1-ва АЕГ - тема 5

• 81 678
  • 700
  •   1
Отговори
# 405
Ясно, благодаря, sanaka.

# 406
  • В средата на времето
Мнение за Разпопова, като учител, не мога да дам. От РС съм останала с приятни впечатления от нея - изглеждаше ми сериозен и стабилен преподавател. Синът ми повече я харесваше от другата му учителка по английски, но това не дава никаква полезна информация.🙂

# 407
Моят син не е доволен от Разпопова, но да - от старите учители е.
В 1 АЕГ седмичната програма е на план А и план Б - редуват се.

# 408
  • София
Някой може ли да сподели как е организирано и колко продължава откриването на учебната година? Имам по-малко дете в друго училище, да си направя графика.

# 409
Ако новият директор не е измислил нещо ново, то като навсякъде - речи, песни, танци + мажоретки.

# 410
  • София
Разпопова и на моя син преподаваше и той много я харесваше. Имаше само положително мнение за нея през всичките години през които му беше учителка.

# 411
аз последно по тази програма имаме чувство, че са написани нещо като отговорници за профила или подобно - щото на философия да пише филипу, никакъв шанс...

# 412
Може ли мнение моля? А тази по мат се оказа,че не е нашата - та мнение и за Палаханова моля?!? По философия защо не виждам госпожата също?? Тази Филипу не може да са я сложили на философия,нали? И мисля,че нещо не е пълна тази програма... Имат три дни с по три блока...
Палаханова преподаваше на 8-мите класове, сега ще е и на 9-тите. Ми...личното ми мнение е, че не е за профил. (това е милото ми изказване за нея).

# 413
Разпопова и на моя син преподаваше и той много я харесваше. Имаше само положително мнение за нея през всичките години през които му беше учителка.
От 8 of 12 клас преподаваше Разпопова на дъщеря ми. Много сериозен учител е.
Филипу преподава по Английска литература. Като класен беше прекрасен.

# 414
Разпопова е разкошен учител, ще ги научи на езика, изисква, строга и респектираща, от старото поколение учители. Същото не мога да кажа за Средкова, която също е от това поколение, но половината час при нея преминава в клюки и общи приказки.

# 415
Ох, да аз Средкова я познавам от друго място.
Като започне кой какво направил, къде отишъл, какво купил, то часът свърши Joy

# 416
Аз вече съм много объркана. Голяма радост беше, когато приеха дъщеря ми на първо класиране в желаната паралелка. От всички коментари оставам с впечатление, че учителите не са на очакваното ниво за гимназия с такова име, а за моминта е сред най-желаните.Чудя се какви да са ми очакванията за следващите пет години?!

# 417
  • Sofia
Абсолютно за всяко училище може да прочетете, че учителите не са на ниво.
Според мен повечето учители в елитните гимназии са подбрани, доколкото това е възможно. Да не забравяме, че все още има криза за учители. Мисля, че в гимназията малко се обръщат ролите - децата трябва да са по-амбициозни от учителите. Ако детето има желание - ще вземе много от гимназията, ако няма много амбиция - ще си изкара спокойно и лежерно. Гимназиите не са като едно време - да наливат знания на цената на строгост и методи, които вече не са позволени.

# 418
И аз вярвам, че са подбрани, както учителите така и децата. Но всичките тези отрицателни коментари ме карат да се замислям дали пък нашите очаквания не са твърде големи.

# 419
  • sofia
Ако имате очаквания тип "какво беше едно време", нещата вече се различни навсякъде. Но и децата са други, а сред новото поколение учители има невероятни млади хора, които заместват достойно тези, които са учители по призвание цял живот.  В темите на  всяко елитно училище има критики и недоволства, включително в частните. Това не е лошо, нека хората да изискват. Никой никъде не може да  гарантира идеални условия. Има много неща, които не могат да бъдат планирани - възможности, характери на децата, атмосфера в класа, класен ръководител, комбинация от учители и т.н.
  Ако сте избрали училището просто си представете, че в него детето  ще има едни хубави гимназиални години и не се увличайте в страхове и притеснения. Накрая всичко си идва на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт