1-ва АЕГ - тема 5

• 65 371
  • 585
  •   1
Отговори
# 570
Трудно към интересно, не трудно към невъзможно, бих казала.

# 571
Чудесни са и нашите впечатления от 1 АЕГ - детето завършва осми клас.
Много добро ниво на преподаване на английски, прекрасен дух в гимназията, много функциониращи клубове по интереси.

# 572
Някой друг има ли желанието да сподели впечатленията си от профил математика 😊?

# 573
  • София
Пуснали са на учениците анкета за учителите. Правено ли е предишни години и взема ли се отношение от ръководството съобразно резултатите?

# 574
  • София
Първа АЕГ на 4 място в страната по резултати от матурата по БЕЛ:
https://nvoresults.com/matura.html
И на 6 място в класацията за матурата по АЕ B2

# 575
  • София
Да не забравяме, че 1АЕГ е със 189 зрелостници в сравнение със 102 в 73-то, което прави успехът й още по-голям;). А само 2 стотни е разликата.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 23:02 от Skiorche

# 576
  • София
Така е, в класацията по AE B2 е подобно, като се махнат малките ЧУ и ДУ с много малък брой явили се на тази матура и Първа изскача на второ място след Ам. колеж.

# 577
Браво за успехите! Браво на децата! Браво на ръководството! Напред и нагоре!

# 578
  • София
Здравейте, дъщеря ми си е харесала гинамзията и балът й стига за всяка паралелка. Тя се колебае между испанкси и немски и бих искала да ви попитам за учителите по тези два езика. Може това да натежи в избора й и да й е по-лесно да избере. Много благодаря за отговорите.

# 579
  • Sofia
Писахме по-горе за г-жа Даргова по немски. Аз лично съм много впечатлена от нея като преподавател и педагог. Но, в края на годината отсъства по здравословни причини. Дано всичко е наред с нея и да се завърне есента.
Синът ми е в класа с немски. Дали защото там бяха децата с най-висок бал, но класът се оказа чудесен, децата и родителите са много читави. Нямам забележки и вече две години не съжалявам за избора на училище и паралелка.

ПП. Все пак имайте предвид, вторият език започва от нула и зависи от детето до какво ниво ще стигне. Ние подкрепяме немския и с външни уроци, защото детето ми беше учил немски и преди и целим взимане на сертификат.

# 580
  • софия
Здравейте и от мен,дъщеря ми ще бъде 8 клас и за това училище и стига бала,но ме притеснява това,че тя до сега е учила италиански и има беглоа представа от английски език.Опасявам се дали ще се справи, ако много бързо учат езика,а и повечето деца са учили до сега,как ще навакса с езика.
Благодаря ви

# 581
  • София
Няма нужда да наваксва, защото се започва от ниво  начинаещ. Ще се справи детето!
Нали идеята е да учат АЕ, а не да отидат с  В2 и да се чудят какво да правят.
Не че няма и такива, но това не пречи на останалите деца.

# 582
  • София
Ще се справи. Дъщеря ми сега завърши 8 клас и при тях също имаше деца, които почти не бяха учили езика. Накрая стигнаха доста добро ниво. Часовете по езика са много, упражнения имат достатъчно. А и щом е учила италиански, може да си избере френски или испански като втори, да й е по-лесно, нали са от една езикова група

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 20:44 от bibi76

# 583
  • софия
Много ви благодаря

# 584
Здравейте, във всички паралелки ли се учат всички разказвателни предмети на английски или има разлика? 3-ти и 4-ти профил, ако са от тях, на български ли се учат?
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт