Почувствах се зле.

• 10 965
  • 326
  •   1
Отговори
# 75
Тази красавица, която е излязла с неприятна компания, защо не си е омела прелестите от заведението, ами стои да се натрапва, без покана, на семейство с дете.
Хич не го играй готината съпруга, широкоскроената, дето се забавлява по принуда с неканена компаньонка. Казваш му на тм това да е пръв и последен подобен случай. Дали ако Пешо готиният се беше насадил на вашата маса и ти шепне в ушенцето - я да видим как ще реагира твоят, и после си седи, и ти го гледаш прехласнато и го подканяш да си гризне от сиренцето ти, тм щеше да се прави на добър домакин.
Ай, че се ядосах.
Намери един Пешо и му направи спектакъл с обратен знак. Да види как е хубаво така.

# 76
Жената е бременна. Не й е до някой Дон Жуан, а това точно заслужава нейния мъж.

# 77
  • София
Авторке, прочети мненията, написани ти от много жени и отнеси каквото ти е направило впечатление към терапевта си.
Хващам бас, че той вече е разбрал, че мъжът ти е с характеропатия. Ако е добър терапевт.

Да, трябва да работиш вътрешно и по себе си, но в здравословна среда. Иначе наливаш усилия в кофа с дупка.

# 78
А , ти от първия път ли го хареса ?
И на теб все нещо у него може да не ти харесва .
Ако не беше бременна , може би щеше да приемаш по- различно нещата .
Света не се върти около него .

# 79
Да, бих се разделила/развела, правила съм го. Животът е прекалено кратък, за да го прахосвам с мъж, който ме кара да се чувствам зле. Тежко е със сигурност, но по-добре няколко тежки месеца, отколкото тежък живот.

# 80
Терапевтът ми каза, че съм го избрала несъзнателно, защото много приличаше на член от моето семейство, който също невинаги е бил много мил с мен. Не ме разбирайте погрешно, той не е лош човек, добър баща е, умен е, много е деен и целеустремен, работи, развива се, не е мързелив. Има си трески за дялане на моменти, както и аз. Аз искрено се възхищавам на такива хора - дейни и следващи мечтите си. Според терапевта е възможно след терапията да се разделим. Колкото до тази ситуация в киното, каза, че наистина не е съобразил и че не го е направил нарочно. Видях го, че се почувства много гузно и заради коментара в киното, и заради рождения ден.

# 81
Brb, около кого да се върти светът? Около съседката?
Моят свят си се върти около мен. Такива "откровени" мъже, които нямат такт и достатъчно акъл, за да си премълчат всяка тъпа мисъл, която им преминава през кратуната, са емоционално неадекватни.

# 82
Авторката е бременна, няма да тръгне да се развежда. Поне да не търпи глупости, от които после се чувства зле, това е.

# 83
Терапевтът ми каза, че съм го избрала несъзнателно, защото много приличаше на член от моето семейство, който също невинаги е бил много мил с мен. Не ме разбирайте погрешно, той не е лош човек, добър баща е, умен е, много е деен и целеустремен, работи, развива се, не е мързелив. Има си трески за дялане на моменти, както и аз. Аз искрено се възхищавам на такива хора - дейни и следващи мечтите си. Според терапевта е възможно след терапията да се разделим. Колкото до тази ситуация в киното, каза, че наистина не е съобразил и че не го е направил нарочно. Видях го, че се почувства много гузно и заради коментара в киното, и заради рождения ден.
Терапевтът ти не е истински професионалист. Съвсем случайно знам какво трябва да не прави добрия терапевт, и то е да не дава на пациента готови решения, а да го остави сам да реши, да намери къде са ресурсите му и да ги ползва по своя преценка.
Напълно, напълно погрешно е терапевтът да ти предопределя да се разделяш. Това означава, че той смята да те настройва срещу мъжа ти. Разбираш ли го?
Помисли дали да не се откажеш от тази предубедена терапия и дали не си струва да ходите с мъжа ти на семейна терапия.

# 84
  • София
Авторката е бременна, няма да тръгне да се развежда. Поне да не търпи глупости, от които после се чувства зле, това е.
В първи месец

# 85
Мъжът ти е доста нескопосан и недодялан, но терапевтът ти е абсолютен ненормалник. Ако трябва да се отървеш от някого, то това е той. От самото начало ти набива филми в главата, което е неприемливо, непрофесионално и направо вредно. От него тръгва цялата драма, а ти явно го приемаш за авторитет и доразвиваш сценариите му. Пълен некадърник.

# 86
Хм, защо пък да иска да ме настройва? Иначе се замислих за друг терапевт последния път. Нямам прогрес. Знам, че няма да стане бързо. Готова съм да ходя с месеци и години дори, но да има положително движение. Това му го споделих към края на сесията, той ми каза това и времето ни приключи. Не можахме да го обсъдим и да поработим. Тогава се вкарах в много голям филм след неговото мнение.

# 87
Е какъв прогрес да имаш, като той ти казва, че мъжът ти харесва друга и допълнително те сговнясва? После щяла си да се развеждаш след терапията и въобще за какъв се е взел тоя? Прочети какво трябва да прави един терапевт, защото очевидно не си наясно и го сменяй спешно, докато не те е объркал още повече.

# 88
Съгласна съм за терапевта. Това терапия ли е или гледане на Таро?
Авторке, аз не бих се развела с едно дете и едно на път. Но и не бих оставила така нещата. Свали мъжа си от пиадестала - деен бил, умен бил, възхищавала му се. Мъжът ти е фотограф, не Нобелов лауреат. Ама много го къткаш, той затова те е взел за мезе.

# 89
Не е само фотограф, работи и друго и е докторант.

Общи условия

Активация на акаунт