Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 394
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Аз пък поръчах днес 2 бази на Моон, 26 и 27 🤷‍♀️ и пак имам отслоявания.. С безцветна каучукова на Коди за подложка и пак Коди цветна база с частици (фолио).. Само на тези пръсти с тези бази. Не знам вече защо.. Чудя се дали да не сменя с друга база за подложка? Всички цветни на Коди ми се отлепят откъм кутикулата.. Много малки по-светли участъци..

# 721
Кой е цвета?

# 722
И аз трудно ще го обясн, но са някакви значителни намаления на продукти за деня или за няколко дни, които важат като го нацъкаш от там. Понякога има много изгодни неща, но понякога яко са качили цените, слагат отстъпка и после цената излиза нормално. Аз така от там си купих сивата пила за 27 евро, което е супер. Сега през superdeals има за 22 евро по-големият прахоуловител препоръчан от  Есмералда:
https://www.aliexpress.com/item/1005005778656125.html?pdp_ext_f= … uct117&aecmd=true

# 723
В момента отново има в Super deals несесери на Mr.Green като моя за 13.30 евро, както и мъжки вариант, и такъв за крака. 4 оставащи бройки на тази цена:

https://a.aliexpress.com/_m0saMYe

Edit: Както и тази ел.пила, която обикновено върви към 45 евро.

https://a.aliexpress.com/_mKylD94

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 10:23 от esmeralda23

# 724
Изтрих си поста, че пиша малко хаотично. Как ги намирам на сайта Super deals?  Да уточня, че гледам без профил от компютър на работа Grin .

# 725
  • София
На мен напоследък нещата от AliExpress супер много ми се бавят. Две поръчки от преди месец не са пристигнали и от доста време си стоят със статус Arrived at departure transport hub. Кой знае дали въобще ще дойдат. Много се изнервям с този AliExpress

# 726
Не знам как е на компютър, но вероятно трябва поне да си регистрирана. Аз ги гледам в приложението на телефона, излизат на началния екран.

# 727
Bubble79, виж си тракинг номера и провери през този сайт:
https://parcelsapp.com/
Там пише ясно къде са, защото при мен в али тракинга на някои поръчки пише, че са вече пристигнали в destination country, а реално тепърва са тръгнали от унгария.
И на мен ми пристигат тези дни някои неща значително по-бавно. Поръчала си бях още 2 накрайника 5 в 1 за другото място където съм и преди идваха за 2 седмици, сега и аз месец чакам. Почъката от един и същи търговец. Това ми се е случвало и с други неща така - веднъж поръчах едни неща баш след китайската нова година и се бавиха 40 дни, после като поръчах на пролет и учудващо за мен деойдоха за 2 седмици.
hrrisss, за без профил не мога да ти кажа как са нещата, но аз с профил от заглаваната страница цъквам на нещо, което ми е интересно и от там ме вкаррва. Ако няокоя мацка знае за друг вариант - ще се радвам и аз да чуя как е схемата Grinning

# 728
  • София
Точно в този сайт си следя пратките, karmilla и няма никаква промяна статуса от 17-ти август на едната, но ще ги чакам какво да правя Simple Smile

# 729
Bubble, а в какъв срок трябва да я получиш?
И аз имах две пратки, които бяха изпратени в рамките на един ден разлика, едната дойде в края на август, а другата стои на определен етап и няма развитие, но тя е с по-дълъг срок на доставка. Очаквани дати 22-28 септември.
Това също има значение. Притеснително е когато срока за доставка изтече.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 14:17 от m-angel

# 730
Bubble79, извинявамс е тогава, просто много съфорумки тракват само от али, а той не е много подробен, и за това аз си повтарям сайта редовно. И аз чакам от началото на август дребни поръчки, но за сметка на това един ел. уред поръчан на 20 и някой август дойде за  седмица и половина-две. Поръчах го от магазина, от който взех пилата и прахоуловителя(gogetforest или нещо такова беше). Не знам на какъв принцип се бавят или избързват поръчки от един и същ търговец.  Сега най-тъпото е, че една пратка ми е съчетана, бая време я чаках и по номера ми е ясно ще дойде в expressone и то точно като пак няма да съм тук да я взема, а напоследък там ми дват супер кратък срок за взимане - 2 или 3 дни и това много ме дразни.

# 731
Поръчките, които са Choice, идват много по-бързо, защото ги изпращат с бърза доставка. От обикновените съм имала и такива, които пътуват по над 2 месеца. Също така, ако имате поръчани няколко неща от различни търговци в един и същи ден или в поредни дни, Али ги групира и изпраща отново с бърза доставка. Но единични евтини пратки с обикновената услуга на китайските пощи до България пътуват доста бавно.

# 732
Момичета, който е поръчвал от Nailmastershop, има ли начин да се избегнат таксите при плащането? $4 за плащане с карта, а PayPal  да ме говорим- там е % и още повече!

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 12:02 от The 13th

# 733
Няма начин, това са двата варианта. Таксата при плащане с карта, когато го има като опция, излиза по-изгодна. По едно време имаше само Пейпал.

# 734
  • София
Благодаря! Това за поръчките, които са Choice, не го знаех, явно има значение. Моите са малки и единични и явно затова се бавят, ама не са ми и спешни.

Общи условия

Активация на акаунт