Пъзели 57

• 26 810
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз вече и от тениски рева явно 🤣 Айде да се изкефите много, пък ако няма медали, донесете шоколад, ние и без това вече се гордеем с вас ❤

# 541
  • София
Аз вече и от тениски рева явно 🤣 Айде да се изкефите много, пък ако няма медали, донесете шоколад, ние и без това вече се гордеем с вас ❤
Има ли нещо от което да не ревеш Simple Smile как си ти? Всичко наред?

# 542
  • София
Аааа, много малко рева даже (през деня, де - сутрин и вечер умиля ли се от нещо, веднага съм готова), гордост на Иво съм аз 😂 Екстра съм, освен в главата, ама то там кога ли съм била наред Wink Пришълецът е пораснал до 180 гр и засега има хубав нос Simple Smile

# 543
Ох, Тони, за тебе най-големия шоколад Heart

Ето го пъзелът от тениските Blush

# 544
  • София
Честит Първи учебен ден! Нека всички ученици бъдат много щастливи и постигнат много успехи!

Пожелавам много успехи и на състезателките!

Магазинът за сладки, Гари Уолтън, Eurographics, 1000 части

# 545
  • София
На добър час на деца и родители! Добри учители и трайни знания пожелавам на малчовците!

# 546
Бухтичка, браво за идеята! Много добре се е получило, благодарим ти че ни направи част от Team Bulgaria. Heart Eyes
Пожелавам на отбора успех и пак успех! Вземете си доброто настроение, слънцето ще е с вас, какво ви трябва повече...сетих се, малко късмет Wink Това е от мен!
Скрит текст:

# 547
Успешна и спорна учебна година на всички родители, те децата ще се справят въпреки нас Stuck Out Tongue Closed Eyes

Много стиснати палци за целия Team Bulgaria, забавлявайте се момичета, това е най-важното.

Аз продължавам да трупам и нищичко не редя ... Ей на вчера, в кашона от Озон, измежду учебниците, някак си и два пъзела са се озовали .....Stuck Out Tongue

# 548
  • Русе
Успешна учебна година на децата! Flowers Four Leaf Clover
 Отдавна не съм се разписвала в темата,но се старая да ви следя и чета.Изчетох накуп 6-7 страници,които определено ме заредиха емоционално Blue Heart
Момичета,успех на световното Flowers Four Leaf Clover Не се съмнявам в отличното представяне на всички! Тениските са страхотни Heart ,като оформление и цвят. Нека ви донесат много късмет!
Тони,гушкам те виртуално Hug
Аз продължавам с моите моркови

# 549
  • Свищов
Страхотни тениски! Браво за идеята и за изпълнението. Честит първи учебен ден на всички, първокласници, ученици и учители в темата. На добър час!
Да се оплача - нямам време за редене, а така ми се реди. Но този семестър е някакъв ад откъм часове - имам всеки ден! това не е било никога, поне петък ми е бил свободен. И като знам, че събота и неделя имам изпити със задочни и дистанционни студенти - не знам кога ще почивам, пък да редя - съвсем. Мисля все пак утре да почна с нещо лежерно и до където го докарам.

# 550
Между другото май тук ги има всички нови Магнолии - https://www.facebook.com/Pusselfantasten/posts/pfbid02t8AWvxZJfM … WmfQP2vDYjWoLa94l

Бих искала да обърна внимание на русалката

# 551
Изпилих си нервичките🥴

Heye, 1000 части🐻

# 552
От мен една Едука, която оприличавам като себе си и затова ми е любима.

# 553
Hot Summer, мноого ми харесват тези животинки, но пусто в 1000 части не бих си причинила. Ограничих се до таралежчето.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 14:23 от Г-жа Шантал

# 554
  • София
Имах желания за по-хубава снимка, но толкова можах. Залепен вече, за да радва децата Blush

Общи условия

Активация на акаунт