30 годишният ми син отказва да се хване на работа.

• 14 089
  • 203
  •   1
Отговори
# 195
Няма никакво значение колко изкарва жената. Парите са за нея, тя малки деца за отглеждане няма, може да помага на родителите си ако иска.
Иначе мога да кажа, че винаги при такива случаи като този има нещо повече от мързел. Става въпрос или за психическо заболяване, или за зависимост. Когато е детето ти, излизането от този омагьосан кръг е много трудно ,да не кажа невъзможно. Може би затова жената не пише, няма какво да каже. Вина може да няма изобщо, ако е психически проблем или е малка, ако е зависим. Всички хора са изложени на такива изкушения, малцина се поддават. Не е въпрос на възпитание, а на характер. А хората се раждат с проклет характер, не се моделира в семейството. Както и се раждат с психически проблем. Господ да е на помощ на тази жена!

# 196
  • Paris, France
Ако жената печели 2 бона на месец, какво изобщо дири в чужбина?

Не всеки заминава заради по-доброто заплащане. Може да и е по-спокойно далече от стари родители и конфликтен или психично болен син. Може да предпочита мекия климат без летни горещини, без чести минусови температури и без сняг зимата. Може да е срещнала мъж, който живее там и да е заминала при него. Ако живее при мъж и не плаща наем, ще си живее в Англия екстра. Доста жени като нея имаше.

# 197
  • пустинята Гоби
И, ако е така, пуска темата защото?

# 198
  • Paris, France
Пуска темата, защото вече това, което праща е непосилно за нея, родителите и не издържат на конфликтите с внука или не знае как да помогне на сина си, а знае, че няма да е вечна.

# 199
А то пък ние тук как сме решили проблемите на всеки пуснал тема .... Satisfied Satisfied Satisfied

# 200
  • София
Скандалите и разправиите няма да помогнат. Поговорете спокойно с него. Обяснете му, че вече сте на възраст, не се чувствате добре и скоро може да сте неработоспособна. Тогава не само, че няма да можете да му помагате, а точно обратното - той ще трябва да помага на вас да не умрете от глад. С добро бихте имали по-голям успех от едно неаргументирано "Айде вече да се хванеш на работа!".
Колкото за кредитите - никой няма да даде кредит на безработен без собствено жилище и без поръчител.

# 201
  • Deutschland
Става и за 30 годишни 😁

Малко статистика:

40-годишен мъж през 1017г.:
- Живях пълноценен живот!

40-годишен мъж през 1817 г.:
 - Имам 11 деца!

40-годишен мъж през 2017 г.:
- Все още не съм готов за сериозни отношения!

40-годишен мъж през 2117 г.:
- Мамо, ака ми се! 😁

# 202
Joy Joy Joy

То смешно звучи, ама вървим към последното.

# 203
Авторката намери ли някакво решение, полезни ли й бяха коментарите тук?

Общи условия

Активация на акаунт