1-ва АЕГ - тема 5

• 81 662
  • 700
  •   1
Отговори
# 450
Ще бъдат втора смяна, забравих в колко часа ще започват часовете, май около 13 часа ...

# 451
  • София-Младост
Има ли някой, чието дете е държало изпит за Кеймбридж сертификат FCE?
Въпросът ми е къде се е подготвяло. Наистина ли един курс е от порядъка  на 2300-3000 лв.? Това вижам кат оцени в Аво Бел и Британски съвет.

# 452
Въпросът ми е къде се е подготвяло. Наистина ли един курс е от порядъка  на 2300-3000 лв.? Това вижам кат оцени в Аво Бел и Британски съвет.
дъщеря ми държа за ниво C1, което и покри в първи срок на 11 клас. Не е ходила на курс. Не си даде никак зор,  можеше и С2 вероятно, но не й е трябвало.
За информация, тъй като тя завърши тази година. Доста нейни съученици взеха сертификати. Не съм  чула никой да е ходил на курс.

# 453
  • София
И според мен дете от тази гимназия трябва да се справи и без курс. Знам, че АВО правят нещо като пробни за Кеймбридж сертификати, проверете дали има и може да иде на един такъв, да се ориентира.

# 454
Дъщеря ми е в аво тази г в курс за с1. Цената е да - към 2200. Учител от училището ми каза,че не препоръчва курс, а не само училище.

# 455

На познат дъщерята (бъдеща абитуриентка във 2АЕГ) взе С2 (целеше С1) без целенасочена подготовка в школа, само последния месец е ходила два пъти в школа, за да я подготвят за самия формат. Предвид, че двете английски са на сходно ниво, не разбирам защо ви трябва да давате толкова пари за школа.

# 456
Миналата година дъщеря ми се яви за Кембридж сертификат началото на 12 клас. Взе С1 с висок резултат без курс само с подготовка от гимназията. Децата си разменяха учебник по формата и бяхме купили код от сайта на Кембридж за двайсет и няколко евро. С тези кодове правиш 6 симулации на изпита с всичките части, беше мн полезно. В Аво се яви и всичко мина супер.

# 457
  • София-Младост
Благодаря ви, далеч съм от идеята да дам едни пари ей така...просто сондирах мнение, че цената ме стресна.
Дори все още не знам кое  е по-добър вариант, сертификат Кеймбридж или IELTS за бъдещо кандидатстване.

# 458
Моля за препоръки за индивидуални частни уроци по математика за нашата ученичка в 9-ти клас. Благодаря на отзовалите се 

# 459
  • София-Младост
Със сигурност ще получим известие и  в Школо, но да си знаете, че предстоят РС на 9-12 клас:
19.11. 11-12 клас в 18,30
20.11.  9-10 клас в18,30

# 460
Здравейте мами,
От доста време ме тормози един въпрос. Майка съм на изключително интелигентно и способно дете, но нещо се обърка. От както влезе в английската, като че ли е по-злобна, високомерна и нахална. Постоянно излиза и не ми казва с кого и къде. Мислите ли, че е от средата, в която е попаднала или просто е такава? А вашите деца промениха ли се, откакто са в гимназията.
Благодаря предварително за отговорите Ви!

# 461
  • Sofia
Поразпитайте останалите родители от класа. Може би е попаднала в подобен клас или групичка. А може и да е от пубертета. Поговорете с класния/класната, вероятно може да ви ориентира защо. Не е срамно човек да попита останалите родилите/учители. За предпочитане, пред това да изпуснете сериозен проблем с детето.
Моят син обратното - почти не излиза с приятели и затова не мисля, че има универсален отговор за цялата гимназия.

# 462
  • София
Моето дете си е същото. Харесва си класа, училището. Изобщо не се е променила.

# 463
Възможно е да е от възрастта и да отшуми след няколко месеца. Не е задължително да се дължи на конкретното училище.

# 464
Здравейте,моля за отзиви за паралелката АЕ/РЕ-дъщеря ми има желание да кандидатства тази година за нея..

Общи условия

Активация на акаунт