1-ва АЕГ - тема 5

• 81 691
  • 700
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
А кой е другият? Може също да е добър. Ние сме при Стаменов и аз съм доволна, особено ако детето има интерес към математиката. Изглежда малко хаотичен, но успя да запали моя младеж и предметът е любим вече.

# 391
  • sofia
Има доста нови имена на учители, някои са посочени само с фамилия и не може даже да се провери откъде идват.

# 392
Пълна каша с профилите
 Нашият клас 11, записа профил математика заради Иван Георгиев, който им преподаваше и обеща, че ще ги поеме на профила, но .....сега са сложили друг.  Децата останаха излъгани. Явно новият директор е причината, жалко. Подозирам масов отлив от профила сега, в крайна сметка, никой не може да ги накара на сила при това положение. А се надявахме на добри промени за това училище!
И кой е другият учител?

# 393
Без значение кой е, явно друг определя нещата, не самият учител. За съжаление и на учител по английски не са случили до сега, виждам, че на почти всички класове е Лозанова,а при нас пристига съвсем нов преподавател, до сега преподавал на 8 клас в 32 СУ. А са паралелка с едни от най-високите балове при влизането в гимназията.Това за сведение на новоприетите....

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 14:58 от jennyb

# 394
  • sofia
Ив.Георгиев води профил МАТ в 11 клас, но явно не на вашата паралелка. Но той и миналата година не е водил профил на цял випуск.
   Разбирам притеснението от неизвестното, но не подхождайте негативно преди да имате лични впечатления от който и да е учител. Не мисля, че хората от ръководството биха ощетили децата. Вижте, преценете и разговаряйте, ако се налага.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 15:14 от googlish

# 395
Има несъответствие при един от преподавателите, обявени в програмата, качена на сайта и в тази, качена в Школо. За 8Е по математика на сайта е обявена Накева, а в Школо е В. Велков. Според Гугъл и двамата са млади учители. Явно чакаме РС, за да разберем финално кой ще е.

# 396
Има несъответствие при един от преподавателите, обявени в програмата, качена на сайта и в тази, качена в Школо. За 8Е по математика на сайта е обявена Накева, а в Школо е В. Велков. Според Гугъл и двамата са млади учители. Явно чакаме РС, за да разберем финално кой ще е.

Нали по-нагоре писаха, че има 1 час ФУЧ и вероятно втория преподавател ще води точно този час.

# 397
Има инфо на сайта на 1АЕГ, откриване на 16.09 от 9.00ч., а родителска среща на 26.09 от 18,30ч. за 8 клас. Учебниците и (помагала, които/ако ние трябва да купуваме) на 16 ли да очакваме?

# 398
То отлив от профил нема как да има... Аз мислех,че ще е жената по мат, а то ще са тя и Велков: мнение за него, моляяяяя Нея я харесвам в общи линии! И коя е Разпопова по английски,нова или не съм я чувала?

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 18:36 от arino

# 399
В 9 клас кои предмети са на английски език?т.к. Във всяка езикова гимназия е различно.,моля за инфо

# 400
В 9 клас кои предмети са на английски език?т.к. Във всяка езикова гимназия е различно.,моля за инфо

Биология, химия, физика, история, география, предприемачество (за съответната паралелка)

# 401
  • В средата на времето
И коя е Разпопова по английски,нова или не съм я чувала?

Разпопова не е нова.Преподаваше на моя син по английски език.

# 402
Може ли мнение моля? А тази по мат се оказа,че не е нашата - та мнение и за Палаханова моля?!? По философия защо не виждам госпожата също?? Тази Филипу не може да са я сложили на философия,нали? И мисля,че нещо не е пълна тази програма... Имат три дни с по три блока...

# 403
При нас има различна програма (8 клас) за четвъртъците и всъщност се редува през седмица. Чудех се дали така ще остане или ще се фиксира нещо?

# 404
  • София
По принцип, когато се учи на блокове, има две програми, които се редуват през седмица. Това е заради предметите с нечетен брой часове.

Общи условия

Активация на акаунт