Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от серума със салицилова киселина на Балé?
Какви са впечатленията от интензивно хидратиращата маска на Maroccan Oil?
Какви са впечатленията от течния крем за лице Avène за чувствителна кожа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от серума със салицилова киселина на Балé?
Серумът със салицилова киселина на Balé не изглежда да е особено впечатляващ за потребителя. Тя отбелязва, че не е особено необходим за нея, тъй като не чувства, че е променил играта по отношение на лечението на акне. Освен това тя смята, че киселината може да бъде малко агресивна за нейния тип кожа, която не е мазна.
-
Какви са впечатленията от интензивно хидратиращата маска на Maroccan Oil?
-
Какви са впечатленията от течния крем за лице Avène за чувствителна кожа?
Потребителят има положителни впечатления от течния крем за лице Avène за чувствителна кожа. Те описват продукта като лек, бързо абсорбиращ се крем с много фин приятен аромат. Въпреки че го използват за първи път, те смятат, че ще продължат да го използват поради ефективността му и качеството на марката Avène.
-
Какви са впечатленията от слънцезащитния крем за лице с матиращ ефект Nivea Sun SPF 50?
-
Какви са впечатленията ви от шампоана Head & Shoulders?
- много харесвам този душ гел - прави нежна и мека пяна, има деликатен аромат и оставя кожата мека и хидратирана. Купувала съм преди и ще продължа да го купувам.
- ползвала съм го и преди и съм доволна - предпазва добре, не дразни кожата, така че бих купила отново.

- много хубаво балсаместо червило, което не изсушава устните. Бих купила отново, но не знам дали не е от някаква лимитирана колекция.

- страхотно олио за почистване на грим, най-доброто, което съм ползвала досега, а ароматът е просто божествен! Забележките ми са, че малко люти на очите, количеството е много малко, а цената му е вече двойна. 

) или нормална към мазна (според мен ) кожа, поради което не бих купила по скоро. Но този в бялата опаковка ми дойде идеален и скоро смятам да го придобия. Нямат аромат, не правят кир ефект, попиват бързо, кожата става мекичка.