1-ва АЕГ - тема 5

• 81 694
  • 700
  •   1
Отговори
# 345
Arvven, благодаря. Ще пробвам да изляза и да се логна наново.

# 346
До името на детето е изписана  паралелката и класния.

# 347
Zlatenceto, на мен всичко ми е обновено без аз да правя нищо в Школо, сега като писахте проверих.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:17 от Lolinata

# 348
Логнах се на лаптопа и видях обновения профил, после само излязох и се логнах наново и в приложението, вижда се всичко. Благодаря ви. Телефонът ми е сгрешен в профила ми, но това са подробности, ще изчакам финалното качване на инфо.

# 349
И при нас се е появил младежът. Класна Яна Божинова.
Но пък е изчезнала девойката, която не сменя училище.

# 350
  • София
Ние не бяхме на Школо. Та ще чакам родителската. Предполагам класния ръководител ще е по английски.

# 351
И при нас вече има обновена информация в школо - 8г  Галина М. Ангелова (класен), но дете 2, което не е местено липсва Thinking
Интересното е, че не откривам такъв учител на сайта ...

# 352
И при нас е така. Появи се младежът, който миналта година не беше в Школо, а изчезна девойката, която няма да сменя и си беше в Школо Simple Smile

8а клас, класен : Яна Божинова

# 353
  • София
И при нас се е появил младежът. Класна Яна Божинова.
Но пък е изчезнала девойката, която не сменя училище.
Страхотен късмет с класната. И ние бяхме при нея в 8 клас, изключителен педагог, много начетен и фин човек.

# 354
  • В средата на времето
Мартин Дамянов като класен също е 6-ца от тотото за осмокласниците.🙂Само не знам дали тази година го има във въртележката.

# 355
8в ще са с класна Латинка Карапеева

# 356
  • София
Явно дъщеря ми ще е 8в. В дигиталната раница е същата преподавателка по английски.

# 357
Аз тази седмица си разсъждавам и над други въпроси, като ще ходите ли на първия учебен ден? (към родителите на осмокласниците ми е въпросът основно) Simple Smile

# 358
А някой знае ли на какъв принцип разделят децата по паралелки. Дъщеря ми е с втори немски , но не искаше в предприемаческата паралелка и е разпределена в "Г".

# 359
На един от 8-те класове с втори език ИЕ, пише, че учител по АЕ ще бъде Надя Михайлова, но в сайта на училището не видях преподавател по АЕ с това име. Може би е нов учител?

Синът ми и негов приятел и бивш съученик също са с класен г-жа Надя Михайлова, АЕ, и са 8Б клас (втори език ИЕ).

От информация в сайта на училището излиза, че миналата година г-жа Надя Михайлова, АЕ също е била класен на 8-ми клас (в списъка за родителската среща от април 2014 г.) Не намерих друга информация.

Моля, ако някой има повече информация, да я сподели.
Останалите преподаватели са: Евелина Средкова - БЕЛ, Светослав Стаменов - Мат, Никос Филипу - АЕ (предполагам ФУЧ), Таня Богданова - философия, Георги Георгиев - Информатика и учителите по музика, рисуване, ФВС.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 14:39 от синьо цвете

Общи условия

Активация на акаунт