Миналата година получих страх от летене със самолет, нещо ми стана на тялото по време на един полет и се панирах, терапията и диазепама помогнаха и сега си летя и сама дори без проблем. Но имам и висока тревожност и понякога просто ей така си треперя, а и понякога просто се събуждам и решавам, че не искам да правя нищо и не обичам никого и нищо, а аз съм съпруга и майка, нямам избор, трябва да се владея и да съм на себе си, също така съм и на АД от май месец, който помагат до някаква степен за тревожността и тези състояния. Свекърва ми е много състрадателна жена и искаше много да ми помогне и ми каза, че ми е записала час за жена през декември, която лее куршум против страхове и всякакви паники, също така и ми каза, че е добре да отидем при ходжа, за да се види дали не е някое уручасване като например лоши очи, магия и всичко от този сорт. Моля ви за мнение - мислите ли, че леене на куршум и мнение от ходжа могат да ми помогнат да се почувствам по-добре и да намеря малко мир и спокойствие? Благодаря ви и извинете отново! Simple Smile

# 160
Здравейте на всички, надявам се да сте добре:) и аз съм получила два пъти съобщението за восъколеенето, не му обърнах внимание. Имам един малко деликатен въпрос към вас и ще се радвам някой да ми отговори, извинявам се предварително ако е било дискутирано вече. Миналата година получих страх от летене със самолет, нещо ми стана на тялото по време на един полет и се панирах, терапията и диазепама помогнаха и сега си летя и сама дори без проблем. Но имам и висока тревожност и понякога просто ей така си треперя, а и понякога просто се събуждам и решавам, че не искам да правя нищо и не обичам никого и нищо, а аз съм съпруга и майка, нямам избор, трябва да се владея и да съм на себе си, също така съм и на АД от май месец, който помагат до някаква степен за тревожността и тези състояния. Свекърва ми е много състрадателна жена и искаше много да ми помогне и ми каза, че ми е записала час за жена през декември, която лее куршум против страхове и всякакви паники, също така и ми каза, че е добре да отидем при ходжа, за да се види дали не е някое уручасване като например лоши очи, магия и всичко от този сорт. Моля ви за мнение - мислите ли, че леене на куршум и мнение от ходжа могат да ми помогнат да се почувствам по-добре и да намеря малко мир и спокойствие? Благодаря ви и извинете отново! Simple Smile
Не се занимавай за ходиш при ходжи ако си християнка. Върви да ти четата една молитва, всичко минава с времето.

# 161
Не се занимавай за ходиш при ходжи ако си християнка. Върви да ти четата една молитва, всичко минава с времето.

Благодаря Ви, Милени! Да, християнка съм и да Ви кажа честно малко хем искам да се стабилизират нещата, хем пък и доста се наплаших като чета за леене на куршуми и ходжи и не зная как да постъпя...Молитвата не е лоша идея, ще попитам свекърва ми и за това, мерси много:)

# 162
  • там, където ми харесва
За ходжата съм съгласна, но в куршума мисля, че няма нищо лошо, даже ти го препоръчвам.

# 163
За ходжата съм съгласна, но в куршума мисля, че няма нищо лошо, даже ти го препоръчвам.

Благодаря Ви, Лина:) ще проуча още по темата и може да видя как стоят нещата и с двете - молитва и леене на куршум. Много съм благодарна, че тази тема е създадена, наистина помага, благодаря!

# 164
Здравейте,
Някой ходил ли е последно при Христо Христов гледача на кафе, приема вече на нов адрес отново пак във София
Как минава гледането, такса, познаваемост. Знам, че едни са доволни други пък не, както при  всички т. нар ясновидци.
Който е ходил скоро да даде отзиви за гледането
Благодаря,

Общи условия

Активация на акаунт