1-ва АЕГ - тема 5

• 81 484
  • 700
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И миналата бяха така, 8 клас почваха май в 8.20. Екскурзията се хареса на децата. Скъпа е, но имат доста неща в програмата и хотелът им беше на централно място, не се налагало много да пътуват с градски транспорт.
А някой чул ли е нещо за родителска среща? Имаме нова класна, много нови преподаватели, не е  лошо да се запознаем.

# 676
  • София
А големите (без осми клас) втория срок в колко часа ще почват - 8.20 ли?

# 677
А големите (без осми клас) втория срок в колко часа ще почват - 8.20 ли?
За съжаление от опит от предходните години, не. В 7,30 почваха. Даже когато моето дете беше осми клас, пак бяха в 7,30. Това с 8,20 го въведоха следващата година.
За екскурзия в Лондон, не мога да кажа. Възобновиха го наскоро. При нашите нямаше заради ковида

# 678
  • София
Благодаря за отговорите.

На паралелката Предприемачество един преподавател ли е по предмета? Имаше по-назад много добри отзиви за него.
Как им се струва на децата в този профил изучаваното по специалните предмети и в първи и във втори гимназиален етап? Търся нещо по-практично за седмокласника като профил и понеже иска английска гимназия, въпреки че ни е малко далече Първа английска, я обмислям специално заради този профил.

Допълвам се - сега видях, че има и втори преподавател по Предприемачество на сайта - Никос Филипу, харесват ли го децата?

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 11:18 от Magenta2022

# 679
Към края на втория срок в 8 клас нашите миналата година минаха първа смяна за месец-два от 07:30 часа. Мисля, че така ще е занапред.
Относно г-н Филипу - в друг профил беше на моя син по фонетика (устен английски) в 8-ми клас. Страшно много го харесват децата - интересен и забавен преподавател, от тези, които запомняш.

# 680
Моя не го хареса.
В този смисъл обобщения от този вид са леко подвеждащи.

# 681
Second, приемам забележката и уточнявам, с извинение. Моят син го хареса и е с впечатление, че повечето деца го харесват.

# 682
А някой има ли информация относно родителска среща? Доколкото знам, осмокласниците имаха, но за останалите? Кога е била в предходните години? Надявам се, че няма да правят отново опит за онлайн среща.

# 683
  • София
И аз се надявам.

# 684
Кориандърче, на живо ще е, май скоро. И миналата година големите бяха чак в края на октомври.

# 685
Може както нямат нужда да правят отворени врати, нали славата им сама говори за себе си:-), така и да нямат нужда да събират родители, щото то всичко си върви 🤭🤭

# 686
В 9 кл същите класни ръководители ли остават и имате ли впечатления за г-жа Петрова по математика?

# 687
AZZA, сменят се. Госпожа Петрова по мат не я познавам.

# 688
  • София
На 8 клас класните са само за 8 клас. В 9 клас преподават други учители по английски.

# 689
Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт