1-ва АЕГ - тема 5

• 81 664
  • 700
  •   1
Отговори
# 435
И за първа година РС на 8 клас е след като започнат, чак на 26.09., а аз се чудех защо никой не споделя нищо.

Да. Доста странно решение. Видях, ч предходни години винаги е била преди началото на учебната година, което ми се струва много по-логично.

# 436
Здравейте,
понеже дъщеря ми вече взе тази година С1 на Кеймбридж се чудя дали има шанс в училището да я подготвят за С2 - има ли допълнителни школи за напреднали?

# 437
  • София-Младост
Школи в училището няма.

# 438
Здравейте,
понеже дъщеря ми вече взе тази година С1 на Кеймбридж се чудя дали има шанс в училището да я подготвят за С2 - има ли допълнителни школи за напреднали?
Почти съм сигурна, че не. Матурата, която се държи след 12 клас е на ниво Б2 и към това е подготовката.

# 439
Имам въпрос относно сайта на гимназията, виждам че има бутон "регистрация", като го натисна пише "вход в системата" с полета за лични данни. Какво става ако се регистрирам в сайта, виждам ли нещо по-различно в него и трябва ли ми такава регистрация като родител?

# 440
  • София
В понеделник колко по-рано преди обявения час трябва да сме там за откриването? 15 минути достатъчни ли са?

# 441
  • София-Младост
В понеделник колко по-рано преди обявения час трябва да сме там за откриването? 15 минути достатъчни ли са?
Достатъчни. Имайте предвид, че става доста гъчкано, ако водите по-малки деца с вас.

# 442
Здравейте, понеже информацията е доста оскъдна (знам, че не сме в 1 клас, но все пак) и родителската среща е чак на края на месеца, има ли информация накъде 16 учебен ден ли ще бъде за 8 клас или само опознавателен и в колко часа се очаква да разпуснат децата?

# 443
Няма да се учи. Най-много 2 часа се очаква да бъде откриването и влизането за мъничко по класните стаи.

# 444
А знаете ли кога се очаква да им раздадат учебниците? Чудя се дали трябва да са с раница или не?

# 445
  • София
Класната на 8 ж писа да са в двора на училището между 8 и 8:30. След това е написала в коя стая ще влязат децата, а учебниците ще ги раздава във вторник и да си носят раница, че били много и тежат.

# 446
Класната на 8 ж писа да са в двора на училището между 8 и 8:30. След това е написала в коя стая ще влязат децата, а учебниците ще ги раздава във вторник и да си носят раница, че били много и тежат.

А къде им е писала? В Школо?

# 447
Здравейте и от мен! Само да поздравя - включвам се със "заек" АЕ/НЕ. Виждам обсъждате първия учебен ден и благодаря, че споделяте и моите чуденки. 🙂 Здрава и успешна година да имаме!

# 448
  • София

А къде им е писала? В Школо?

Да, в Школо. Към родителите и децата е съобщението

# 449
  • София
Здравейте! Към родителите на осмокласниците: Вторият срок децата коя смяна ще учат?

Общи условия

Активация на акаунт