Студенти в Нидерландия - 18

• 57 637
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • дядовата ръкавичка
Моето момче не търси нова работа, защото продължи с магистратура, но беше получил няколко покани за интервю, две от фирмите бяха по настоятелни и му бяха посочили възможно заплащане и разни други привилегии, и двете предложения  за мен бяха много добри. За сега ще си остане във фирмата в която работи от 12 клас, предстои му и смяна на университета и града за втория семестър, та не е момента за големи промени.

Охлювче, БГ или нидерлански фирми? Извинявай за любопитството.

# 571
Нидерландски, но той вече има  4 години стаж в програмирането, не е съвсем начинаещ.
Профила в LinkedIn свърши добра работа, не че той толкова го обновява, но важното се вижда.

# 572
Ако някой го разпознава

# 573
  • София
Здравейте, бихте ли споделили фирма за преводи? Тази, която ползвах, е затворена, а цените в някои от фирмите, които проверих, са доста високи. Трябва да преведа "уверението" за НАП.
Моят син учи в Лайденския университет, във филиала в Хага. Ако някой има нужда от информация относно този университет, нека да  пише или да се свърже с мен. Този семестър е на обмен в Мадрид, но за следващия се връща в Нидерландия.

# 574
Здравейте, бихте ли споделили фирма за преводи? Тази, която ползвах, е затворена, а цените в някои от фирмите, които проверих, са доста високи. Трябва да преведа "уверението" за НАП.
Моят син учи в Лайденския университет, във филиала в Хага. Ако някой има нужда от информация относно този университет, нека да  пише или да се свърже с мен. Този семестър е на обмен в Мадрид, но за следващия се връща в Нидерландия.
Днес получих превод от Интелект - 15,60 лв на страница за обикновена поръчка, от английски на български език . Няколко пъти съм ги ползвала - изпращам по е-мейл, плащам по банка и ми го изпращат по е-мейл. Точно днес носих в НАП документите за тази учебна година.
   info@prevodite.net
Това са опциите за превод:

Обикновена поръчка 4 работни дни – 15,60лв без ДДС / 1 прев. стр
Бърза поръчка 2 работни дни – 23,50лв без ДДС / 1 прев. стр
Експресна поръчка 8 часа – 28,08лв без ДДС / 1 прев. стр

# 575
  • София
Мюмла, аз съм доволна от Класанов и сие, на ул.6-ти септември № 3, превеждах там дипломата и ми се струва, че цената беше добра.
Сетих, се, че превеждах края на август баш енролмънта за НАП в една преводаческа агенция на Пиротска и ми излезе за три дни доста евтино,  12 лв. https://prevodi-bg.com/%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0 … 1%86%d0%b8%d1%8f/

# 576
  • София
Kepeva, bora, много благодаря!

# 577
  • Варна
Езиков център Варна - превод уверение 8лв

# 578
“ПРЕВОДИ БГ” ООД
София 1000,
ул. "Ген. Гурко" 34
Цена 10 лева
Изпращам по имейл, отивам взимам го на следващия ден и директно в НАП.

Много удобен офис на метри от НАП Център

# 579
Ако някой го разпознава

Изпратих на моя син да  принтира и разлепи в университета-така шанса е по-голям да се намери момчето!Да се спести  това тичане до Посолство и УЖАСЯВАЩО ПРИТЕСНЕНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ!

# 580
  • София
“ПРЕВОДИ БГ” ООД
София 1000,
ул. "Ген. Гурко" 34
Цена 10 лева
Изпращам по имейл, отивам взимам го на следващия ден и директно в НАП.

Много удобен офис на метри от НАП Център
Същите ползвам и аз от години. НАП е на три крачки.
Допълвам. По обяд в НАП беше лудница пред стаята за подаване на документи. Върнах се към 16 часа, беше празно.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 21:04 от Ивка

# 581
Ако някой го разпознава

Изпратих на моя син да  принтира и разлепи в университета-така шанса е по-голям да се намери момчето!Да се спести  това тичане до Посолство и УЖАСЯВАЩО ПРИТЕСНЕНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ!
Аз до колкото разбирам документите са загубени, а не намерени?

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 15:03 от stella1977

# 582
Студентите ще могат ли да гласуват на местните избори?

# 583
Ако си дойдат тук, ще гласуват Hands V
В чужбина се организират избори само за парламент, национален или европейски.

# 584
Нашите деца имат право да гласуват на нидерландските местни избори.

Общи условия

Активация на акаунт