1-ва АЕГ - тема 5

• 81 687
  • 700
  •   1
Отговори
# 375
Мартин Петков преподава поне от пет години в Първа АЕГ. Има и мнения в темата. Повече е известен сред учениците като Марти Парти.

# 376
А някой знае ли на какъв принцип разделят децата по паралелки. Дъщеря ми е с втори немски , но не искаше в предприемаческата паралелка и е разпределена в "Г".

На принцип на паралелките, за които са кандидатствали и са приети. Дъщеря ви явно е в паралелката с английски и втори немски. Предприемачество е друга паралелка, вие все пак знаете за коя точно сте кандидатствали и съответно сте приети.

Явно не съм се изразила ясно Simple Smile , но май намерих отговор на чуденката си:

АЕ + РЕ - 8 "А"
    АЕ + ИЕ са или "Б" или "В"
    АЕ + НЕ са или "Г" или "Д"
и т.н
предприемаческата трябва да е "З"

# 377
Все още не е уточнена датата за предстоящата родителска среща за 8-ми клас, това ми отговориха днес от канцеларията на ПАЕГ, както и че информация за РС ще бъде публикувана на сайта на училището (от месец насам я отварям всеки ден, уви, все още няма нищо по въпроса, а м. септември наближава).

Имам пресантиман, че ще е на 10.09., може би защото една бърза проверка в сайта показва, че предпочитания ден за РС е вторник.

Дотогава ще гадаем кой учител кой е или докато родителите на по-големите ученици не се включат и споделят впечатления.

Относно организацията на учебния процес срещам доста информация и в сайта, и тук в темата, така че на пръв поглед нещата са ясни.

До скоро виждане! Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 14:45 от синьо цвете

# 378
  • София-Младост
ПЕАГ?
1 АЕГ
За РС ще получите в Школо известие, както и информация в сайта ще бъде качена. И няма да се знае за кога е преди да дойде септември, все пак  и те отпуск ползват. Но е приятно как темата се пълни след НВО и трепетите на всички "нови" родители:)

# 379
  • София
А някой има ли представа, ако не сме били досега на Школо, как се прави профил? От училището ли дават username  и парола?

# 380
  • София-Младост
А някой има ли представа, ако не сме били досега на Школо, как се прави профил? От училището ли дават username  и парола?
https://app.shkolo.bg/#register-tab
Правите регистрация и на РС обикновено пускат лист, родителите си пишат имейлите. После админа на у-щето активира профила.

# 381
ПЕАГ?
1 АЕГ
За РС ще получите в Школо известие, както и информация в сайта ще бъде качена. И няма да се знае за кога е преди да дойде септември, все пак  и те отпуск ползват. Но е приятно как темата се пълни след НВО и трепетите на всички "нови" родители:)

Да, и аз препдоложих, че в Школо ще получим известие. Поне така беше в предходното училище, логично е и  ПАЕГ да използват всички възможности на платформата. Плюс публикация на сайта на училището. И именно защото предходните години съобщенията за РС за 8-ми клас са публикувани в средата на месец август,  месец преди самата среща, съм нетърпелива да узная, кога ще бъде тя, имам и личен мотив (пътуване).

1 АЕГ, ПАЕГ, FELS - различно изписане, аз предпочитам всъщност последното, но явно 1-вото се е наложило в комуникацията. (П.С. В горната публикация от бързане явно бях разменила малко буквичките).

Благодаря за топлите отговори на "старите" пушки тук. Нормално е "новаците" да се вълнуваме - и родители, но най-вече децата.
1 АЕГ беше желание No 1 на сина ми в продължение на 7 години, но и той понякога се пита, дали направихме правилния избор, избирайки 1 АЕГ пред ИЕГ, НЕГ, ТУЕС. Така че първите впечатления ще са много важни, но най-вече цялостният живот в училището - преподаватели, динамика, среда, клубове, взаимоотношения и т.н., особено когато детето идва от училище, в които дисциплината и образователният процес са били на много високо ниво.
Аз вярвам, че това е нашето училище. Отсега го обичам. Дано да мога да кажа същото и на финала.

# 382
  • софия
Някой има ли отзиви за Елина Гарванова?
И със същия учител по англ. език ли продължават децата и в горните класове? Или учителят по англ. от 8-ми клас си е само за 8-ми?

Синът ми е в същия клас 8"д"

# 383
  • София
Щерката ще е в 8 ж ( френски). И там са 28 деца. Няма с повтарящи се фамилии, иначе са 14 момичета и 14 момчета.. Имат само една учителка по английски и двама по математика.

# 384
Здравейте, класните ръководители на 8 клас са и основните преподаватели по Английски език - има ще двама преподаватели:
1. Мартин Петков ( в случая ) - е по граматика
2. П.Меет - това е нейтив преподавател ( при нас беше - Ирландец Simple Smile страшно симпатичен човек )

# 385
Вече има обявена програма. Ще започват в 8.20ч. в повечето дни.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 21:14 от Tsoneva82

# 386
  • София-Младост
Ив. Георгиев по математика, ще преподава в 11 клас? Вероятно е коментиран, но като не ме е засягало, не помня...че младежът се изказа неласкаво вече Simple Smile Впечатления?

# 387
  • София
А защо модулът по ФВС е два часа след края на часовете? Така губят целия следобед.
За Иван Георгиев четох хубави неща назад в темите. Преподавал много добре, научавали много, но бил строг и давал 5 минутки, може би затова не са доволни.
Някой с отзив за Латинка Карапеева? Ще ни бъде класна.

# 388
Ив. Георгиев по математика, ще преподава в 11 клас? Вероятно е коментиран, но като не ме е засягало, не помня...че младежът се изказа неласкаво вече Simple Smile Впечатления?

От стари теми са много добри отзивите! Блазе ви! Ние 3-та година вече сме при една и съща учителка по математика

# 389
Пълна каша с профилите
 Нашият клас 11, записа профил математика заради Иван Георгиев, който им преподаваше и обеща, че ще ги поеме на профила, но .....сега са сложили друг.  Децата останаха излъгани. Явно новият директор е причината, жалко. Подозирам масов отлив от профила сега, в крайна сметка, никой не може да ги накара на сила при това положение. А се надявахме на добри промени за това училище!

Общи условия

Активация на акаунт