💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 47 172
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Според моите познания в дизи индустрия, за задоволителен рейтинг се смяташе над 4.00, падне ли под 4 и сменяха деня на излъчване за 2-3 седмици и ако не се вдигне , го спираха сериала. Но това беше преди и както се казва "на теория" , не винаги на практика е ставало така.
Този летен сезон обаче е много много слаб като цяло, рейтинг над 3 е чудо, така че старите критерии не важат. Ще видим какво ще стане след завръщането на драмите. Не съм следила миналата зима, защото не гледах нищо, но мисля , че имаше двуцифрени числа при Рибарчето и Шербета, въпреки , че бяха в един ден. Гледат се драмите, но е хубаво да има и по - леки сериали зимата, все пак да има разнообразие за зрителя , но кой ме пита мен. Joy
Не помня вече кой беше писал преди време в темата , че според техните проучвания лятото гледали телевизия предимно тийнейджърите и затова сериалите са такива, каквито биха се харесали на тях.

Безсмислено е да се тормозим за този рейтинг, не зависи от нас. Ще гледаме колкото има, а после ще чакаме новите проекти. Heart Eyes

# 571
На мен сериалът да се излъчва в събота много ми допада. Ще стоим до късно, а в неделя няма да ставаме с кокошките ... Канал Д мисли за нас и нашето благополучие .. Stuck Out Tongue Winking Eye

Yellow Heart

Дизилах и те бързаци ...

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 21:24 от mi_si

# 572
# 573
Слънчице, щом си казала, че днес може спам, да продължа и аз Joy

Тази есен  ми се струва, че ще е някаква лудница от сериали. Миналата май не беше чак така. От това, което чета за тях, все ще са драми, няма нито един лек и приятен.

На новата двойка Лейла и Кенан излезе ли им вече съкратеното име или както там му казват? Лейка? Joy

Много красив колаж, това май е зад кадър?

# 574
Миси, ти и през уикенда ставаш рано, архивът в темата го доказва! Joy
Ще знаем, ако другата неделя няма пост за добро утро от Миси преди 7,30 - Керем е виновен! Joy

Марги, хубаво мина да предупредиш, че няма да  гледаш "Друг човек", щях да те издирвам , когато почне. Бях забравила, че не ти допада Бурак, писала си и преди. Керем не гледаш, Ханде няма да гледаш... добре, че е Дилеми със спомените да те връща от време на време при нас. Hug

Дилеми, благодаря за преговора. Hug Разбира се, че може и ти да си качваш преводи на сцените, както на теб ти е удобно. Не искам да ви ограничавам с тези клипчета, просто ми стана интересно ще се справя ли със субтитрите. (Благодаря на Слънцето , че откри този мързелив сайт , където се слагат лесно и няма нужда да теглиш видеото предварително, от телефона пиша само и съм ограничена Joy)

# 575
#LeyKen
това промотират  Sunglasses
На новата двойка Лейла и Кенан излезе ли им вече съкратеното име или както там му казват? Лейка? Joy

Purple Heart

# 576

# 577
ЛейКен значи. Благодаря, Миси!

Кефи ме турското име на сериала Бамбашка бири. Сега качиха две клипчета с надпис, че снимките вървят с пълна пара, но снимат на някакво диво място, като в някаква селска махала, доста страшничко изглежда, едното е от нощни снимки. Не съм я гледала Ханде в сериозна роля, интересно ще ми е много.
Бурак го гледах в Шахмаран, много ми хареса.
Прекалих днес да пиша в темата.

Лека нощ ви пожелавам!

# 578
Щом казвате, че спамът е разрешен. Забравих да поздравя Благуна за ударното завръщане в темата. Повече да не изчезва без извинителна бележка! Ще й извиня отсъствията служебно този път, понеже още не знае правилата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Наш ритуал си е това - когато някой отсъства от темата по-дълго, после носи снимки от почивката си за извинение, а ние пътуваме чрез тях и си набелязваме локации за следващи почивки. Nature Earth Africa

Голяма драма в туитър: Ханде днес качила някаква нова папка с комбинация от сторита за пътуванията й в чужбина. Качено било и сторито на лего музея  в Ню Йорк , където беше тагнала Керем. Тагът на Керем си стоял на снимката. Ей, изядоха я! Joy

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 22:47 от mikipoli

# 579
Мики, понеже нямам с какво да се включа напоследък се стремя поне да не разпръсквам негативизъм. 😂Да, не харесвам Бурак, но се отбих специално, за да похваля трейлъра. С една дума - приковаващ.

Благуна, не бях гледала Ханде в нищо друго освен Вратата. Дадох шанс на Азизе и мисля, че се справя със сериозни роли.
Реално и Керем не съм, но съм се спирала на откъси от различни сериали и понатрупах малко повече впечатления от него.

Башак и Чааръ ми беше трудно да ги възприема като двойка докато не се взеха официално 😂 Много са сладки.

# 580
Марги, хайде по-честичко идвай. Flowers Hibiscus
Загледайте първи епизод де, не е голяма болка за умиране. Като не ви хареса, елате после да го нахейтите. Satisfied

Тази есен  ми се струва, че ще е някаква лудница от сериали. Миналата май не беше чак така. От това, което чета за тях, все ще са драми, няма нито един лек и приятен.
Скрит текст:

Много красив колаж, това май е зад кадър?

Лично съм ги брояла колко бяха дизитата миналата есен. Цели 32 сериала.
Човек ще си помисли, че нямам друга работа. Satisfied

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 22:53 от midnight__sun

# 581
  • Кърджали
Да намина да пожелая успех на сериала в новият му ден. Дано си намери място под слънцето в събота.
Сериала на Ханде и Бурак Дениз съм казвала, нямам намерение да го гледам (освен ако случайно не вземе да се окаже някаква много интересна история), просто организма ми отхвърля Бурак Дениз...
За новия сезон съм си набелязала май някои сериали, на които да дам шанс (освен моят наркотик, там е ясно(

# 582
  • София
Тази снимка е от Ню Йорк. Ханде в ранни зори беше пуснала SMS на Керем с въпроса "Там ли си"? А той й отговори "Винаги"!  
Много мило ми стана, а същевременно ме натъжи. Защо Ханде е качила тази снимка?

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 01:00 от БлагаВест

# 583
Добър вечер! Още след четвърти епизод си помислих ,че много хубаво ,не е на хубаво и след като току що изгледах епизода усещането ми се затвърди. Атеш знае коя е Лейла . Казано си е,че на лъжата краката са къси .Хубавото е , че Баръш разкри лелята . Нещата са 50 на 50. Става интересно.Да им имам вкуса на  съседите... Сериалът обръща внимание на важни за човешките взаимоотношения страни като честността  и отговорността към хората около нас.Sparkling Heart

# 584
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Yellow Heart

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт